UFC 6 on FOX

22wings

New member
UFC 6 on FOX

בינתיים ראיתי את ביידר שולח את מטישנקו (או איך שלא קוראים לו) לפרישה ואת Guida בעוד קרב מביך
למרות שניצח בהחלטה. (לוקח לקרקע ולא עושה כלום, ובעמידה גם לא עושה כלום למעט מכות באוויר).

22wings

New member
פטיס - סרוני

לא יודע מה עובר על סרוני אבל פטיס נפלא כרגיל.

IamStalker

New member
הוא מדהים! לא נפלא, פשוט,מדהים!!!!

isrhammer

New member
מה עבר על..

סרוני?

הוא לא ידע איך לאכול אותו, זה מה שקרה!

הבן אדם פוגע מהר וחזק, מפתיע, ובמקרה הוא גם אכל לו את הכבד.

IamStalker

New member
מעניין איך הוא מרגיש אחרי בייטה הזאת?

אני זוכר בזמנו קיבלתי אחת לכבד אבל לא בחוזק כזה,
מעניין אם יש לופגיע פיזית בכבד,ביטה כזאת יכלה לקרוע את הכבד.

BeniTaz

New member
ראמפייג'-טיישיירה

סיבוב ראשון ראמפייג' מקבל נוקדאון בעמידה! טיישיירה במקום לתקוף אותו ולסיים את הקרב לא עושה כלום והסיבוב נגמר. איזה טיפשות.

BeniTaz

New member
טוב..

טיישיירה פשוט נתן לו יותר מידי כבוד. קרב רע של ראמפייג'. הפרשנות של ג'ו רוגן היתה זבל (ואני בכלל לא מתייחס לגולדברג חסר האישיות), מוטה באופן ברוטלי לטובת ראמפייג'. בנוסף אולי הם הוציאו אותו מספר מכות בעמידה רק ההבדל היה שאת רוב המכות של ראמפייג' טיישיירה הצליח לבלום בהגנה טובה וגבוהה בעוד ראמפייג' דיי קיבל בראש והיה חשוף.

לגביי הטייקדאונס והקרקע אין בכלל מה להשוות.

22wings

New member
ולא רק

בסיבוב הראשון הוא לקח את ראמפייג' לרצפה והיה לו יופי של פוזיציה והרבה זמן לעבוד, ומשום מה לא היה החלטי מספיק וראמפייג' קם.
לא חשבתי שטיישרה יקח את ראמפייג' לקרקע כל כך בקלות. 100% הצלחה ללא מאמץ גדול. כבוד לראמפייג' שהוא הצליח תמיד לקום די מהר. טיישרה לדעתי עשה טעות שלא חיפש את ה- TD יותר, אפילו שניצח בעמידה זה עדיין היה סוג של סיכון עבורו, במיוחד שראמפייג' אחד שכל כך קשה לסיים.
אבל בסוף טיישרה עשה את שלו וניצח וזה מה שחשוב.

22wings

New member
אין ראיונות אחרי הקרב?

מוזר, קרב פרישה של רמפייג' ולא נותנים לו לדבר?

PersonaNonGrata

New member
דיינה לא לוקח צ'אנסים...

וגם מלמד את רמפייג' לקח על הדרך...
מזל שיש יוטיוב...שם בטוח רמפייג' יגיב להכל...

BeniTaz

New member
ראמפייג' לא אדיוט

ולא משעמם לו בחיים. למה לו לרדת על דיינה וויט ובשידור? ועוד בקרב האחרון שלו? מאחורי התדמית של המשוגע מדובר באחד האנשים היותר גברים בספורט עם הרבה קלאסה.

תנו לו להיפרד יפה, סך הכל אחת הדמויות החשובות שהיו בספורט.

PersonaNonGrata

New member
דווקא בגלל שזה הקרב האחרון שלו...

מה יש לו להפסיד? הבנתי שהוא עשה פרובוקציות בשקילה והיו חילופי מילים מאחורי הקלעים בינו לדיינה אז בגלל זה חשבתי שיש מצב שהוא יתן עקיצה לכיוון של דיינה בראיון פרישה...

PersonaNonGrata

New member
לא היה ראיון אחרי הקרב של טישירה ורמפייג'

בגלל שדיינה פחד שרמפייג' ילכלך עליו בשידור חי?

BeniTaz

New member
דיינה איש של טינות

הוא לא רצה לתת לראמפייג' את הכבוד שלו בסוף. זה האיש.. למה זה מפתיע מישהו?
ולמה לא ראיינו את טיישיירה, לא יודע.. דוקא היה קרב טוב. אם רוצים לשווק אותו ולהכיר אותו לכלל הצופים בדרך למעלה הם צריכים להתייחס אליו.

BT24

New member
דעות בקצרה

- סרוני-פטיס: התבאסתי לאללה שסרוני הפסיד, אבל פטיס באמת נראה מרשים מאוד. אני מקווה שילחם שוב לפני הטייטל-שוט כי הוא יקבל אחד רק בעוד חצי שנה בערך (להנדרסון נקבע קרב מול מלנדז באפריל).

- אני לא מבין למה אנשים כל-כך אוהבים את גווידה. כל קרב שלו שראיתי שיעמם אותי. לא יודע למה אנשים מוצאים את השטויות שהוא עושה משעשעות.

- התבאסתי מדודסון, התחיל טוב את הקרב אבל ג'ונסון התאושש. הבאסה היא שדודסון הוא ה-FLW היחיד בערך שאכפת לי ממנו, עכשיו העניין שלי במחלקה כנראה ידעך. אין מה לעשות, זה מבאס כשיש אלוף של החלטות שלא יודע לסיים ושאי-אפשר כמעט לסיים אותו (אגב, גם בן הנדרסון ככה.).

fatnoam

Active member
חחחחח FLW

דודסון ג'ונסון מזה משנה איך קוראים להם, מאז הליצנים הקטנים שדוינק הליצן היה מעלה איתו לעיתים לזירה ה-WWF לא ראיתי שני גמדים רבים מכות ככה.

פדיחה לארגון. מישהו בכלל מעוניין בזה? היו קרבות יותר מעניינים בין החניכים שלי בקייטנה. עד לאיזה משקל זה FLW? 44 ק"ג? פשוט בדיחה.

ראמפייג'-טישירה היה צפוי, כוכב בעלייה מול כוכב בירידה, ראמפייג' נזהר על הפנים ההוליוודיות שלו ולא התנגד יותר מדי. לעיתים הוא הוציא איזה קומבינציה יפהפיה שהזכירה איזה לוחם גדול הוא היה, אבל בערך זהו. וכרגיל לא סיימו אותו. לב ענק לוחם גדול.
טישיירה סתם עבר את המשוכה במינימום סיכונים ונזקים.

פטיס - סרוני
פטיס כרגיל מאוד מרשים. הבחור סטרייקר בחסד, וזו היתה טיפשות מצד סרוני לעמוד איתו. אני בפטיס שיש לו KO POWER אמיתי, בניגוד לשאר המחלקה המחורבנת הזו שבדר"כ רוב הלוחמים שם מרביצים כדי להרביץ ולא כדי לסיים.

BeniTaz

New member
חייב להסכים איתך

אני חושב שאין ביקוש לקרבות גמדים, לא ספורטיבית ולא בידורית (או שיווקית אם תרצו). מחלקה של 6 לוחמים לא ראויה לאלוף ולא ראויה לקבל מעמד של קרב מרכזי בשום קארד כרגע. מי אמור להיות היריב הבא של דמטריוס ג'ונסון? המנצח בקרב של מקאל-בנאוידז (שניהם הפסידו בטורניר לג'ונסון כבר)?

זה גם קצת פתטי.. מילא גימיקים, אבל כאלה גרועים?! הייתי שמח לראות את הקרב של טיישיירה-ראמפייג' הולך ל-5 סיבובים במקום הקרב הזה. לצערי גם קרבות הנשים מיותרים ובקרוב בקרב מרכזי באירוע ממוספר.

למעלה