UFC 6 on FOX

isrhammer

New member
מספיק היה (לא!)לשמוע את קבלת הפנים לשני ה..

גמדים שלנו, ואפשר להבין שהמחלקה הזו צריכה להימחק.

באסטר1

New member
מסכים גם

5 סיבובים בהילוך מהיר של שני חמודים רצים אחד אחרי השני
בכללי כבר אמרתי שחוץ מהFW לכל המחלקות אין מקום בUFC
הFW זה 66 הBW זה 64 , 2 קילו ומחלקה אחרת? גם אם זה היה 62 אז 4 קילו
4 קילו קשה ללוחמים לעלות? גם אם הם לוחמים קטנים אין מה לעשות אדגר הראה שאפשר להיות אלוף והכי קטן במחלקה.

פשוט מיותר הפסדנו אתמול כמה קרבות במקדימים שיכלו להיכנס אם לא ה25 דק' האלה
שלא היה בהם כלום כל סיבוב אותו דבר ג'ונסון רודף אחרי דודסון..אפילו שני השמות שלהם נשמע כמו התחלה של בדיחה
בכלל הייתי שם את הבנות במחלקה של הגברים ויאללה חבל על הקארדים

ragede

New member
לא כ"כ מסכים

אמנם אתה צודק בנוגע לכך שא"א לשים מחלקה של 6 לוחמים בקרב אליפות, ועוד בFOX.
אבל בנוגע לגודל, את הדברים שאתם אומרים אמרו גם כש BJ נלחם בפולבר במיין איבנט, ואפשר לראות שזו היתה טעות.
ככה סתם, 3 מתוך 4 קרבות השנה ב-World mma awards בשנים האחרונות הם של LW.
נקודה למחשב

BeniTaz

New member
לייטווייט זה גודל לגיטימי

זה הפך להיות כבר משקל ביניים ב-MMA. הרבה ספורטאים (לאו דוקא ב-MMA) שוקלים פחות מ-70 ק"ג, אני אפילו חושב ש-62 ק"ג זה סבבה והייתי בעד שהמחלקות הקטנות יעברו ל-UFC. אני גם בעד שתהיה מחלקת פלייווייט אם לוחם לא יכול להילחם ב-62 ק"ג. אבל תכלס.. אין הרבה לוחמים בעולם שיילחמו ב-57 ק"ג. אגב, רובם יפנים, גנטית, וזה לא שה-UFC בונים על יפנים. ב. המשקל הטבעי של הלוחמים האלו לא יורד מ-62 ק"ג. עובדה שהם נלחמו בקטגוריות האלו, אבל בשביל הסיכוי הגדול לזכות בתואר במחלקה כל כך קטנה שווה להיות אנורקס ולהוריד עוד קצת במשקל. היום שם המשחק ב-MMA זה לא באיזה משקל אתה נלחם, אלא באיזה משקל אחרי שתהרוג את עצמך תוכל להילחם. הלוחמים האלו גם ככה קטנים, אז עוד נותנים להם צ'ופר או מוטיבציה להיות עוד יותר קטנים. יש כאן משהו שהוא אפילו מנוגד לספורט. ג. גם אם יש מחלקה אף אחד לא מחייב להכתיר אלוף.

ככה זה ב-UFC, קודם כל עושים אלוף.. אחר כך נביא לוחמים, אם יש בכלל. ראה קטגוריית הנשים. מחלקה אין, אבל קרב אליפות כבר יש. בקרוב: משקל 53 ק"ג.. אני מאמין תוך שנתיים. אין לזה סוף.. לוחמים יהיו מוכנים גם לחתוך ל-45 ק"ג בשביל הסיכוי לזכות בחלום חייהם תואר האליפות.

BeniTaz

New member
הנה, בקרוב 53 ק"ג ב-UFC

כתבתי את זה לפני שראיתי את הכתבה
http://www.mmajunkie.com/news/2013/01/white-scouting-for-115-pounders-a-success-looking-forward-to-mexico-inroads

fatnoam

Active member
גם אליך וגם ל-ORI188

אישית כל מה שמתחת ל-WW זה חארטה בעיניי. גם ה-LW מיותר לדעתי, בעיקר בגלל שהמחלקות האלה מלאות בלוחמים חסרי KO POWER, זה פשוט עלוב לראות לוחם נותן 18 אגרופים לראש של לוחם אחר, והלוחם השני ממשיך להילחם.

מצד שני, ב-LW כן יש תופעות כמו פטיס, שיש לו KO POWER מדהים, ולוחמים נהדרים כמו לאוזון, אז מבחינתי זה סביר.

כל מה שמתחת ל-LW - לסגור ומהר. חרא של מחלקות וכל הקרבות שראיתי היו חרא גדול. חוץ מלוחם אחד (אלדו) שגם הוא חותך מלא, אין שם לוחם אחד ראוי. פייבר, קרוז כל האלה לארוז בארגז ולשלוח אותם להתנדב עם זקנים או משהו, כי בתור לוחמים הם שק של חרא (סליחה על הביטוי).

אין טעם לקרב בלי סיכוי ל-KO. זה הורס את הספורט.

והקרב גמדים שהיה באירוע הנ"ל היה בדיחה. הייתי מתבייש בתור ה-UFC.

Ori L88

New member
הכנתי לך רשימה של לוחמים עם KO POWER ב155

להלן:
מלוין גילארד
אנתוני פטיס(שכבר דיברנו עליו)
דונלד סרוני
גילברט מלנדז
ברבוסה (KO השנה בשנה שעברה)
ג'יימי וארנר
בלי להזכיר את אלה שמסיימים קרבות בכל מיני דרכים , נייט דיאז,לוזון,ג'ים מילר.
לטעמי המחלקה הכי טובה בUFC.
גם בפטרוייט יש לך תותחים כבדים ולדעתי זו מחלקה מעולה.
אלדו , קוריאן זומבי , קאב סוואנסון , צ'אד מנדס.
כל מה שמתחת לזה אתה צודק לדעתי , וגם אותי הן מאוד משעממות ומלבד לוחמים ספציפים אני לא תמיד טורח לראות את הקרבות.

BT24

New member
אם ה-LW חארטה בעיניך, אין לי מה לומר לך כבר.

ה-LW לא רק כישרונית בטירוף, יש בה לוחמים מלהיבים ואחלה קרבות. והרבה פינישים.

fatnoam

Active member
כמו שאמרתי

LW - מילא. רוב הקרבות חרא (כל הקרבות של אדגר לדוגמא), יש כמה טובים

כל מה שמתחת לזה - לא MMA. זה חרטוט.

Ori L88

New member
למה אתה כותב דברים כאלה בומבסטים?

לא ברור לי? , חוזה אלדו זה חרטוט?בין הלוחמים הכי מלהיבים בעולם יחד עם סילבה וג'ון ג'ונס , אם סתם לא ראית אותו ואתה כותב מבורות זה בסדר גמור , אבל אם ראית את חוזה אלדו ולדעתך הוא חירטוט לא ברור לי איך אתה אוהב MMA.
רוב הקרבות בLW זה חרא? למה סתם לכתוב דברים...
מיינארד-אדגר 2 היה קרב השנה נראה לי ,בנדו-פטיס היה גם קרב השנה.
נכון שפרנקי-BJ היה משעמם ופרנקי-בנדו היה גם משעמם.
אבל גם בLHW וגם בMW יש קרבות משעממים אין מה לעשות.

fatnoam

Active member
כל קרב של אדגר היה משעמם

ו-וואללה, לא הלהיבו אותי הנוק אאוטים שלו.

שאתה רואה אלוף של מחלקה מגיע לקרב, ושבקביעות מורחים אותו על הרצפה או מפוצצים אותו במכות, זה מביך. גם אם יצא לו איזה נוק אאוט בטעות, אז כל הכבוד, שיחק מזלו ותו לא.

זה MMA, לא WWE. אדגר זה לא ריי מיסטריו.

הכי מצחיק שאחרי הקרב עם בנסון (שבאמת אדגר לא עשה שם שום דבר), אדגר אמר "חשבתי שניצחתי, כי עשיתי יותר טייקדאונס ופגעתי יותר". אז וואללה, הוא לא נתן לבנסון אגרוף אחד משמעותי, ולא הצליח להחזיק אותו על הרצפה מעבר לשניה וחצי, זה אומר שכל הקרב הוא ניסה להשיג ניקוד ולא ניסה לגמור את היריב. לוחמים כאלה בשבילי, שים לב הצהרה בומבסטית לפניך, הם המיץ של הזבל. נקודות משיגים בכדורעף, לא ב-MMA. נקודות זה אמצעי להכריע כאשר אין מנצח לאחר מספר קבוע של סיבובים. זה לא מטרה בקרב. בשביל אדגר זה ללא ספק מטרה, ולכן הוא לא לוחם בעיניי.

ושוב ב-LW יש לוחמים מלהיבים (לאוזון שאני מת עליו, וכמובן אנשים שציינתם פה), אבל שהטופ של המחלקה בשנתיים האחרונות זה לוחמי נקודות משעממים כמו הנדרסון, מיינארד ואדגר, אז כל המחלקה מגעילה, מה לעשות. ושים לב, זה מאוד שונה ממה ש-GSP עשה ב-WW, שכן עד ג'ונס מעולם לא ראיתי לוחם דומיננטי כל כך מול היריבים שלו כמו GSP, שבכל קרב הוא יכול להתעלות עליך בתחום אחר, הוא הלוחם השלם בתולדות הספורט, וגם אם הוא לא מסיים, הוא שולט ללא עוררין. זה דומיננטיות של אלוף.

ובקשר לאלדו, הוא יוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל. כל מה שמתחת ל-LW זה אנשים שבועטים הרבה ומעלפים מעט. זה לא MMA מבחינתי, זה לבעוט בשביל לנקד.

ולכן אני חוזר למשפט הראשון שלי - LW עוד מילא, כל שמתחת זה קקה.

Ori L88

New member
דעות

פטיס-סרוני-טייטל שוט עכשיו! , אחד הלוחמים הכי מלהיבים בספורט וגם גבר גבר. סרוני כרגיל פישל בקרב גדול כמו בכל הקריירה שלו , לוחם בינוני שבעיקר חכם על חלשים.
לא מבין למה מלנדז קיבל את הטייטל שוט ולא פטיס , הרי שפטיס בא ישר מWEC הוא לא קיבל שום טייטל שוט אז למה מלנדז כן? לא פייר.
אבל פטיס גבר ולא בכיין וממשיך את הדרך לתואר , לא ברור לי למה הוא לא קיבל אותו כבר ממזמן זה גם טוב לUFC כלכלית.

רמפייג'-טשיירה-
, עצוב. אומר לכם,הפציעות גמרו לרמפייג' את הקריירה. הטייקדאונס הפאתטים של טשיירה בחיים לא היו עובדים לפני 5 שנים , אין מה לעשות הזקנה הגיע אליו ובגדול. פשוט אין לו את האתלטיות שהייתה לו פעם. טשיירה לא הרשים אותי , ג'ונס מחסל אותו ב2 סיבובים לטעמי.

מיין איבנט-מייטי מאוס הזה מכה , לוחם מוכשר וחכם אבל מאוד מעצבן.

BT24

New member
רוצה לדעת למה פטיס לא קיבל טייטל שוט מזמן?

כי הוא הפסיד לקליי פאקינג גווידה, הגייט-קיפר לשעבר של מחלקת ה-LW.

באסטר1

New member
זה לא בדיוק ככה

פטיס לא קיבל את הטייטל שוט כי אדגר היה נגד הנדרסון בקרב חוזר
ובמקום שפטיס יחכה בצד הוא רצה קרב וקיבל את גווידה על הטייטל שוט שם הוא הפסיד לו בקרב שבאמת היה לו קשה , הוא בילה על הגב רוב הקרב וניסה להכניע ולא הצליח.
הוא רק יכול ללמוד להשתפר מקרב כזה מול לוחם כזה במיוחד שהאלוף הוא מתאבק גם.

זה מה שקורה שיש קרבות ממוחזרים וחוזרים אנשים מאבדים הזדמניות לתואר
למה זה לא קרה גם לדן הנדרסון? לך תדע אם הוא ינצח את מא'צידה , יכול להיות שאם יפסיד יפרוש והלך לו הקרב.

נ.ב בקרב מול גווידה קלי לא היה גייט קיפר אחרי הקרב הוא היה המועמד לתואר

BT24

New member
גווידה תמיד הפסיד לטופ של המחלקה, וניצח כאלה

שלא היו טובים מספיק כדי להגיע לטופ.

הפעם היחידה שהוא ניצח מישהו שבטופ הייתה מול פטיס.

moich

New member
קצת באיחור- דעות על האירוע

גראנט-ווימן- גראנט ברצף מעולה של 4 נצחונות לא האמנתי שהוא ינצח את ווימן שבזמן האחרון נראה מעולה, אבל זה קרה שליטה יפה ומרפק מעולה שסגר סיפור.
לאמס- קוך- לאמס נראה מעולה חופר בלי הפסקה ומנסה בכוח לסגור סיפור, קוך לוחם מוכשר אבל קצת כבוי, מול אלדו הוא היה חוטף ko מוקדם מאוד.
ראמפייג׳- טישיירה- קרב טוב של טישיירה אבל הוא היה צריך לסיים את זה, הפתיע בהאבקות שלו את ראמפייג׳, נקווה שיתחדד עוד קצת כי מול ג׳ונס זה ממש לא יספיק.
ג׳ונסון- דובסון- משעמם! מאוד אוהב את דובסון, אבל הקרב הזה באמת היה נראה קצת כמו תופסת.
סרוני- פטיס- קרב הערב מבחינתי, והקרב שחיכיתי לו הכי הרבה זמן, אז ככה אני מת על סרוני והוא אחד הלוחמים שאני הכי אוהב, אבל הוא חייב לשנות משו בקרב שלו, הוא שקול מאןד וחושב תוך כדי הקרב, לכן הוא מסתבך עם לוחמים שכל הזמן זזים ולא נותנים לו יותר מידי זמן לחשוב, כמו פטיס, הנדרסון פעמיים ודיאז שגרם לו לא לחשוב, אבל אין מילים פטיס פשוט מדהים לוחם שגורם לך להתאהב בו, כל קרב הוא בא לתת שואו מכל הלב ומנסה בכל מכה לסיים את היריב, אם הבעיטת סלטה שהוא ניסה, הייתה פוגעת, זה היה הko הכי מדהים שנראה מעולם, ויש לי הרגשה שהוא עוד יכניס אותו, קפיצה מהגדר לברך צידית שפגעה יפה מאוד, והפינאל מידל קצר לתוך הכבד אחרי חיתוך לצד, פשוט בית ספר לעמידה, ראיתי את הקרב כבר 6 פעמים ולא מפסיק להתלהב ממנו, עם כל הכאב על סרוני.

באסטר1

New member
סרוני לוחם טוב

אבל כמו שאמרו הוא לא מצליח לעבור מבחנים גדולים יותר
אם לדעתך הוא מחושב ומול דיאז לא אז למה דיאז ניצח?
היום קיקבוקסינג ואיגרוף יותר פופאלרי מהמואי טאי , לוחמים מצליחים לנצח לוחמי מואי טאי יותר ויותר.
זה שהוא במחנה של גרג גקסון לא תורם לו
אולי שיחשוב על מעבר לWW

moich

New member
מול דיאז הוא היה פשוט טיפש

דיאז מוציא רוח וצלצולים ואיזה אצבע משולשת וסרוני הלך לאיבוד לגמרי, בקשר למואי טאי והקיקבוקסינג, זה לא לגמרי נכון פשוט אין עדיין לוחמים ביו אף סי עם מואי טאי ברמה כמו של תאילנד, והקיקבוקס באמריקה הרבה יותר גבוהה, אפשר לראות בליגה החדשה האסייאתית, שכחחתי מה שמה, יש כמה תאילנדים שעובדים ממש בצורה יפיפיה, אומנם כשזה מגיע לקרקע המצב פקקט, אבל בעמידה, ללקק את האצבעות, אני ממש מקווה שזה יגיע מהר ליו אף סי, כי זה פשוט תענוג לצפייה.

למעלה