UFC 146

austin1

New member

PersonaNonGrata

New member
יכלו לתת לולאסקז את הקרב במקום מיר...

הרבה אנשים היו מרימים גבה וזאת לא היתה החלטה מסחרית כמו מיר אבל לדעתי זה היה הרבה יותר הגיוני...
מיר לא סטרייקר טוב...יש לא מעט לוחמים במחלקת ה HW שמתעלים עליו בפרמטר הזה...
ברור ש JDS לא עשה לו חיים קלים ודפק לו את ה GP אבל עדיין מיר לא יצא מגדרו בשביל לקחת אותו לקרקע(חוץ מנסיון אחד בקרב של סיבוב וחצי)..הרי זה היה הסיכוי היחידי שלו לנצח את הקרב,הוא היה צריך להתאבד על הTD או לחשוב על דרך יותר יצירתית...
לדעתי או הגיל או הברך או סתם עצלות עשו את שלהם כי כבר הרבה זמן לא ראינו אצל מיר מתאמץ בשביל לנצח והוא מתעייף באופן קבוע אחרי הסיבוב הראשון...

נ.ב פרנק מיר הוא הלוחם שגם אני הכי אוהב(ביחד עם ליבן)אבל אני פשוט מכיר במציאות העצובה...

באסטר1

New member
כי וולסאקז הגיע מהפסד בKO לדוס סאנטוס

למה שיקבל קרב חוזר? לא רק שהיו מרימים גבה זה היה נראה על גבול המשוחד

מיר כן סטרייקר טוב הוא מאוד טכני ואפשר לראות את הקרב מול נוגירה הראשון את הקומבינציות

מיר פשוט לוחם שלא לוקח TD מתי זכור לך קרב שלקח TD? מול נלסון הוא עמד איתו הייתה שם הטלת ג'ודו אחת שהיה מצב.
מול קרו קופ עמד איתו
מול קונגו עמד איתו עד לנוקדאון
מול נוגריה פעמיים עמד איתו נוגירה זה שלקח את הקרב לקרקע
מיר לא נוהג לקחת לקרקע כמעט וזה למה לדעתי הוא גם לא המשיך להלחם על הTD
GP אצלו אף פעם לא בוצע טוב
הוא הפסיד ללוחמים שיש להם נוקהאוט פאור בעיקר כמו קארווין או דוס סאנטוס

יש לו כושר סבבה לHW לדעתי
בקרב עצמו הוא עלה עם בטן ונראה צ'אבי מאוד
כמו שאמרתי הוא טוב אבל לא בשביל להיות אלוף

מרקו בי

New member
דעותיי

ברבוזה-וורנר. ברבוזה הוא לוחם די טיפש שמנסה לתת בעיטות יפות. אבל לתת בעיטות מול מתאבק יוצא שהקרב ילך לקרקע. לא תפסתי יותר מדי ממנו אפילו אחרי בעיטת הסיבוב שלו מול אטים, בעיקר כי לדעתי הנצחון על פרסון בהחלטה היה לא נכון.

הארדי-לודוויג. כיף לראות את הארדי חוזר ומנצח, בעיקר כשהוא רגל וחצי מחוץ לufc. לוחם צבעוני ומעניין, יופי של ko הוא נתן בהחלט עבודת אגרוף מרשימה, מקוה לראות אותו עוד.

קונג פו פנדה- פי ווי. עוד לוחם אדיוט שבמקום לנצל את היתרון הפיזי, לעשות עבודת רגליים חוטף אגרוף שפעמיים נלסון סיים איתו קרבות, הייתי ממליץ לחלק מהלוחמים לראות קצת וידאו כהכנה לקרבות. נלסון ממשיך להיות הדובי החמוד של הufc. אולי ירד לlhw כי הוא כבר מתחיל למצות את כל הקרבות בhw.

דל רוסריו-מיוסיץ. הקרב שאני הכי צפיתי לו כל הארוע, שני לוחמים מוכשרים ובלתי מנוצחים. ידעתי שמיוסיץ ינצח בזכות האבקות עדיפה, חבל שהוא ניסה לעמוד בהתחלה, לפחות קיבל שכל בסוף הסיבוב הראשון, ובסיבוב השני.

ביגפוט-ולאסקז. ולאסקז הראה מי זה ולאסקז, ניצחון מרשים ביותר לדעתי, לי אישית לא הספיקו ה 46 שניות בקרב מול jds, הקרב לא הראה שjds עדיף בהרבה על ולאסקז לדעתי, סה"כ אגרוף לאוזן מפיל כל לוחם, אני אשמח לרימאץ'.

מיר-jds. זה היה צפוי, מיר קיבל התראה קצרה, הוא נראה משלים עם ההפסד לפני הקרב בקאונטדאון, הסיכוי היחיד שלו היה קרקע, אבל הוא לא עשה מספיק כדי להגיע לשם. אני לא מאשים אותו, אף אחד לא הצליח לקחת את jds לקרקע,
ההכנה הייתה בהתראה קצרה יחסית, אין קסמים בmma.

סה"כ ארוע מצוין, אני מקוה לערבוב עם סטרייקפורס + לוחמי hw מבחוץ כדי שהמחלקה הזו תתן עוד זיקוקים כמו אתמול.

elad547

New member
דעות בקטנה

בכללי היה אירוע מעולה, אחלה קרבות ופינישים יפים, חולה על ה-HW!!!
ביגפוט - ולאסקז
ידעתי שולאסקז ישלוט בו וינצח אבל לא תיארתי שזה יהיה בדומיננטיות כזו, איזה שילוב של עוצמה וטכניקה!

מיר - דוס סאנטוס
בשתי מילים - "לא כוחות", למיר לא היה מה למכור בקרב הזה וראו זאת מהרגע הראשון, קרב קל לדוס סנטוס שהיה יחסית רגוע ולא הסתכן יותר מדי, חיסל אותו לאט ובטוח.

ולאסקז הוא הטוען לכתר הבא ולמרות שזה נראה מוקדם מדי זו נראית לי החלטה נכונה, אמנם הפסיד לדוס סנטוס אבל זה היה מהיר מדי כדי לקבוע משהו...
לכל אלה שהזכירו כאן את אוברים - חלאס עם המסומם הזה, אתם רוצים שעוד פעם יעשו לו בדיקת פתע והוא ידפוק עוד אירוע???
לא נראה לי שדינה סומך עליו כדי לשים לו על הכתפיים מיין איבנט נוסף ובצדק!

elad547

New member
דעות בקטנה

בכללי היה אירוע מעולה, אחלה קרבות ופינישים יפים, חולה על ה-HW!!!
ביגפוט - ולאסקז
ידעתי שולאסקז ישלוט בו וינצח אבל לא תיארתי שזה יהיה בדומיננטיות כזו, איזה שילוב של עוצמה וטכניקה!

מיר - דוס סאנטוס
בשתי מילים - "לא כוחות", למיר לא היה מה למכור בקרב הזה וראו זאת מהרגע הראשון, קרב קל לדוס סנטוס שהיה יחסית רגוע ולא הסתכן יותר מדי, חיסל אותו לאט ובטוח.

ולאסקז הוא הטוען לכתר הבא ולמרות שזה נראה מוקדם מדי זו נראית לי החלטה נכונה, אמנם הפסיד לדוס סנטוס אבל זה היה מהיר מדי כדי לקבוע משהו...
לכל אלה שהזכירו כאן את אוברים - חלאס עם המסומם הזה, אתם רוצים שעוד פעם יעשו לו בדיקת פתע והוא ידפוק עוד אירוע???
לא נראה לי שדינה סומך עליו כדי לשים לו על הכתפיים מיין איבנט נוסף ובצדק!

למעלה