UFC 154

זקס11

New member
הנדריקס-קמפמן (ספויילר)

וואו.
אם בפעם הקודמת כולם אמרו "זה היה פוקס", אז בפעם השניה שהנדריקס מרדים ככה לוחם זה בר לא מקרה.
פשוט וואו.

זקס11

New member
כולם כאן מתו
?

שני קרבות אש ב WW, ואף אחד לא מדבר על זה??

BT24

New member
דעות

סה"כ אירוע די משעמם, לוחמים שלא נלחמים בדחיפות הרצויה.
אחרי הקרב של קראמונט ולולר דיינה צייץ משהו כמו:"Who cares. They both lost that fight".

גם הקרב של GSP היה משעמם, ולצערי זה כבר הסטנדרט
...
אני מקווה שלפחות ילחם שוב בקרוב, ולא באנדרסון סילבה. אחרי ההפסקה הענקית הזאת חסר לו שיקח לו יותר מארבעה חודשים עד הקרב הבא.

וכמובן, נקודת האור של הערב: ג'וני הנדריקס ללא ספק ה-N1C, נוק- אאוט מטורף! הנדריקס גם מהווה אתגר מעניין לסנט-פייר, עם ההיאבקות המעולה שלו.
טוב, על מי אני עובד: GSP יג'בג'ב אותו חמישה סיבובים וישמור אותו רחוק עם הריץ' שלו

Siberian Khatru

New member
אני לא מבין מה היה משעמם בקרב הזה

אחד הקרבות הכי מגניבים שראיתי. מלחמה מטורפת. אז מה אם היה קרקע וזה הגיע להחלטה בסוף? גם על הקרקע היה נסיון הכנעה כל שניה בערך - אני מת לראות מה מאיה יעשה מול GSP עכשיו.

RoyceGracie

New member
אתה צודק, זה ההבדל בין אמן לחימה שצופה

ללא אמן לחימה שצופה.... כנראה שאתה יודע להעריך את הרמה הטכנית, הפסיכולוגיה שהתרחשה בקרב הזה, המגוון סגנונון טכניקה שפעלו שם ואלמנטים נוספים כמו איזון אנרגיה וכו..
לטעמי היה קרב מרתק מבחינה טכנית ומנטלית - לג'ורג' היה מאד קשה. הוא בחור מאד פסיכולוגי וראינו את זה בעבר.

באסטר1

New member
זה היה ידוע שהאירוע לא להיט

ההיפ היה על החזרה של GSP ואיזה GSP יגיע , ואם הוא ינצח איזה הכרזה יעשו שסילבה שם.

על הנייר קאמפן הרבה יותר טוב וטכני מהנדריקס אבל שיש לך KO פאוור כזה והיאבקות כדאי למנוע קרקע זה פשוט משחק לטובתך , וזו הסיבה שהקרב הזה מעניין רק אם לראות אם צדקתי בטענה הזאת :)

המיין איבנט לא היה כזה משעמם בגלל כמה דברים:
היכולת של קונדיט מהגב ונסיונות ההכנעה שהוא ניסה לאורך כל הקרב גם אם לא הצליח להוציא אותן.

היכולת של קונדיט בעמידה שאפילו פגעה בהרבה "פייקים" והורידה את GSP בנוקדאון , וגרם להרבה להבין שאולי באמת הסנטר שלו לא הכי טוב.

היכולת הטובה של קונדיט מול GSP 2.0 , במיוחד ששניהם מאותו מחנה

זה שאנדרסון סילבה הגיע לקנדה אשכרה וצפה בGSP ורצה שהוא ינצח בשביל הקרב נגדו.

נ.ב לדעתי קונדיט נתן לGSP את הסיבוב הראשון , פשוט ישן בו ולא התעורר שיחק כקאנטר שהולך אחורה ומפחד מהTD
שתקף הוא פגע , שהלך אחורה הגיע הTD בכל זאת , בסיבוב השלישי הוא לא הבין את זה כבר?
GSP נראה קצת יותר עם קילר אינסטינקט עד שקיבל נוקדאון , כנראה הוא באמת הגיע נחוש יותר להוכיח.

מה שבטוח מהקרב הזה אני חושב שקונדיט רק יתפתח מכאן , הוא נתן לGSP את הקרב הכי טוב שנתנו לו עד היום , וזה לא היה חד צדדי הפעם.

udi102

New member
חולק עליך

הקרב היה די חד צדדי וגם הנוקדאון הגיע בפוקס , GSP פגע בקונדיט המון בעמידה ועל הקרקע לא היה ניסיון הכנעה ממשי ,אומנם פחות חד צדדי מקרבות אחרים של GSP אבל עדיין הוא לא הפסיד סיבוב ,גם את סיבוב הנוקדאון הוא לא הפסיד .

זקס11

New member
GSP -קונדיט (ספויילר)

קודם כל, היה אחלה קרב.
לגבי הקרב עצמו- זה היה ללא ספק קרב האליפות הכי קשה שהיה ל GSP. GSP אפילו שפך קצת לאגר בסיבוב האחרון, וזה משהו שלעולם לא ראיתי.

בקרב עצמו, GSP הוכיח שהוא יודע לקבל נוק-דאון, ולשרוד. וגם אחרי הנוק-דאון, קונדיט לא הצליח להחזיק בעמדה השלטת, וזה בגלל האתלטיות העילאית של GSP.
לגבי קונדיט- אם מול דיאז הוא נראה זריז, הרי מול יריב באיכות של GSP, קונדיט נראה איטי ומרושל, והוא גם חטף הרבה.

FrecCo

Active member
ספוילר-שאלה

הודיעו באופן רשמי על GSP-סילבה או משהו?

מרקו בי

New member
לא ספויילר

gsp כרגיל עונה לרוגן, אני צריך לנוח, חופשה, לחשוב, לדבר עם המאמן, מנג'ר, אחותי, דודה שלי, השכנה ממול ועם החתולים ברחוב. אחר כך הוא יחליט.
כל הקרב הראו את סילבה ואני חשבתי לעצמי הנה זה הולך להתקיים, נו גם קרב מול הנדריקס נראה נחמד עכשיו.

זקס11

New member
חבל שאתה יורד על האדם הלא נכון

מי שיוצא קטן מכל הסיפור הזה הוא סילבה, שבורח מהאלוף של LHW, ומעדיף להראות את הדומיננטיות שלו מול אלוף במשקל יותר קל.

אני באופן אישי מקווה שהפריק שואו הזה לא יתקיים.

באסטר1

New member
פריק שואו?!

מדברים על הקרב הזה כבר 3 שנים איזה פריק שואו? מספר 1 מול מספר 2?
אתה מדבר כאילו סילבה זה שבורח מג'ונס , ג'ונס לא מעוניין בקרב הזה גם כן , וכידוע לך כל עוד 2 לוחמים לא רוצים אין קרב , סילבה רוצה את GSP , אם GSP לא רוצה אותו זה בחירה שלו.

אין קשר לבריחה סילבה אמר עוד מלפני שג'ונס מגיע כי הוא לא רוצה להלחם בLHW ולא השתנה כלום מאז שאמר.
עד עכשיו הוא סתם 2 חורים מול ארווין ובונר , מול גריפין זה סתם היה תצוגה.
אם סילבה ירצה לקחת אתגרים סתם..הוא יכול לבחור כל לוחם טופ 5 בLHW שהיאבקות שלו לא הכי טובה ולנצח

לא יודע מה איתך אבל אם זה GSP של אחרי פציעה זה לא בדיוק קרב קל לסילבה
נכון שהסיכוי שלו לקחת לקרקע ולא לחטוף בדרך משהו קטן אבל קרב מעניין וממש לא פריק שואו

בזמן שאין לוחמים בHW וג'ונס יכול לטייל שם אנחנו רואים קרב חוזר בין דוס סנטוס לוולסאקס לא שמעתי תלונות על זה , למה שמישהו יגיד על סופר פייט כזה פריק שואו? אתה באמת לא רואה סיכוי לGSP לנצח?

זקס11

New member
אז ככה...

סילבה הוא אלוף דומיננטי ב MW, ועד עכשיו הוא הצליח להשמיד כל לוחם במחלקה הזו.
הסיבה המקורית שבגללה חילקו את הלוחמים למשקולות היא בגלל שמשקל מהווה יתרון, לכן ככל שעולים במשקל, הלוחמים הם יותר טובים באופן מוחלט. בגלל זה, כאשר לוחם לא מצליח בקטגוריה מסויימת, הדרישה הראשונה היא לנסות בקטגוריה יותר נמוכה.
אז אם סילבה כיסח את כל ה MW, ההגיון אומר שהוא יחפש אתגרים ב LHW. אבל הוא בורח מתחרות אמיתית ב LHW, ובמקום הוא מעדיף להלחם באלוף של המשקל היותר נמוך, שנחשב לפחות טוב.

ElGoldi

New member
פשוט מסכים עם כל מילה

ל-GSP יש עוד כ"כ הרבה קרבות טובים בדרך עם דיאז, מקדולנד, קונדיט ואולי עוד קונטנדר שיצוץ, שבאמת חבל לי שהוא ייקח את הקרב הזה. סילבה פייבוריט קודם כך בגלל הפרשי הגובה. אני מסכים שאם ג'ורג' ינצח זה יהיה מדהים, אבל נצחון של סילבה לא יהפוך אותו ל-GOAT. ואיך הקירח אומר "To be the best- You gotta beat the best". אין ספק איפה ג'ונס ו-GSP עומדים מבחינת רמת הקושי לסילבה.

מרקו בי

New member
שמע סילבה לא יוצא קטן

אני אסביר, הוא בכנות אומר אני לא מעוניין להילחם בג'ונס או ב- 205.
מצד שני gsp לא נותן אף פעם תשובה ברורה ותמיד אתה חושב הנה הפעם הוא יגיד הולכים על זה (כמו בקרבות שלו אגב, הנה הפעם הוא יסיים את היריב), ואני מאוד מעריך את gsp כלוחם וכבן אדם מכיוון שהוא מאוד צנוע וכנה, רק כאן הוא כל הזמן מגמגם וזורק תשובות מעורפלות. אני יעריך אותו עוד יותר עם הוא פשוט יגיד לא, לא מעוניין.

yair_bar

New member
מנהל
לא מבין מה הלחץ על הקרב הזה

ממש לא משהו שמעניין אותי או דחוף לי לראות.

למעלה