UFC 154

זקס11

New member
הוא דווקא לא לבד.

ל GSP יש לפחות עוד 2-3 קרבות חזקים במחלקה שלו, עם כל הכשרון שבה.
רק אחרי הקרבות האלה יש אולי מקום לכזה קרב.

moriarty

New member
אתה אומר משהו אחר לגמרי

הוא כתב שהקרב לא מעניין אותו, אתה כותב שיש קרבות שאתה רוצה לראות קודם. זה לא אותו דבר.

מרקו בי

New member
מה הלחץ?

מליון שנות אור יש ויכוח מיהו הp4p הטוב בעולם, לכל אחד יש את הדרך והנוסחא שלו לדרג. נכון לשנתיים האחרונות הויכוח הוא בעצם סילבה או gsp שג'ונס נושף בעורפם לאט אבל בטוח. אז עד שיש הזדמנות להוכיח מי הגדול מכולם למה לא? קרב כזה גם ימשוך לא מעט אוהדים חדשים לספורט, הייתי מעדיף לראות קרב כזה לפני הכל, אפילו שזה יתקע את 2 המחלקות. כל הסיבוב הרביעי שהראו את סילבה כבר התמוגגתי מאושר שסילבה יעלה לאוקטגון סטייל wf, לדעתי הקרב הזה יתקיים, תרצו או לא, דיינה רוצה.

yair_bar

New member
מנהל
על מה אתה מדבר?

מבין את המשמעות של P4P?

הקרב בינהם לא יכריע כלום כי הם לא באותה קבוצה משקל.

אוהדים חדשים לא יבואו לראות קרב בין קנדי לברזילאי וכל נסיון שיווק לא באמת יעזור במקרה הזה. זה לא מעניין

מרקו בי

New member
טוף זה שאותך זה לא מעניין לא מעיד על הרוב

ברור לי מזה p4p ומעולם לא היה קרב של 1 מול 2. וכן זה יעיד מי יותר טוב מהם כי הקרב יהיה בקאץ וויט. כמו שמבחנתי בקרב של gsp מול פן הובהר באופן ברור שפן כבר לא שייך לרשימה הזו, ובאותה תקופה הוא דורג ראשון/שני/שלישי תלוי ע"י מי.

זה כמו לומר שברצלונה - מנצ'סטר יונטייד זה לא מעניין ועדיף לראות את בארסה מול חאטפה.
זה כמו לומר שטייסון - עלי לא מעניין כי הם לא מאותו דור, אבל אם הייתה דרך נס לראות קרב כזה, אני בטוח שכל אחד היה רוצה לראות.
ובניגוד למשהו בדיוני, כאן זה מציאותי. עם כל הכבוד להנדריקס, gsp יעשה ממנו שישקבב בכל אספקט של קרב.

יקרה או לא יקרה, בשביל קרב כזה אני על המטוס בדרך לארה"ב!

yair_bar

New member
מנהל
סלח לי אח שלי - כמה שטויות בתגובה אחת

יש במקרה קשר משפחתי לאחים דיאז?

מרקו בי

New member
מקרי בהחלט לך יש קשר משפחתי לסונן

כי הבדיחות שלך מזמן איבדו כל קשר לצחוק ואת גבול הטעם הטוב

באסטר1

New member
כל פעם מחדש

בעבר רוב הפורום אמר שזה כן יקבע , הרוב אמרו GSP יקח.
היום הבינו אחרי סונן שזה לא יקרה אז להגיד לא יקבע זה ...נו טוב.

אוהדים חדשים לא יבואו זה נכון אבל הקניות PPV יהיו גבוהות מהרגיל , תיהיה בטוח.

כנ''ל ג'ונס אומרים לסילבה לעלות זה לא אירוני שאם הוא יהי נגד ג'ונס זה כן יקבע אבל GSP לא?
קוטור עשה זאת , פן עשה זאת מדוע GSP לא? ועוד בקאטץוויט?
אם יש מה להפסיד לשניהם זה ברור שכן אבל גם להרוויח.

udi102

New member
דעה על המיין איבנט ...

GSP פשוט לוחם ענק אין זכר לפציעה ,כמובן שהוא היה חלוד קצת ולא נלחם הרבה זמן ,היו לו כמה טעויות אבל גם בהיי קיק שקיבל אפשר לראות שהוא מפוקס וחוזר מהר לעצמו . עבודת קרקע מצויינת והוא פגע בקונדיט לא מעט בעמידה ,שלט בו לחלוטין בקרקע ובאופן כללי נראה טוב מאוד . קונדיט לוחם מצוין אין ספק שהוא בטופ 3 של המחלקה ביחד עם GSP והנדריקס שכנראה הוא היריב הכי קשה שנשאר לGSP במחלקה וזה יכול להיות קרב אדיר .
אני לא חוזר שקאפמן או כל WW אחר היום חוץ מהנדריקס יכול לסכן את GSP אבל הנדריקס הוא חתיכת אדגר.

ברוך שובך GSP הגדול

fatnoam

Active member
GSP פשוט אריה

פציעה של שנה ושבעה חודשים, הבנאדם עולה לזירה עם דרייב שלא ראיתי מאף לוחם מעולם. נראה בכושר הכי טוב שהוא היה בו בחיים, אני לא זוכר אותו כל כך גדול, קונדיט נראה כמו ילדון על יד GSP.

בקשר לקרב עצמו היה מלא אקשן וריגוש, כש-GSP קיבל את הבעיטה, הייתי בטוח שזה מאט סרה 2, אבל ג'ורג'י חזר.

לא יודע איך אתם מעבירים ביקורת על קונדיט, שבאמת עשה כל מה שבמסגרת האפשרי בשביל לעשות משהו בקרב הזה. GSP כזה דומיננטי ומתנפל עליך בכל אספקט, וקונדיט פשוט ניצל כל חור קטן ש-GSP בטעות השאיר. בקרב הבא, אחרי השלת החלודה, הוא כבר לא ישאיר חורים.

בכל אופן, ברגע זה GSP נראה פגיע. לא חושב שקרב עם אנדרסון סילבה יהיה אופטימלי מבחינתו. אני חושב שגם מבחינת הארגון, הנדריקס נראה כמו קונטנדר ראוי, לדיאז עדיין יש סיכוי עם כל המלחמה הפסיכולוגית שלו ב-GSP, ולאחר שניהם רימאץ' עם קונדיט, זה כבר שלושה קרבות מעניינים בתוך המחלקה.

בקשר לקו-מיין איבנט, הנדריקס הוכיח הרבה כח בידיים. הוא לוחם מאוד לא מלוטש, יש לו את השמאלית והיאבקות טובה וזהו, אבל זה יכול להיות מאוד מסוכן אל מול GSP. קאמפמן לא הבין מה פגע בו.

moriarty

New member
ציטוטים ממסיבת העיתונאים:

עיתונאי אחד אמר שניק דיאז צייץ בטוויטר - "I was not impressed by your performance", שזה (למי שלא מכיר) הציטוט המפורסם של GSP לאחר הקרב של מאט היוז.
שאלו את GSP גם מה הוא חושב על הנדריקס והוא אמר שהוא צריך להתייעץ, לנוח קצת, אבל שהוא כנראה מספר 1.

זקס11

New member
זה לא נשמע הגיוני

אין מצב שניק דיאז הצליח לכתוב כזה משפט מוכרב בלי שגיאות כתיב. אני גם לא מאמין שהוא יודע לעשות קופי-פייסט.

moriarty

New member
לא, לא...

זה באמת הוא שמטומטם.
גם אחיו מטומטם, אגב. כנראה שזה משהו גנטי.

למעלה