Ufc 151 בוטל!!!

The Iron Claw

New member
רק שאתה שוכח דבר אחד ....

שג'ונס כבר נימצא במחנה אימונים , כי הוא היה אמור להלחם בכל מקרה . מי שלא נמצא זה סונן , והוא עדיין לקח את הקרב .
הבעיה המרכזית עם המחנה של גרג ג'קסון , היא ששם עובדים 3 ימים על האספקט הטכני של הקרב , ועוד 3 חודשים על הגיימפלן .

דוגמא :

אם הוא יזוז לצד ימין אתה תזוז לצד שמאל
אם הוא יזוז לצד שמאל , תזוז לצד ימין
אם הוא בטעות מפליץ , לך אחורה
אם הוא בטעות נכנס לזירה איתך , לך אחורה
אם במקרה הצלחת להוריד אותו לקרקע , כוון שעון לעוד 24 דקות ולך לישון עליו

זה מאוד מסובך , רק להבין את הדקויות לוקח חודשיים.

Vizmo

New member
אבל מחנה אימונים ליריב אחר

אחד שממש לא דומה בשיטה שלו להנדו.

וכמו שאמרתי, יש מקום לתת קרדיט לסונן אבל סך הכל הוא מרוויח ענק מההזדמנות הזאת כי זה קיצור דרך שהוא לא יקבל בחיים...

מה זה לבטל אירוע שבוע לפני?!

מה עם כל הלוחמים האחרים בקארד שהתכוננו לקרבות שלהם עם מחנה אימונים מקצועי וצריכים את המשכורת מהקרב לפרנסה?
מה עם כל האוהדים שסגרו לעצמם חופשה בואגס מראש? רכשו כרטיסים? חופש מהעבודה? כרטיסי טיסה? מלון? וכו'..

אני באמת לא מבין איך דיינה וויט מאפשר לדבר כזה לקרות?! עדיף שיקיים את האירוע במתכונת קטנה יותר ללא קרב האליפות וללא PPV, שיספוג הפסד כלכלי מסויים ורק שלא יספוג הפסד תדמיתי כל כך משמעותי!

לדעתי כל סוגיית ג'ונס ממש תמוהה ובחירת היריבים שמוצעים לו פשוט לא הגיונית!
הנדרסון, סונן, בלפורט.. הם כולם MW!
מה הבעיה לתת לו הצעה להלחם מול HW? או שיקבל את ההצעה או לייבש אותו תקופה רצינית ללא קרב.
אפילו לתת לו להלחם מול LHW פחות מוכר זה הרבה יותר הגיוני מלתת לענק הזה לוחם MW.
ג'יימס טה הונה, איגור פוקריאץ', סטניסלב נדקוב, גלובר טיישיירה, ראיין ג'ימו. כל אחד מהם ראוי בהרבה מכל לוחם MW למעט סילבה.
אפשר גם לתת לו לוחם LHW מוכר יותר כמו פיל דיוויס, פורסט גריפין, אנטוניו רוג'ריו נוגיירה.
במקום כל זה מציעים לו רימאצ' כמעט מיידי מול מצ'ידה (שהוא קטן בעצמו) או לוחמי MW. פשוט לא מובן כל הסיפור הזה..

הUFC מאבד המון גובה בתקופה האחרונה ומאבד הרבה מהספורטיביות שלו..
הארגון מתחיל להפר את האיזון בין ספורט תחרותי לבין שואו בידורי. חייבים לאמץ שיטה מקובלת לקביעת קונטנדרים בדומה לבלטור או שהעסק ידעך לאיטו..

BeniTaz

New member
מסכים!

לדעתי ישלמו לכל הלוחמים באירוע שבוטל כרגיל. עדיין מבאס עבורם.. התאמנו תקופה. עבור האוהדים לא יהיה פיצוי ראוי.. לא מתאים לארגון ברמה של ה-UFC אבל ללא ספק רואים הידרדרות ניהולית בשנה האחרונה בענייני הקארדים, לוחמים ואירועים.

Daniel Bryan

New member
אכזבה

מאז 146 לא היה אירוע שבאמת חיכיתי לו. אבל ג'ונס צודק במה שהוא אמר בטוויטר ואני לא מאשים אותו בכלום.
מה התאריך של UFC 152?

bret24

New member
מה נסגר עם הUFC ?

ג'ונס לא מוכן להילחם עם סונן, מאצ'ידה לא מוכן להילחם עם ג'ונס, סילבה וג'ונס לא מוכנים להילחם אחד נגד השני. סילבה לא מוכן להילחם בווידמן,
GSP וסילבה לא מוכנים להילחם אחד בשני, רק להזכירכם כמה פה קטלו את שוגאן שלא הסכים להילחם בטשיירה שבכלל לא במעמד שלו...
לפי דעתי ג'ונס נגד בלפורט זה ביזבוז של קרב אליפות זה יהיה דומה לג'ונס נגד ורה, אם הייתי דנה וויט הייתי מעניש את ג'ונס בקרב נגד טראוויס בראון
בHW או שולל ממנו את החגורה, בגלל זה תמיד הערצתי לוחמים כמו פידור וונדרלי וקרוקופ שהיו נכנסים לטורניר של כמה קרבות בערב בלי לדעת את מי הם הולכים לפגוש.

greenstar

New member
סילבה דווקא הציע להילחם בLHW בUFC151

כדי להציל את הארוע... היה יכול מעניין לראות אותו מול כמה מהלוחמים שם (אוונס, שוגאן, ראמפ'ייג)

http://www.mmafighting.com/2012/8/24/3264668/anderson-silva-offered-to-save-ufc-151/in/3027496

udi102

New member
בטח הוא הציעל להלחם מול גריפין אל תתלהב

כמו שאני מכיר את סילבה הוא לא נכנס לקרב אחרי הכנה ארוכה שמתישה את היריב ושזהו יריב שיש לו יתרונות עליו לפחות בשני מימדים של הMMA ,על סונן לדוגמה זה היה בשלושה -BJJ ,קלינץ , אגרוף ולונן היה יתרון רק בהאבקות

cat food

New member
תגיד, בשנתיים האחרונות

לא חפרת לנו פה את הראש כל הזמן שסונן ינצח את סילבה.
די, תרד מהסיפור. כמה כובעים בנאדם בודד יכול לאכול ?
מיצית.

udi102

New member
רשמתי את זה לפני שנתיים לאחר הקרב הראשון

מאז הדברים ישתנו וגם לפני הקרב השני לא טענתי שינצח , ומה הקשר בין התגובה שלי לסונן ? נתתי דוגמא זה לא היה עניין בכלל למה אתה נתפס לתפל ?

סילבה עולה לקרבות שנוחים לו וזאת עובדה

זקס11

New member
רוב ההשוואות שלך לא רלוונטיות

ג'ונס צריך לסרב לכל קרב נגד MW שהוא לא האלוף.

וטוב שהבאת את פידור בתור דוגמה, כי לא הייתה לו בעייה להלחם נגד לוחמים שהיו שתי קטגוריות מתחתיו, ו קרבות פריק-שואו. וזוהי זכותו של ג'ונס לא להשתתף בפריק שואו. אם כי גם הוא נכנע לדרישת הקרב מול בלפורט.

bret24

New member
ג'ונס הרבה יותר גדול מפידור והא נלחם בlhw

אז זה לא בדיוק דוגמא טובה שלך, וחברים לא צריך בכלל לפרגן לסונן ובלפורט על זה שהם היו מוכנים להילחם בג'ונס על האליפות זה חלום של כל לוחם.
הסיבה היחידה שמאצ'ידה סירב לקרב זה בגלל שהוא ידע שמובטח לו קרב אליפות אבל סונן ובלפורט היו צריכים לנצח כל אחד איזה 5 קרבות ברצף בשביל לקבל קרב אליפות נוסף, בכל מקרה, אני מתחיל לחשוב שג'ונס יצא די אפס כי בכל מקרה הוא אחרי מחנה אימונים שלם ומה שנשאר לו לעבוד ב3 ימים הנותרים זה רק על אסטרטגיה חדשה מול סונן, בזמן שסונן בא לקרב בלי מחנה אימון בכלל.

udi102

New member
דעתי ...

קודם כל גונס וגקסון צודקים לא לוקחים קרב בהתראה כל כך קצרה מול לוחם שהסגנון שלו שונה משל משהו אחר ,במיוחד שההכנות לקרב ארוכות כל כך ,במקרה של גונס זה גם לא נכון כי הוא נלחם כל 3 חודשים (זה לוחם) ולא סילבה שנלחם פעם בשנה .

דיינה חושב רק על העסק ומגיע לו שהוא נאלץ לבטל ! ככה זה שבונים קארד שלם על קרב אחד !!! דיינה יחתיכת קמצן אם היית שם קרבות יותר טובים לא היית צרך לבטל ! .

גונס נגד סונן לצורך העניין יותר מעניין מכל קרב שנשאר לגונס בLHW , הבניה לקרב תהיה טובה אבל סונן יחטוף הכנעה מהירה

ok6

New member
ומה יעשו ביואפסי שויטור שוב יפצע לפני הקרב?

יחזירו מפרישה את קוטור\לידל\אורטיז???
חחחח יש לי הרגשה שבסוף ריץ' פרנקלין יהיה הקורבן התורן אם ויטור יפצע, בכל מקרה מאוד מאכזב לראות לאן הארגון הזה מתדרדר מקווה שזאת רק תקופה רעה שבסופה יסיקו כמה מסקנות מתבקשות וישנו דברים.
מוכרח להודות שלמרות כל האכזבה מביטול האירוע אני שמח שלא נראה את ג'ונס מול סונן כי בעיני פשוט מדובר בקרב מגוחך,גם ויטור לא צריך היה להיות אלטרנטיבה פה (לא נלחם בלייוטהויוויט מ2007) אבל לפחות יש לו יותר כלים מסונן והמאץ' אפ מעט יותר (מעט) הגיוני אם בכלל.
אם כל זה שסונן נהיה הגו טו גאי של דיינה לא יכול להיות שנותנים טייטל שוט לבן אדם על בסיס זיבולים בטוויטר במקום לקחת לוחם שנלחם במחלקה הרלוונטית, ביואפסי כל כך דואגים למכירות של הפייפרויו שהם פשוט מתעלמים מהעובדה שזה מאצ' אפ פשוט הזוי? בתור ארגון שמנסה לייצג ספורט בניגוד לשואו (wwe) הם ממש לא בכיוון הנכון.
ד"א אודי-מוכרח להודות שאתה ממש מפתיע אותי בתגובה שלך לעניין, ששוגאן דחה את הקרב מול טשיירה אמרת שהוא לא לוחם בעיניך בגלל הצעד שהוא בחר לעשות אבל שג'ונס דחה את ההצעה לקרב מול יריב שנחות ממנו בכל אספקט אפשרי,ממחלקה נמוכה יותר,אחרי מחנה אימונים מלא (אמנם לא יועד לסונן אבל גם הנדו מתאבק) בידיעה שבאי קבלת הקרב האירוע כולו יתבטל ושום ביקורת על ג'ונס???

udi102

New member
ההבדל עצום בין שני המקרים

גונס סירב לקרב בהתראה של שבוע ושוגון סירב לקרב מול "ניוקאמר" לא מוכר ,קרב שעוד לא נקבע .

אין כאן קשר שסונן נחות ממנו ,לקחת קרב אליפות מול לוחם אחר בהתראה של שבוע זאת טפשות . מה גם שגונס נלחם יותר מכל אלוף אחר והוא הכי גבר שיש

ok6

New member
אודי אתה סותר את עצמך

ג'ונס הפך מלוחם שלקח קרב בהתראה קצרה מול שוגאן ללוחם שמסרב לקרב מול יריב נחות,ללא מחנה אימונים שאפילו לא שייך לקטגוריה שלו בטענה שהוא לא יקח יריב בהתראה קצרה.
*וזה כמובן בלי לדבר על ההשלכה עצומה של ההחלטה לא לקחת את הקרב מול סונן על הקארד,חבל שאתה נותן לאהדה שלך לג'ונס לעוור אותך :\

udi102

New member
ההתראה הקצרה לקרב מול שוגון היתה

כ"חודש וחצי" לפני הקרב ,יחי ההבדל הקטן בין שבוע וחצי לחודש וחצי ,ברצינות להחלטה של גונס אין השלכות על אף אחד מבלד על המצב הפיננסי של הUFC וזה לא בגלל גונס אלה בגלל דיינה שבונה קארד שלם על קרב אחד !

אומנם אני אוהד את גונס כבר מראשית הדרך אבל אני אובייקטיבי מאוד לגביו ,כבר אמרתי שיש לו רק לוחם אחד לנצח מלבד הנדו בLHW ואז הוא חייב לעלות לHW ,הימור שלי בעוד שנה מהיום הוא עולה מחלקה ,גם אם הוא יעשה בשנה הקרובה עוד שניים שלושה קרבות מול לוחמים כמו טשיירה ,גוסטפסון ועוד איזה רימאץ אז סבבה העיקר שישבור את השיא הגנות של טיטו .

אם בעוד שנה מהיום גונס בלתי מנוצח ולא עולה לHW אני יעביר עליו ביקורת יותר חריפה מזו של סילבה (כמובן שהוא יכול להפצע ולעדר שנה ואז כל מה שרשמתי מתבטל)

PersonaNonGrata

New member
אתה כזה צבוע...

העיקר סילבה לוקח קרבות שנוחים לו וה Lover Boy שלך ג'ונס לא מוכן לקחת קרב נגד סונן...לוחם בינוני שלג'ונס יש עליו יתרון פיזי עצום...יש לוחמים ואלופים שהיו לוקחים כל קרב בשביל לרצות את האוהדים ולא לדפוק אירוע..אבל אין מצב שלוחם במחנה של גרג ג'קסון יעשה מהלך ספונטני כזה..הוא מגדל שם רובוטים ובזמן האחרון הלוחמים שלו עולים לקרב עם גיימפלן הכי פחדני ומשעמם שראיתי בחיים שלי...
סילבה הסכים להילחם מול לוחמים בינונים במחלקה מעליו.ג'ונס לא מוכן להילחם בלוחמים בינונים ממחלקה מתחתיו...ג'ונס אפס וגרג ג'קסון אפס...

למעלה