דעותיי
ברבוזה-וורנר. ברבוזה הוא לוחם די טיפש שמנסה לתת בעיטות יפות. אבל לתת בעיטות מול מתאבק יוצא שהקרב ילך לקרקע. לא תפסתי יותר מדי ממנו אפילו אחרי בעיטת הסיבוב שלו מול אטים, בעיקר כי לדעתי הנצחון על פרסון בהחלטה היה לא נכון.
הארדי-לודוויג. כיף לראות את הארדי חוזר ומנצח, בעיקר כשהוא רגל וחצי מחוץ לufc. לוחם צבעוני ומעניין, יופי של ko הוא נתן בהחלט עבודת אגרוף מרשימה, מקוה לראות אותו עוד.
קונג פו פנדה- פי ווי. עוד לוחם אדיוט שבמקום לנצל את היתרון הפיזי, לעשות עבודת רגליים חוטף אגרוף שפעמיים נלסון סיים איתו קרבות, הייתי ממליץ לחלק מהלוחמים לראות קצת וידאו כהכנה לקרבות. נלסון ממשיך להיות הדובי החמוד של הufc. אולי ירד לlhw כי הוא כבר מתחיל למצות את כל הקרבות בhw.
דל רוסריו-מיוסיץ. הקרב שאני הכי צפיתי לו כל הארוע, שני לוחמים מוכשרים ובלתי מנוצחים. ידעתי שמיוסיץ ינצח בזכות האבקות עדיפה, חבל שהוא ניסה לעמוד בהתחלה, לפחות קיבל שכל בסוף הסיבוב הראשון, ובסיבוב השני.
ביגפוט-ולאסקז. ולאסקז הראה מי זה ולאסקז, ניצחון מרשים ביותר לדעתי, לי אישית לא הספיקו ה 46 שניות בקרב מול jds, הקרב לא הראה שjds עדיף בהרבה על ולאסקז לדעתי, סה"כ אגרוף לאוזן מפיל כל לוחם, אני אשמח לרימאץ'.
מיר-jds. זה היה צפוי, מיר קיבל התראה קצרה, הוא נראה משלים עם ההפסד לפני הקרב בקאונטדאון, הסיכוי היחיד שלו היה קרקע, אבל הוא לא עשה מספיק כדי להגיע לשם. אני לא מאשים אותו, אף אחד לא הצליח לקחת את jds לקרקע,
ההכנה הייתה בהתראה קצרה יחסית, אין קסמים בmma.
סה"כ ארוע מצוין, אני מקוה לערבוב עם סטרייקפורס + לוחמי hw מבחוץ כדי שהמחלקה הזו תתן עוד זיקוקים כמו אתמול.