ummagumma

evilplate

New member
ummagumma

שלום קיבלתי במתנה את הדיסק הנ"ל במתנה ואין לי מושג מה טיבו ואם שווה לי לתת לו צ'אנס או להחליף. זאת אריזה כפולה ומהודרת של דיסק סטודיו ודיסק הופעה ועדיין לא האזנתי לזה,רציתי לדעת מה חברי הפורום חושבים על האלבום הזה...תודה :>

oribarak

New member
דיסק הופעה מדהים, דיסק סטודיו..אה

אני שמעתי ת'דיסק רק פעמיים..ולא הכי נהניתי מהסטודיו אבל ששאר חברי הפורום יגידו כי הם מבינים יותר טוב

holo

New member
אתה שומע פינק פלויד?

אם אתה לא ממש מכיר אותם אז אני מציע לך להחליף..

evilplate

New member
כן...

יש לי את החומה הצד האפל ו wish u were here... אבל מעניין אותי איך הדיסק הספציפי הזה גם בהשוואה לדיסקים אחרים שלהם וגם בזכות עצמו.

holo

New member
אוקיי, אז הדיסק הזה מתקופה

שונה שלהם אני ממליץ לך להחליף לדיסקים אחרים מאותה תקופה בערך כמו מדאל(!)

evilplate

New member
יש מצב...

שאני פתוח למשהו קצת שונה מהם אני לא כזה מקובע...בשורה התחתונה דיסק טוב או לא לפי דעתך זה הכל. חוץ מזה עוד דיעות יש? תודה.

holo

New member
כן סתם חרא של דיסק

היה פה איזה ילד מוזר שכתב על הדיסק המעפן הזה ביקורת של 3 עמודים. לך תבין...

איך../images/Emo35.gif

אתה כתבת מאמר באורך הגלות איזה דיסק גדול זה
איך אתה אומר שהוא לא משהו

נימרודל

New member
חיחי

ההומור של ברוטוס הוא מאד מאד ציני. כדאי שתתרגלי אליו. בעצם- כדאי שתשקלי את אפשרות הציניות על כמעט כל הדברים שנאמרים בפורום הזה. אבל במיוחד אצל ניצן.

emmily plays

New member
היי היי..../images/Emo46.gif

לאיש שלי קוראים יונתן.. נעלבתי:(.. זה שם יפה מאוד!

לדעתי ../images/Emo26.gif

הדיסק הכי הכי חלש שלהם- היה לי אותו והוא נהרס מסיבות שונות- לא טרחתי לקנות שוב או אפילו להוריד.

evilplate

New member
אוקיי חבל :(

שמעתי אותו עכשיו(את הלייב) ותאמת לא נשמע משהו לפחות משמיעה ראשונה,לא התחברתי כל כך

תקשיב, תקשיב.

האלבום הופעה עצמו פשוט בנזונה ממש. ואני אישית גם אוהב אתהאלבום סטודיו, נכון, הוא נבססיוני מאוד ומנסה להיות הרבה דברים שהוא לא, אבל הוא יכול להיות אמוד אמוד מהנה, פשוט מצריך לא מעט הקשבות. ושתי הקטעים של ווטרס פשוט מופלאים.

evilplate

New member
מה ההבדל הגדול בין הסטודיו ללייב?

זה לא אמור להיות אותו אלבום בגרסא שונה או משו?

למעלה