ummagumma

Shakty

New member
אלבום הלייב פשוט כמשמעו אך הסטודיו

הם ניסו לתת דרור לחלק היצירתי שקיים (או לא) בכל אחד מחברי הלהקה משמע אלבום האולפן מורכב מקטעים שנעשו לבד ולא השתתפות שאר חברי הלהקה - NARROW WAY של גילמור והוא מנגן שם לבד וכתב את החומר לבד... הבנת את הרעיון. ווטרס פשוט לקח כל מיני חתיכות של סימפולים מכול מיני טייפים שהיו לא והרכיב מזה את Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict ללא ספק האלבום הזה לא נמצא באותה ליגה אם אלבומים מאוחרים יותר אבל חלק הלייב שבו ממצה את 1969 אחרי שלושה אלבומי אולפן (PIPER SAUCEFUL MORE) נמצאים פה פעם ראשונה בהקלטה "להיטי" הופעות שלהם כמו CAREFULL ו SET THE CONTROLS בביצועים נהדרים. למי שיש את פומפי הביצועים שם טובים יותר ללא ספק, אני אישית מחזיק את כל האלבומים שלהם עד FINAL CUT אבל כל אחד וטעמו עמו.

pink floydror

New member
לאו דווקא

הביצועים בהופעה סייד של אומה גומה לדעתי יותר טובים מהביצועים של אותם שירים בפומפיי, וגם לדעת המון אחרים..

Shakty

New member
על טעם וריח...אבל אנסה לנמק

אני אוהב יותר את הביצוע של CAREFUL בפומפי בגלל ששם הסינכרון של הקליימקס עם הצרחה של ווטרס הוא מושלם, כמו כן גם הלחישות שלו לפני הרבה יותר ברורות בפומפי (אולי עקב איכות ההקלטה), על כן לדעתי הביצוע יותר טוב. לגבי SET THE CONTORLS אני יותר אוהב את הביצוע בפומפי בגלל שני דברים :1. הקצב טיפה יותר איטי יותר מסתורי והתופים בבלנס יותר טוב מאשר אומהגומה. 2. הסולו של רייט באמצע הרבה יותר טוב וארוך מאשר באומה... בכל מקרה אני לא חושב שאתה צריך חיזוקים מאחרים לגבי איזה ביצוע אתה אוהב יותר - אני מספיק מחובר לטעם שלי וגם יותר מ"המון אחרים" לא ישפיעו עליו... :)

pink floydror

New member
זה העניין

שהצגתי צד הופכי רק כי הצגת את זה כעובדה..אבל בוא לא ניתפס יותר לקטנות
אבל בכל מקרה, בקשר לעניין של הטעם והריח שלי
, לדעתי בקרפול, הצרחות של ווטרס באומה גומה הרבהה יותר טובות ועמוקות..

N a V e

New member
דיסק טוב,אבל...

זה דיסק ל"מתקדמים" מה שנקרא. מי שלא הכיר את הצד המוקדם של פינק פלויד לא יבין על מה המהומה ויתקשה להתחבר.

evilplate

New member
אוקיי נראה לי אני הולך...

להחליף אותו,לא יודע לא אהבתי,אני אתן לזה עוד כמה שמיעות לפני שאני יחליט כי לוקח לי הרבה זמן לקלוט שירים שאני ממש אוהב (חרא של שמיעה מוזיקלית :)). בכל מקרה יש איזה דיסק כפול טוב אחר של פינק פלויד שכדאי לי להחליף אליו? (חוץ מהחומה ;))

PULS!!! ../images/Emo45.gif

זה אלבום אוסף מדהים! יש שם את כל Dark Side ויש המון שירים מתקופות שונות- גם כמה שירים מהחומה. מומלץ מומלץ מומלץ

oribarak

New member
איפה אתה חי?

פולס זה הופעה שיצאה במקביל לdivision bell, או לפחות באותה שנה מופיעים שמה פינק פלויד בלי רוג'ר ווטרס, ועם עוד הרבה נגנים אחרים ביצועים גרנדיוזים והדובדבן שבקצפת זה דארק סייד וcomfortably numb שגילמור דופק שמה הופעה כמו שהוא לא דופק בחיים שלו. מומלץ!

One Echoe

New member
יש לי כמה קליפים של ההופעה,

ואני רואה שם רק את גילמור... ולא אף נגן אחר מהפלויד... <לא זכור לי שגילמור דופק שם הופעה כ"כ טובה...>

oribarak

New member
רייט ומייסון מנגנים שם...

אולי זה לא זה...לא יודע אבל לי יש את כל המופע(בדרכים לא חוקיות אבל אני אקנה את הדיוידי) ומייסון רייט וגילמור מנגנים שם, פלוס החותן של רייט שמביא בבאס ועוד נגנים איכותיים. וכן הוא דופק סולו כמו שהוא לא דפק בחיים שלו מרגש, ארוך,ואיזה אפקטים וויזואליים ארלס קורט במיטבו

One Echoe

New member
לשם הדיוק...

אני אלך לראות כרגע את הקליפים ואחזור אליך עם תשובה.

One Echoe

New member
../images/Emo3.gif

יש מצב שכרגע ראיתי את הקליפ וקלטתי את רייט ואת מייסון, פשוט לא זיהיתי אותם כי הם מבוגרים שם ואני רגיל לפלויד מפומפיי... אני בהלם P:

evilplate

New member
רגע זה דיוידי בלייב?

ובלי רוג'ר? :( וחוץ מזה שווה לקנות אותו גם אם יש לי דארק סייד והחומה? תודה :>

One Echoe

New member
בכיף../images/Emo13.gif

ורגע שאני אבין...בפולס מנגנים את דארק סייד? חח וואי אני כבר מבולבל P:

One Echoe

New member
חח...

כי יש לי כמה קליפים במחשב של ההופעה, ותאמין לי-כדאי לך לראות אותם... אז אני מניח ששאר ההופעה גם טובה כמו השירים שיש לי, מן הסתם. פשוט נראה לי מוזר שבהופעה שעושים כמעט את כל הדויז'אן באל ועוד להיטים יעשו את כל הדארק סייד. בקיצור אני ממש מבולבל כבר :\

למעלה