UFC 140 : גונס - מאצידה

Rami sh

New member
פורסט גריפין

המון נשמה ו....גוף גדול. מוזר איך בנאדם כזה נהיה אלוף רק מלבעוט לרמפייג' ברגליים. ובכלל ג'ונס חיסל את כל האלופים האחרונים של ה-LHW (טוב , חוץ מרשאד ה"פצוע") נשאר לו רק לחסל את פורסט. ומה יעשו אז ?! יחזירו את צ'אק לידל מהקבר? אוולי רנדי קוטור עם ההאיבקות שלו? בקיצור....רק אם שוגון יעשה איזה חזרה לעבר (ולצערי הוא לא) ויהיה המפלצת שהוא היה בפרייד אז יהיה מישהו שיוכל לדגדג את ג'ונס.

Guetaz

New member
מהללים זה רוגן וגולדברג

אבל תמיד הייתה ביקורת עליו שהמשחק קרקע שלו אוברייטד ושעד היום הוא הכניע רק לוחמים שהמשחק הכנעות שלהם שואף לאפס טוב את זה כבר אי אפשר להגיד

ranzz

New member
אולי אמרו שמיר הוא בלוף..

אבל לא זוכר שמועות על משחק הקרקע שלו, הוא פאקינג ג'יו ג'יטסו ACE, אחד הטובים ב HW אם לא הטוב ביותר.

elad547

New member
דעות על האירוע

מי - נוגיירה אם לפני הקרב מישהו היה אומר לי שנוגיירה יפוצץ את מיר בעמידה ואז הקרב יגיע לקרקע ומיר יכניע אותו, הייתי אומר לו שהוא חי בסרט... איזה סיום מטורף! מיר אחלה לוחם אבל הוא בבעיה במחלקה הזאת - אין לו סיכוי מול המתאבקים(כבר ראינו מול לסנר וקארווין, ולאסקז היה עושה אותו הדבר) ודוס סאנטוס ואוברים יפרקו אותו בעמידה, בקיצור gate keeper נ.ב אם מיר מטושטש(מהנוקדאון) מצליח להכניע בקלות את נוגיירה עולה השאלה - מה באמת שווה החגורה שהם מחלקים?
ג'ונס - מאצ'ידה כואב הלב... מאצ'ידה באמת ניסה אבל גם אחרי סיבוב ראשון מעולה היתה הרגשה באויר שזה עניין של זמן עד שג'ונס יתנפל עליו ויסיים את הקרב. באסה לראות את הלוחם האהוב עליך נזרק מעולף על המזרן
לא רואה מישהו במחלקה הזאת שיסכן את ג'ונס, היחידים שיכולים לדעתי נמצאים ב-HW האחד הוא דוס סאנטוס שלדעתי יפרק את ג'ונס והשני הוא ולאסקז שכאן זה כבר יהיה צמוד יותר. ובגדול היה אחלה אירוע!

ranzz

New member
למישהו תהיה בעיה להאכיל אוטובוסים מחר

זהו, הוצאתי את זה.. אירוע אדיר!! וסורי שלא יכלתי להגיע למפגש.. הרגע הגעתי הביתה מהעבודה, מקווה שנהניתם! איך אני אוהב את המצבים שבהם כולם אוכלים HYPE כאילו שמאצ'ידה "הוא זה שיכול לנצח".. בחיית דינאק

ranzz

New member
אגב אלון, אתה יודע שעשית קולות כאילו אתה מקיא

בזמן שהיד של נוג נשברה
הלוואי שמיר יחזור לפסגה.. איזה תותח!

Ori L88

New member
דעות

טיטו-ליל ניג-טיטו היה צריך לפרוש אחרי הקרב נגד ביידר
, עצוב לראות אותו מקבל מכות רצח כל פעם. מקווה שדיינה בכל זאת יתן לו קרב פרישה שלפחות יגיע להחלטה. לליטל נוג יש עדיין מה להציע למחלקה , כולם שתו את הדם שלו אחרי הקרב נגד פיל דיוויס. פיל דיוויס הוא פשוט תותח וזה לא יהיה בושה להפסיד לו. מקווה שליל נוג יקבל כמה שיותר קרבות מעניינים(שוגאן 2?????). פרנק מיר-ביג נוג-:-O איזה סיבוב ענק , מתמודד חזק על סיבוב השנה שלי יחד עם דיאז-דיילי .נוגיירה תפס את מיר בסטנדאפ זה דבר שממש ממש לא ציפיתי לו. כנראה שהסטנדאפ של מיר באמת אוברייטד. אבל FUCK הוא הראה לב סוף סוף. לא נלחץ יצא מהחניקה כמו מלך ותפס לנוגיירה את היד ולא שיחרר. היה עצוב לראות את היד של נוג נשברת. אבל לא חושב שהביקורות נגד מיר מוצדקות, נוגיירה לא דפק מה הוא צריך לעזוב את ההכנעה? אין מה לעשות. אני מעוניין במיר-ולאסקז. עד שמיר לא מנצח מישהו מהTOP 5(דוס סנטוס,אוברים,לסנר,קיין,בארנט) אני מסרב להאמין שיש לו צ'אנס לעשות משהו במחלקה , נחכה ונראה. אני FAN שלו אבל נחכה ונראה. מקווה שנוג לא סיים את הקריירה
. ג'ונס-מאצ'ידה-WTF זה היצור הזה ג'ון ג'ונס. תמיד שאנשים אומרים "הוא ירצח את היריב שלו" הם מתלוצצים לא עם היצור הזה. איזה חניקה מהגהנום ואיזה סיבוב 2 דומיננטי. לא רואה אף אחד שיכול לדגדג את היצור הזה , להנדו אין כושר. וראשד לא יכול לעשות את זה לדעתי. רק אולי אולי פיל דיוויס אבל נראה אם הוא כל כך טוב כמו שאני חושב שהוא נגד ראשד. אירוע מעולה! טייטל שוט לקוריאן זומבי דחוף!

fatnoam

Active member
דיעות קצר וקולע

להויס גרייסי היה פעם קרב בו הוא הפסיד למאט יוז. ליוז היה ארמבאר נעול וחתום, וגרייסי סרב לדפוק. יוז שחרר את הנעילה, וסיים את הקרב באגרופים. מיר הוא לא ג'נטלמן, אבל גם יוז ממש לא. אם מיר חשב שאחרי עזיבת הנעילה הוא עדיין היה מנצח יכול להיות שהוא היה עושה את זה. בצורה שהקרב התפתח, זה היה מצב של DO OR DIE. נוגיירה יצא טיפש, היה צריך לדפוק קודם. בלי קשר לזה קרב מדהים. ג'ונס - משידה שמעו ג'ונס הולך לאכול אותה בקרוב. רק ההחלטה לעמוד עם משידה (שמתאמן בלוחמת עמידה מגיל 3) כל הקרב היתה שחצנית וזוועתית. ועוד בסוף הוא אמר שהוא חשש מה-BJJ שלו. עלוב. כמובן שבעמידה לג'ונס לא היה הרבה מה למכור, הסיבוב הראשון היה של משידה. אבל ג'ונס חזר לבסיס. לקח את משידה למטה, מרפק אחד, וזה כבר לא אותו ליוטו. כמו שאמרו מעליי, מאז זה היה עניין של זמן. הברכיות, הימנית רק הקדימו את המאוחר. החניקה אגב היתה מרשימה. כמה כוח צריך בשביל לחנוק בנאדם בעמידה! הקיצר ג'ונס מוכשר אבל עוד יחכו לו בסיבוב.

ranzz

New member
קרב העמידה בג'ונס - מאצ'ידה

הגניב גם אותי. איך יכול להיות שלוחם קראטה מהולל לא מחסל בן אדם שהתחיל להתאמן בעמידה לפני כמה שנים? כנראה שחשוב להכניס לעניין הזה גם את עצם העובדה שמדובר בקרב MMA ומאצ'ידה פחד מהטייק דאונים של ג'ונס.

fatnoam

Active member
דעתי

לג'ונס יש כמה יתרונות פיזיים שמנעו ממשידה לשלוט בו בעמידה, אבל לפי דעתי ידו של משידה היתה על העליונה, ובכלל המגמה היתה נראית כאילו כל עוד הם יעמדו, מצבו של משידה רק ישתפר - אפילו עד כדי ניצחון בקרב. ואז הגיע הטייקדאון, ואחריו המרפק האכזרי שטרף את כל הקלפים.

lionardo11

New member
ג'ון ג'ונס הוא המייקל ג'ורדן של ה-MMA

מוכשר ברמות ,אתלט על וכמו שג'ורדן יכל לעשות הכל מכל מצב, ככה גם ג'ונס ,אתה בטוח שהוא ינצח וכל פעם זה בצורה אחרת וממצבים מוזרים. הוא חיסל והשפיל דור שלם של לוחמים ששנים גדלנו עליהם ,כמו שוגון, רמפייג, מאצידה ועוד בקושי נראה מזיע בסוף הקרב ..... לגבי מיר-נוגירה - נוגירה חתיכת מטומטם שהוא לא דפק קודם וגרם לעצמו פציעה קשה כזאת והכל בגלל הכבוד .

BT24

New member
די כבר עם ההגזמות. ממש לא "כל דבר" ובטח

שלא "מכל מצב". כשהוא יתן מגוון של הכנעות ונוקאאוטים במגוון צורות שונות נדבר, מה שהוא עשה עד עכשיו לא פחות ממדהים אבל מספיק עם ההגזמות האלה. כרגע הוא שולט ביד רמה ונראה שהוא בדרך להפוך לאחד הגדולים אי-פעם, אבל אל תהפוך אותו לאיזה אלוף או-דאבי, K-1, אגרוף ואלוף אולימפי בהיאבקות וג'ודו. האיש מנצח בזכות היתרונות הפיזיים האדירים שלו + טכניקה מעולה בהיאבקות וסולידית אבל לא מעולה בשאר הדברים.

lionardo11

New member
מצאת אצלו חסרונות עד כה ??? מישהו היה קרוב

בכלל לנצח אותו ?? אולי בג'ודו הוא לא יהיה אלוף ואולי גם ב-K1,אבל אנחנו מדברים על MMA ושם הוא פנומן ותראה בן כמה הוא.....

BeniTaz

New member
ג'ונס מדהים

אין לוחם שמשתמש ביתרון ריץ' שלו (ובכלל ביתרונות שלו) יותר טוב מג'ון ג'ונס. מכות מרפק אדירות, שמירת טווחים בעמידה וגיליוטינות מפחידות. הידיים שלו כ"כ ארוכות שהוא יכול עם יד אחת ללפף בחוזקה סביב כל הצוואר ולהגיע לזווית מספיק טובה שתחנוק את היריב בקלות. זה מדהים.. מוטציה הלוחם הזה.

bret24

New member
נוג איכזב אותי בגדול

הקרב היה בכיס שלו עוד 2 אגרופים והוא היה מנצח בצורה מרשימה,אבל הוא החליט להשפיל את מיר ולנצח אותו בהכנעה ויצא מושפל בעצמו, נוג נתפס בהכנעה ש90% מהלוחמים בהביוויט לא היו נתפסים בה, את ברוק לסנר בקרב השלישי שלו מיר לא הצליח לתפוס בקימורה אז איפה הBJJ שלו? אותי בתור אוהד הוא איכזב בגדול, מה שכן הוא אחד הקשוחים בעולם יש תמונות שלו צוחק בחדר הלבשה {בניגוד לטיטו שכמה אגרופים לצלעות גרמו לו כמעט לבכות} ולגבי ג'ונס.. מה אפשר לעשות נגד המוטציה הזאת??? זה באמת נראה לא פייר מה שבאמת מעצבן אותי לגביו, זה המחשבה שאם אני לוקח אתלט כמו לברון ג'יימס ומאמן אותו חמש שנים בMMA הוא יכול לנצח כמעט כל לוחם שמתאמן מגיל 0 {לא בטוח שזה נכון אבל זה מה שהדומיננטיות של ג'ונס גורמת לי לחשוב} דרך אגב את החניקה שהוא הפעיל על מאצידה הוא יכל לעשות עם כל כך הרבה כח רק בגלל הריץ' שלו ממליץ לכולם לראות את גרייסי ברייקדאון של 140 הם בדיוק מסבירים את זה, עוד סיבה לשנוא את ג'ונס, גרג ג'קסון צעק לו בסיום הקרב: לך תצבור לך אוהדים תראה כאילו איכפת לך ממנו ואז בונס הלך לברר מה שלום מאצידה, אני עדיין חושב שהיחיד בLHW שיש לו איזה סיכוי לנצח את ג'ונס זה שוגאן {אולי גם רשאד}להנדו אין שום סיכוי.

ranzz

New member
בעניין החמש שנים

אולי התבלבלת כי אמרו שהוא מתאמן ב MMA פחות מ4 שנים, אבל הוא מתאבק מגיל צעיר. או שלא הבנתי בכלל מה שאמרת על לברון.

דעות בקטנה

מאצ'ידה-ג'ונס מאצ'ידה הפתיע אך לא היה לו סיכוי ממשי מאצ'ידה לא עשה יותר מדיי פשוט התלהבנו מעצם העובדה שמישהו באמת הצליח לתת לו אגרוף לפנים ועצם ההתלהבות הזו מראה עד כמה ג'ונס תותח,ג'ונס פשוט מפלצת הוא יכול לעמוד עם כל אחד וזה כולל כם את הנדו בנתיים מי שיכול לנצח את ג'ונס בעמידה זה רק בפוקס אין מישהו באמת שיותר טוב ממנו,רק חבל שיש לבחור אופי של אשפה אבל לזכותו יאמר(כך חידד צחי)הוא לוחם שנלחם כל זמן קצר ונותן 100% מעצמו אולי הוא יתבגר ויראה יותר צניעות מיר-נוגיירה אני יודע ששאול יתעצבן על מה שאני אכתוב כאן אבל לפי דעתי נוגיירה נהג בגאווה ובטיפשות שעלתה לו גם בקרב וגם אולי סיום קריירה,הקרב היה בידיים שלו במקום לתת כזו פצצה ולשלוח את הבחור לחור שהוא יצא ממנו הוא בחר להכניע אותו ולהראות שהוא בעל הבית ב-BJJ ,וזה לא הצליח לו הוא יכל לצאת גדול ויצא כנראה בלי קריירה[ אני חושב שמכאן מיר לא הולך לאף מקום יש לו לסת חרסינה והוא נמצא ליד עדר פילים האמריקנה שלו לא באמת תעזור לו מול דוס סנטוס/ולאסקז אורטיז-נוגיירה אורטיז צריך קרב פרישה נגד וולטרייט סטייל דן הארדי שינסה לעלות לחצי כבד כדי שיפרוש עם נצחון חלאס זה כבר מביש הומיניק-זומבי על זה נאמר מי שמלכלך מתלכלך ניסה לתת מכה בצורה לא ספורטיבית וקיבל בראש אבל לא נראה לי שיש לזומבי מה להציע מול אלדו

למעלה