Ufc 151 בוטל!!!

bret24

New member
אל תלכלך על כל הלוחמים של ג'קסון, סרוני

לדוגמא ,ילחם בכל אחד בכל מקום

udi102

New member
אתה טועה ...

אני אומנם אוהד של גונס אבל אני אומר חד וחלק אם הוא היה לוקח את הקרב הוא היה יוצא הכי שכונה שיש ,גונס אלוף !! שהגן על התואר כבר 3 פעמים והאלוף שנלחם הכי הרבה בחמש שנים האחרונות בUFC ,הוא לא יקח קרב מבלי להתכונן אליו ,למען האמת הוא מתכונן לקרב רק שלושה חודשים לעומת לLOVER BOY שלך אנדרסון סילבה שמתכונן לכל קרב שנה שלמה ובכך מתיש את היריב .

סילבה נלחם מול פחים בLHW אחרי שהוא נלחם מול פחים יותר גדולי במחלקה שלו ! להזכירך -לוטר ,קוטה ,לייטס .... שגונס ילחם ויגן על התואר ברצף מול ברנדון ורה, ולדיק מטישנקו ,לואיס קיין ,טיטו אורטיז , אז תוכל עוד איכשהוא לדבר ,סילבה היהצריך לעלות כבר לפני לפחות 3 שנים לLHW ואחרי גריפין חזר למטה ולמה ? כי הוא לא רצה להלחם מול מאצידה ,שוגון ואחרים

PersonaNonGrata

New member
אתה ממחזר את עצמך מהודעות עבר...

פחים..פחים..פחים..פחים...תקליט שבור...
אתה תמיד בוחר לכתוב את הלוחמים הכי גרועים שסילבה ניצח ומתעלם מאחרים...וכבר אמרו לך 100 פעם שזה לא אשמת סילבה שהמחלקה הזאת דלילה אבל לדבר לקיר כבר יש יותר טעם...
כנראה שגם ג'ונס בוחר להילחם נגד פחים לפי הדברים שלך כי הנדו ובלפורט הם 2 לוחמים שסילבה ניצח וגם ג'ונס מקבל אותם יותר זקנים ופצועים מאשר סילבה קיבל אותם...
סילבה הסכים להילחם מול אלוף LHW לשעבר ג'ונס סירב לקרב מול MW שמעולם לא היה אלוף..זה אומר הכל...
ותפסיק לנסות לשכנע אותנו שאתה אובייקטיבי לגבי ג'ונס כי אתה לא...אתה פאן בוי מצוי שכמו רוב הפאן בויס גורם נזק ולעוד יותר אנטיגוניזם ללוחם שלך בכל פעם שאתה פותח את הפה עליו..בידיוק כמו מה שקרה עם ניר ומאצ'ידה...
להבדיל ממך סילבה הוא לא הלוחם האהוב עלי ואני כתבתי עליו דברים קשים מאוד מתי שהגיע לו..אני פשוט מחובר למציאות ומודע לזה שהוא כרגע הלוחם MMA הכי טוב שהתהלך על כדור הארץ...ג'ונס עוד לא שם...
אני כלכך מקווה שויטור ינצח את ג'ונס ותאכל כובע בגודל של שומר של מלכת אנגליה...למרות שהסיכוי שזה יקרה הוא כמו שאני אגיע עוד שבוע לירח אבל עדיין אני יחזיק אצבעות כמו מטורף...

udi102

New member
שטויות אני מתייחס באופן עינייני ....

איפה רשמתי משהו אישי בקשר לגונס ? מה אמרתי על גונס שאתה חושב שאני פאן בוי שלו ? אחינו אין הבדל בין בלפורט והנדו שסילבה נלחם מול אלה שגונס עשוי להילחם בהם ,הנדו דווקא ברצף מעולה ,ובלפורט זה באמת קרב בדיחה למרות שאתה טועה בלפורט היה אלוף LHW בUFC בדיוק כמו גריפין - אלוף ליום ואין הבדל בכלל ,עובדתית שניהם היו אלופים לרגע ואז הפסידו את התואר ושניהם זכו בתואר במזל , אז כל המנטרה שלך שווה כקליפות השום .
גונס הוא הלוחם הכי טוב היום והוא אוכל את סילבה בלי מלח ,את בלפורט הוא יכניע עוד בסיבוב הראשון .

עכשיו הדבר היחיד שאתה יכול לטעון זה שגונס נלחם בבלפורט אבל חוץ מגוסטפסון אין עוד LHW ששווה לגונס להלחם מולו וגם ככה הקרב באירוע הבא ,מה אתה רוצה שילחם מול סונן שלא נלחם עד היום בLHW ושתהיה לו רק שבוע הכנה ? מצטער גונס מקצוען הוא לא יעשה שטות כזאת ,לא כדי לרצות אותך ולא אותי .

מם חזק על UFC 151

ecarmiel

New member
כמה שאלות

1. מי לדעתכם בצוות גונס - ג'קסון לא רצה את סונן ולמה ?
2. איך איש יחסי הציבור מוציא את גונס מהסיפור הזה וDUI?
3. יש דרך לדינה ופריטטה להמנע בעתיד ?
4. מה יקרה ביחסי דיינה / גונס ? (סוג של סילבה אחרי אבו דאבי או ...)
5. איך הUFC מוכרים לנו מבחינת היחסי ציבור את האירוע הבא ?
6. למה בלפורט ? לא נשאר מישהו אחר ?

PersonaNonGrata

New member
חחחחחחח ויקיפדיה....

נכנסתי לשם עכשיו בשביל לקרוא על הקארד של 152 וכנראה שמישהו שם באמת כעס על ג'ונס ושינה קצת את הערך...היה לי טיימינג מטורף כי כמו כל ערך בעל משמעות בויקיפדיה שניה אחרי זה אחד העורכים הראשים מחק את זה...
וזה נותן אינדיקציה די טובה שג'ונס הולך לקבל באירוע ובשקילה כלכך הרבה בוז מהקהל(בצדק או לא)...אפילו יותר מ Koscheck....
הוספתי תמונה(וגם חץ למתקשים)

זקס11

New member
אוהדי ה MMA הפתיעו לרעה

בסיפור הזה יש רק רע אחד- דיינה שמנסה להפוך את ה UFC לארגון קרבות פריק שואו. ג'ונס סירב (ובצדק) להשתתף בכזה קרב, והפכו אותו לאיש הרע.

כנראה שאולי באמת אוהדי ה MMA יותר קרובים מנטלית ל WWF.

תארו לעצמכם את הארוע של JDS-וולסקז, שברגע האחרון זה יהפך לסונן - JDS. מזל שלא אכלתי כלום, כי אחרת עוד הייתי מקיא על המקלדת.

Luke R

New member
אני לא מאמין איזה אפס הוא - צריך להעיף אותו

לא, אני לא מדבר על ג'ון ג'ונס, אלא על הנדרסון.
מה זה להיפצע שבוע לפני האירוע? איפה נשמע דבר כזה?
איך אף אחד לא מדבר על זה?
אלא אם נפצעת בתאונת דרכים, או משהו בסגנון - זה לחלוטין לא מתקבל על הדעת.
שבוע לפני אתה אמור להיות מוכן כבר, ולעשות אימונים קלילים ביותר. (קל וחומר אם אתה מבוגר)
מצידי שהמזליסט הזה (כן, היה לו מזל גדול מול פדור) ינשוך שפתיים (לא יודע איך הוא יעשה את זה בלי שיניים) ויעלה פצוע...
לפי הטוויטר של סונן יש חשד סביר שהנדו נפצע כבר לפני כן, אבל לא טרח להודיע - ואז הוא לא צריך לקבל יותר אף קרב, לעולם.
אין ספק שגם ג'ונס וגם דיינה וויט יצאו אפסים אף הם.
איך שאני רואה את זה, הפתרון היחידי למצב הדפוק הנוכחי, הוא להתחיל לקנוס לוחמים שנפצעים...

udi102

New member
באמת זה לא מצחיק

לקרוע את הרצועה הצדדית בברך זה לא פשוט לפחות 3 חודשי החלמה

למעלה