ummagumma

oribarak

New member
לאאאאא

זה לא דיוידי!הדיוידי עדין לא יצא זה דיסק מוזיקה כפול!לא דיוידי, שכח מדיוידי, זה דיסק הופעה כפול ובדיסק השני הם מנגנים את כל דארק סייד רצוף, וגםwish you were here,comfortably numb ועוד כמה ובדיסק הראשון בהתחלה shine on crazy diamond וגם אסטרונומיי דומיין ועוד ועוד ועוד...יש לי את זה תקנה!

oribarak

New member
שווה לחכות , אבל עולה יותר

אני מחכה, ואני אקנה! זה אמור לצאת בעוד 20 וכמה ימים... וזה מגניב..אבל בדיוידי אין אסטרונומיי וגם לא hey you...או לפחות במופע הלא חוקי של פולס(שזה גם הדיוידי) שלי אין אותם, אבל יש ביצוע מגנוב לone of these days תעשה מה שבראש שלך

evilplate

New member
puls...

תגידו יש את התקליט הזה בטוור רקורדס כי פשוט עשיתי חיפוש עליו בכל מני חנויות אינטרנט וזה לא מצא לי כלום S:

אין מצב שאין../images/Emo70.gif

זאת יצירת מופת. יש שם את כל dark side וביצועים מדהימים של גילמור בסולואים גדולים מהחיים!!!! מומלץ בחום

brotos

New member
אפשר להרוס את החגיגה?

טוב, אז לדעתי, הלא-נחשבת בעליל כמובן, סיבוב ההופעות 'פולס' הוא באמת דבר שאני לא מצליח לסבול. זה מנופח, ממוסחר, מתוכנת עד התו האחרון, נוצץ מדי ובכלל, פינק פלויד עשו דברים כל כך הרבה יותר טובים מזה (כמו 'פומפיי' המופתי לדוגמא). אין למופע הזה שום ערך אומנותי לדעתי. הוא שיטחי ונועד בסך הכול להוציא כסף ולכבוש קהל חדש. וככזה הוא לא מספק אותי.

evilplate

New member
אבל זה בדיוידי פומפיי...

אני מחפש סידי,וחוץ מזה אני מחפש אוסף שלהם שנשמע טוב וכיף יהיה להקשיב לזה בנסיעה למשל לא משהו עמוק או "אומנותי" יותר מדי שיתאים רק לאוירת דיכאון בחדר..אם זה נשמע טוב סך הכל מה רע? אז זה קצת ממוסחר בקטנה :p העיקר שיהיה אפשר להרעיד את השכונה ;[ אני לא מעריץ כבד כמו שאתה יכול לראות אני די אוהב את המיינסטרים שלהם בעיקר את שלושת האלבומים העיקריים...תקרא לזה שיטחי מצידי :> מה שחשוב זה שהביצועים לשירים יישמעו טוב ושהסולן שמחליף את ווטרס יישמע טוב :] (גילמור אני מנחש? :))

brotos

New member
מיינסטרים ../images/Emo45.gif

תמיד טוב ללכת עם הזרם, לעשות מה שכיף ונוח, ולא לחשוב יותר מדי. אומנותי??? טפו, יצא לי בטעות...

evilplate

New member
לא אמרתי טפו :[

אמרתי שאני לא מתחבר לאלבומים האחרים שלהם...לפחות לא לרובם,לא אוהב את הסיגנון :> וכן כיף ללכת עם המיינסטרים מסכים, לחשוב? טפו...

GingerBread Man

New member
מסכים עם ברוטוס אבל

אם בכל זאת תעשה את ט-ע-ו-ת ח-י-י-ך ותקנה את פולס, אז כדאי שתדע שבכלל קוראים לזה Pulse או P.U.L.S.E

evilplate

New member
ט-ע-ו-ת ח-י-י?

מקסימום הלכה מתנה שקיבלתי :[ חוץ מזה מה אז אתה ממליץ אם כך?

The Albatross

New member
קצת הגזמנו, לא?

ההופעות החיות של פינק פלויד בתקופת גילמור אכן לא היו משו מיוחד, אבל דווקא הצלחתי להינות מפולס. ואפילו, הצלחתי להינות גם משיר אחד בDelicate Sound of Thunder: הביצוע הכי טוב ששמעתי לMoney.

evilplate

New member
מישהו יכול לעשות טובה...

ולבדוק רגע משהו? זאת רשימת השירים: Disc One 1. Shine On You Crazy Diamond 2. Astronomy Domine 3. What Do You Want From Me 4. Learning To Fly 5. Keep Talking 6. Hey You 7. Coming Back To Life 8. A Great Day For Freedom 9. Sorrow 10. High Hopes 11. Another Brick In The Wall (Part Two) Disc Two The Dark Side Of The Moon 1. Speak To Me 2. Breathe 3. On The Run 4. Time 5. Great Gig In The Sky 6. Money 7. Us And Them 8. Any Colour You Like 9. Brain Damage 10. Eclipse 11. Wish You Were Here 12. Comfortably Numb 13. Run Like Hell ? פשוט ראיתי בכמה אתרים רשימה שונה לדיסק הזה...מוזר :[ תודה לעונים :)

למעלה