UFC 146

yair_bar

New member
מנהל
אני כאילו נוטה להסכים אבל אז נזכר בכל ההפסדים

של אוברים ב-K1 שהם נטו עמידה. הוא הראה סנטר מאד לא יציב. לא בטוח להגיד שהוא ינצח את כל הקרבות. אנחנו קצת מתסנוורים ממסת הגוף. קרמייה למשל מנצח אותו לדעתי. אם יבוא מישהו מספיק אגרסיבי עם כח בידיים הוא יפסיד. גם ולסקאז, אגב, ינצח אותו לדעתי. הייתי שמח לראות אותו מול קרווין (לפני הפציעה)

mbenyaacov

New member
שמעתי דיעה אחרת:

איתי לייבוביץ רמז/אמר כי אוברים יטחן את האלוף הנוכחי בעיקר בגלל העמידה והיותו אלוף לא רק בידיים, כי אם בשילוב של ידיים ורגליים.
לא גיבשתי דיעה, שכן בכל זאת, התזוזה של דוסנטוס (יותר קל לכתוב את שזה ככה) ממש טובה והוא מכה רחוק ולא קרוב.
מצד שני, לא ראיתי מספיק קרבות של אוברים כדי שאוכל לגבש שיעה.
רק מבאס אותי שהוא יונק כדורים.

לאט לאט אנו מגלים שליגת המסוממים מאוד איכותית. מענין אותי איך נראית הליגה הזו אחרי גמילה.

העיקר שכולם המומים כשהם נתפסים. קחו את הגדולים מכולם בתחום האגרוף: לפני 30 שנה אף מתאגרף לא היה נראה כמו לומברד (הגרסה הקובנית לענק הירוק) ואוברים (אין כמו לאכול בשר סוסים בצהריים).

Daniel Bryan

New member
אוקיי

רוי נלסון שולט. אוברהאנד ימין מעולה, פשוט חיסל את הרמן.
איזה מקלחת דם בסילבה - ולאסקז, קראתי כאן שהקרב הבא של JDS יהיה נגד ולאסקז וזה מעולה. כמו שאמרו כאן באמת לא ניקו את הדם שלו טוב ואפילו סילבה עצמו ביקש ממנו לנגב עוד קצת.. היה צריך לבוא עם מגבת. נכון שהדם היה ממשיך לרדת אחר כך אבל זה נראה כאילו לא עשו את העבודה כמו שצריך.
מיר - JDS לא היה כוחות מלכתחילה. KO קליל ל-JDS, הקרב הבא שלו אני מקווה שיהיה יותר טוב... מיר לא צריך להיות במקומות האלו, רואים שהוא כבר לא מתאים.. אני אישית הייתי בעדו (כזה אני, בעד האנדרדוגים) אבל היה ברור מההתחלה מי ינצח. אגב מה הקשר כל צעקות ה-USA האינפטנליות האלו? גם צעקו את זה לזומבי שבוע שעבר.

UFC 146 דעות

סוף סוף אירוע שכולו חגיגה של MMA..

מילר דפקט. מקבל מכות ובמקום להלחם מחפש להיות ליצן ולגרד לדולוואי את הראש. מילא אם היית מנצח אבל ככה זה פשוט פתטי.

ולאסקז חיה רעה! אומנם זה היה ברור שהוא ינצח את סילבה אבל איך שהוא נראה בקרב הזה אין אף אחד שיכול לעצור אותו בעולם! הלחץ המתמיד בנוסף לטכניקה המעולה שסיכלה את כל ההתקפות של סילבה מהחצי גארד ובנוסף הGNP שנראה כאילו עלה רמה מבחינת עוצמה ונזק פשוט הופכים את ולאסקז לN1C בצדק.

דוס סאנטוס עם 9 ניצחונות רצופים בUFC, בדיוק כמו לGSP. היחיד שמחזיק ברצף ניצחונות ארוך יותר בארגון הוא אנדרסון סילבה עם 14.
אם עכשיו עדין קרוז או אלדו מעליו בדירוג הP4P אז הדירוג הזה הוא אניגמה מבחינתי.

ברבוסה הפסיד בפעם הראשונה בקרב שדווקא נראה שהולך לטובתו עד שנתפס, נראה איך הוא יחזור מהפסד ראשון בקריירה.

סאס פשוט מדהים! הוא בהחלט מאיים על התואר של לוחם הBJJ הטוב במחלקת הLW.

טשיירה עם נחיתה רכה בUFC. נראה אם יצליח לטפס עד למעמד של לקבל מכות מג'ונס.

נלסון ממש הצחיק אותי באירוע הזה. הוא ממש טנק אבוט מודל 2012..

אני מאוד נהנתי מהאירוע הזה, הרבה לוחמים שאני מחבב סביב המחלקה הכי מעניינת בספורט והרבה סיומות, תענוג!
סה"כ משתלם לערוך אירוע סביב המשקל הכבד, הם מספקים את הסחורה

k i m k h y

New member
"מיר לא צריך להיות במקומות האלו"...

"מיר לא צריך להיות במקומות האלו, רואים שהוא כבר לא מתאים.. היה ברור מההתחלה מי ינצח."

עוד חוכמה בדיעבד, של מאץ' מייקר בפוטנציה...

בחייאת... אם הכל כ"כ ברור לכולכם, מה אתם עושים כאן, בשלולית הלוזון ליג?
תפסו באירוע הבא טרמפ עם פדות לארה"ב והגישו לדיינה הצעה שלא יוכל לסרב לה...

אגב, איך היית מגיב אם מיר היה מצליח להטיל את JDS ולשבור גם לו ת'יד?!
גם אז הכל היה מאוד ברור, לא ככה?

danielmo1

New member
לא ראיתי אף אחד מהמר פה נגד JDS

סתכל בשרשור ההימורים, זה באמת היה ברור מי ינצח
אנשים נותנים את דעתם, לפעמים היא מאוד מאוד מקצועית, חבל לנסות ולחמם את האווירה בלי סיבה

פרנק מיר הפסיד כמעט כל קרב חשוב שהיה לו בקריירה, ג'וניור דוס סנטוס בשיא הקריירה והאלוף המכהן, אני אישית לא ראיתי את מיר אפילו מצליח לסכן אותו בקרב הזה, וצדקתי, כמו כל שאר מהמרי הפורום, כולם הימרו על דוס סאנטוס וכולם צדקו

danielmo1

New member
טוב האמת שהיו כמה בודדים שהימרו על מיר

אבל זה רק בגלל היחס :) תאבי בצע.

k i m k h y

New member
לחמם ת'אווירה? חלילה וחס

נהפוך הוא - כטירון מוחלט, בעצם אפילו זה לא - סתם כחובב דם ניאנדרטלי, חסר הבנה בסיסית שכמוני,
שצופה בקרבות מזה כמה שנים, אני לומד שברגע נתון, בכל ציוות שהוא - הכל יכול לקרות.
לא מזלזל בידע המקצועי של איש כאן, קל וחומר מבלי שאכיר את הכותבים.
אבל ידענות מרחיבת אופקים של חובב שכמוני, תהיה לציין יתרונות וחסרונות של כל לוחם ואיך הם באו או לא באו לידי ביטוי בקרב,
ולא לספר איך הכל היה ברור וידוע מראש...

danielmo1

New member
צודק

אבל תסכים איתי שיש קרבות, שמה לעשות
התוצאה ידועה מראש, קרבות לא הוגנים בגלל הבדלי רמות ברורים לחלוטין

בכל מקרה, חג שמח חביבי

Daniel Bryan

New member
הוא צודק שהכל יכול לקרות

כי תמיד אפשר להפתיע בספורט כזה. הכוונה שלי בכל ה"לא מפתיע" וכו', הייתה הרגשה תוך כדי הקרב ואיך הוא הלך. כן, גם לפניו חשבתי ש-JDS ינצח בKO (בסיבוב הראשון למען האמת) אבל לפי איך שראיתי שהקרב הולך זה מה שחשבתי. בטח לא שמתם לב אבל אני אף פעם לא מגיב לפני האירועים או מהמר בהימורים כי ב-UFC אי אפשר לדעת מי ינצח..

serginho13

New member
אף אחד לא דיבר על...

ארוע מלא אקשן אם מצ`אפים מעניינים מאוד וכמובן קישוט הזירה בליטר וחצי של דם לפני הקרב המרכזי היה במקום.. אבל אף אחד לא דיבר על דן ארדי שחזר להלחם אחרי שהיה בטופ של המחלקה ירד לתחתית האם מישהו מאמין שיחזור לסיבוב הצלחות נוסף לפני הפרישה?

danielmo1

New member
על איזו פרישה מדובר?

הוא בסה"כ בן 30, הכי הרבה הוא יחתך מהיואפסי ויעבור לארגון קטן יותר
הוא אף פעם לא היה בטופ הוא קיבל קרב על החגורה במתנה בגלל היותו בריטי

udi102

New member
דעות שלי על האירוע

ולאסקז -סילבה - ולאסקז נראה מצוין כמו לסנר בימיו הטובים קשה לעצור אותו על הקרקע הוא בא נחוש לסיים את הקרב בסיבוב הראשון ולא נתן לביגפוט סיכוי ,למרות שהוא תכנן לגכמור חתך לביגפוט וזאת היתה סוג של אסטרטגיה שלו ואת זה לא אהבתי ,ועדיין ביגפוט טופ 10 וולאסקז מספר 2 בעולם ,הפתיע אותי לטובה נראה כאילו הוא השתפר המון ,פשוט מפחייד .

מיר -JDS - אני קורה כאן תגובות ואני לא מאמין ,מיר לא ראוי ? אוברים יחזור ? מיר החזיק מעמד הרבה יותר ממה שחשבתי ,ולאסקז אכל KO אחרי דקה וחצי ומיר הגיע לסיבוב השני ,לטעמי עצירה קצת מוקדמת למרות שעוד דקה שתיים JDS היה מסיים אותו לחלוטין ככה שזה לא משנה . מיר הוא טופ 5 בHW העולמי נכון להיום ,הוא נראה הרבה יותר טוב ממה שהמון אנשים חשבו .

אני לא רוצה לשמוע את השם של אוברים עד שהוא חוזר מהשעיה של הסמים וגם אחר כך זה פשוט בדיחה שאנשים מזכירים אותו .

לא צריך להכתיר אלופים אחרי קרב אחד אבל נכון להיום קורמיה ,JDS ולאסקז הם הטופ 3 של ה HW העולמי ואחריהם מיר ,בארנט ,ביגפוט ,נלסון ,ורדום ואחרים . בסה"כ המחלקה הזאת במצב הכי טוב שהיא היתה מזה שנים .

לנלסון יש פצצות בידיים עוד אוברהנד מהסרטים ,סטרוב הפתיע עם הכנעה יפה .

אירוע מצוין כמו שחשבתי שיהיה ,כן ירבו .

BeniTaz

New member
סטרוב הפתיע? הוא מכונת הכנעות

הקרב הכי צפוי בערב.
לאבר ג'ונסון ירוק בקרקע.. אפילו אלוף מואי טאי כמו דל רוסאריו הכניע את ג'ונסון.

udi102

New member
ציפיתי שלאבר יתן לו KO

אבל סטרוב משך אותו לקרקע בחוכמה ,לסטרוב משחק קרקע טוב מאוד .

PersonaNonGrata

New member
יש משהו מאוד בסיסי שנראה לי שאתה לא תופס...

בספורט הנקרא MMA...
זה כנראה הספורט הכי נזיל ולא צפוי בעולם...
זה שמיר החזיק יותר מולאסקז מול JDS לא אומר יותר מדי לזכותו...נלסון החזיק 3 סיבובים מול JDS זה אומר שהוא יותר טוב מולאסקז?
בסה"כ אבל אני די מרוצה מההודעה שלך...לא השתמשת במילים "אמרתי לכם" ולא היללת יתר המידה את JDS...אני שמח שבסוף אתה לא הולך בדרכו של ניר...יחד עם זאת:
אני ממש מקווה שולאסקז ינצח את JDS ולדעתי הוא גם הפייבוריט בקרב...

udi102

New member
אחרי ההופעה של ולאסקז אתמול

JDS יתאמן כמו מטורף לקרב הזה ,ולא היתה לי כוונה כלל להשוות מבחינת הזמן שמיר /ולאסקז החזיקו מול JDS רק אמרתי שמיר נראה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי וJDS נראה יותר הססני /מחושב מחכה לקאונטר ,בכל זאת הוא האלוף .

בפעם הראשונה ראיתי את ולאסקז אתמול ואמרתי וואו הוא בא נחוש בצורה שלא ראיתי לוחם המון זמן מגיע ככה לקרב ,אני מאמין שמול JDS צפוי קרב מצוין וולאסקז לא יעמוד איתו בכל אלה הוא ינסה להתיש את JDS ולקחת אותו לקרקע ,צפוי להיות מעניין מאוד

למעלה