UFC 149 דעה על הקרב של לומבארד

moriarty

New member
ההבדל בין פדור למיר

הוא בכוח בידיים - פדור מסתער ומרביץ, ולסנר ידוע בסנטר החלש שלו.

udi102

New member
סתם שאלה שלא קשורה לדיון ...

מה זה מיר בגרסה החדשה ? למה הכוונה ?

moriarty

New member
אחרי הקרב השני של מיר נגד לסנר

הוא הבין שיש לו בעיה של כוח. כדי להתמודד, הוא החליט להעלות מסת שריר, ונכנס לתוכנית מיוחדת לצורך זה, לפני הקרב שלו מול קארווין. אני זוכר שקארווין אמר שהוא הרבה יותר חזק ממיר, ושכמה שבועות של עבודה על משקולות לא יעזרו כדי לשפר את המצב, ואז מיר לעג לו בתשובה ואמר "יש דבר כזה מספרים, והם עולים", כלומר הוא מצליח להרים משקולות כבדות מבעבר.
בכל מקרה, מיר עלה במסת שריר בצורה רצינית מאד, לדעתי 20-30 פאונד, והוא נראה אחרת לגמרי, גרסה חדשה ממש.

udi102

New member
ואחרי הקרב מול קארווין

מיר הבין שזה לא עזר לו ,אי אפשר להעלות מסת שריר בחצי שנה ולהיות חזק באותה צורה כמו משהו שמתאמן 15 שנה ,והוא חזר לסורו . לא גרסה חדשה ולא נעליים הוא שיפר את העמידה קצת ,אבל עדיין גם מול ניוגרה הוא כמעט חטף KO ,עד שהקרב הגיע לקרקע ומיר הראה את הBJJ שלו שהוא הכי מפחיד בMMA לטעמי .

דרך אגב מיר נגד ורדום זה קרב שהייתי מאוד רוצה לראות

THE G1

New member
אירוע בעעע

הקרב הראשון היה סבבה,קצב טוב, הבעיה שמשם זה הלך למטה מאוד.

אברסול-הד,היה פשוט נורא.

אין יותר מדי קרבות בHW שמגיעים להכרעת שופטים שאפשר להגיד שהם מהנים,יותר בכיוון של מענים(מארק האנט-בן רוט'וול הוא דוגמה נוספת),ציפיתי ליותר מג'ורדן אבל חוץ ממרפק בביצים הוא לא עשה כלום...

הקטור לומבארד-טים בוטש: זו ההבטחה הגדולה של המחלקה? מאוד לא התרשמתי,מצד שני,אני חשבתי שהוא היה צריך לנצח את הכרעת השופטים.

בראו-פייבר:עוד קרב לא טוב,בראו יכול להיות די מהנה,אבל סך הכל קרב לא טוב.

זה מה שקורה כשאי אפשר לקחת סטרואידים חודש

לפני הקרב. מתעייפים בסיבוב הראשון ומתחילים להתנשף למרות שבקושי זזים. לי אין דרך אחרת להסביר למה הוא בקושי זז בקרב הזה. ניצחון מצדק לבוץ'

לומברט בכלל WW. מה יש לו לחפש במחלקה הזו?

בסך הכל נהנתי מהארוע, קרבות ברמה גבוהה.

cat food

New member
כמה נקודות

- האירוע הזה היה עוד הזוי גם לפני שהתחיל. פשוט קארד ברמה נמוכה מאוד, יותר מ-UFC95 הידוע לשימצה.

- צ'ייק קונגו לאורך השנים שותף בהרבה קרבות מאוד משעממים וזה אומר הרבה. טוחנים לנו כבר 7 שנה שהוא סטרייקר אירופאי אדיר, אבל בשנתיים שלוש האחרונות הוא כל הזמן נותן שני אגרופים ורץ לגדר למעוך את היריב שלו. ההיאבקות של קונגו ברמה מאוד נמוכה והוא גם לא משפר אותה אף פעם. וככה נוצרים לנו פה קרבות מעיכה על הגדר של 3 סיבובים עם נסיונות לטייקדאונס שלא צולחים.
כמה קרבות נוראיים של קונגו שאני זוכר: מיטריון, בונטאלו, בראון.

- הקטור לומבארד עלה אנמי לקרב. אבל הוא פגע יותר וגם אחוז גדול מהמכות שלו היו משמעותיות. לבואטש יש סנטר זה בטוח, אבל הוא לא עשה כלום במשך שלושה סיבובים כדי לנצח. כשהקטור לומבארד החליט שהוא לוקח את בואטש למטה הוא לקח ובואטש לא הצליח למנוע את זה.
אני לא רואה איך אפשר לא לנקד את הקרב הזה 30-27 ללומבארד. ביזיון גדול נוסף של השופטים.

- בריאן אברסול קשקש יותר מידי על ירידה ל-LW. וזה מה שהיה לו בראש במקום שבראש יהיה לו את Head.
קרב צפוי מידי של אברסול, הד עמד באמצע ושלט באוקטגון, מנע כל טייקדאון צפוי של אברסול ונציח רק על זה. אברסול צריך להשאר ב-WW בכל מיקרה וחבל על התצוגה הגרועה הזאת.

- מיין איבנט: קרב סטרייקינג ברמה סבירה ולא יותר. לפייבר לא היו תשובות לעמידה של בראו ובראו לא ניסה לסיים את הקרב בשום נקודה. לא נורא, לדעתי אפשר לתת לפייבר שוט ישר נגד המנצח של טורניר ה-FlyWeight. ואם זה לא יעזור נפתח קטגוריה שנקרא לה Faber Weight ורק פייבר יוכל להשתתף שם והוא יהיה האלוף הבלתי מעורער של המחלקה.

ragede

New member
FABERWEIGHT

רעיון גאוני...
ופייבר לא ירד לFLY, כך הוא עצמו אמר לאחר הקרב
ונראה לי שנשבר פה שי, כשפייבר מפסיד 5 קרבות אליפות רצוף תחת ZUFFA

מסכים עם כל מילה

האירוע אכן היה הזוי לפני שהתחיל ואולי החלש ביותר שזכור לי מאירוע ממוספר גם על הנייר וגם בקרבות עצמם.
פייבר מקבל קרבות אליפות יותר מקוטור בזמנו רק שקוטור ניצח חלק מהם בעוד שפייבר פשוט לא מספיק טוב.
האלוף נפצע? לא נורא! כל עוד פייבר בריא הוא ילחם על איזושהי חגורה, Faber Weight נשמע כמו רעיון הגיוני לאור ההחלטות של הUFC לאחרונה

הקרב של לומבארד היה בזיון אחד גדול וההחלטה היית בדיחה עצובה.
קשה להגיד שמישהו יצא מנצח בקרב הזה אבל בטוח שלומבארד לא הפסיד.
הוא לא קיבל מכות חוץ מכמה לואוקיקים, לא נלקח לקרקע, לא נשלט בקלינץ', אז איך הוא הפסיד?!
הוא גם לא ניסה לעשות הרבה אבל מהמעט שניסה הוא הצליח לפגוע כמה אגרופים וצלח TD כשניסה.

udi102

New member
95 דווקא היה לא רע

אם אאני זוכר נכון מאיה הכניע את סונן במשולש אחרי הטלה מהסרטים וגם TKO של מארקוורט על גוביה שהיה ממש יפה

ok6

New member
אני חושב שיש תופעה מאוד נפוצה בקהילת אוהדיmma

שלוחם מפסיד קרב\נותן קרב רע הוא מייד הופך ללוחם גרוע\הייפ לא מוצדק\סטרואידים ומה לא......
אני ממש לא מאוהדי לומבארד אבל אני לא מבין איך על אפשר לבסס על קרב אחד גרוע (על זה אין ויכוח) כל כך הרבה מסקנות שליליות,אפשרי מאוד שלומבראד הוא לוחם בינוני עם רקורד שמבוסס על לוחמים ברמה נמוכה אבל היו לא מעט מקרים בעבר שלוחם נתן תצוגה לא טובה(מסיבה כלשהי) בקרב בכורה בארגון והוא התאושש בחזרה והראה יכולות מרשימות (מארק האנט לדוגמא).
חבל שאנשים ממהרים להספיד ולקבור לוחם, אני לא אומר שהאופציה השניה לא קיימת אבל יש הרגל מגונה בקהילת הmma להספיד לוחמים על סמך קרב אחד בלי קשר למה הם עשו בעבר\יכולים לעשות בעתיד.

למעלה