כל קרב של אדגר היה משעמם
ו-וואללה, לא הלהיבו אותי הנוק אאוטים שלו.
שאתה רואה אלוף של מחלקה מגיע לקרב, ושבקביעות מורחים אותו על הרצפה או מפוצצים אותו במכות, זה מביך. גם אם יצא לו איזה נוק אאוט בטעות, אז כל הכבוד, שיחק מזלו ותו לא.
זה MMA, לא WWE. אדגר זה לא ריי מיסטריו.
הכי מצחיק שאחרי הקרב עם בנסון (שבאמת אדגר לא עשה שם שום דבר), אדגר אמר "חשבתי שניצחתי, כי עשיתי יותר טייקדאונס ופגעתי יותר". אז וואללה, הוא לא נתן לבנסון אגרוף אחד משמעותי, ולא הצליח להחזיק אותו על הרצפה מעבר לשניה וחצי, זה אומר שכל הקרב הוא ניסה להשיג ניקוד ולא ניסה לגמור את היריב. לוחמים כאלה בשבילי, שים לב הצהרה בומבסטית לפניך, הם המיץ של הזבל. נקודות משיגים בכדורעף, לא ב-MMA. נקודות זה אמצעי להכריע כאשר אין מנצח לאחר מספר קבוע של סיבובים. זה לא מטרה בקרב. בשביל אדגר זה ללא ספק מטרה, ולכן הוא לא לוחם בעיניי.
ושוב ב-LW יש לוחמים מלהיבים (לאוזון שאני מת עליו, וכמובן אנשים שציינתם פה), אבל שהטופ של המחלקה בשנתיים האחרונות זה לוחמי נקודות משעממים כמו הנדרסון, מיינארד ואדגר, אז כל המחלקה מגעילה, מה לעשות. ושים לב, זה מאוד שונה ממה ש-GSP עשה ב-WW, שכן עד ג'ונס מעולם לא ראיתי לוחם דומיננטי כל כך מול היריבים שלו כמו GSP, שבכל קרב הוא יכול להתעלות עליך בתחום אחר, הוא הלוחם השלם בתולדות הספורט, וגם אם הוא לא מסיים, הוא שולט ללא עוררין. זה דומיננטיות של אלוף.
ובקשר לאלדו, הוא יוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל. כל מה שמתחת ל-LW זה אנשים שבועטים הרבה ומעלפים מעט. זה לא MMA מבחינתי, זה לבעוט בשביל לנקד.
ולכן אני חוזר למשפט הראשון שלי - LW עוד מילא, כל שמתחת זה קקה.