Uncharted 4 נדחה

וואו מה נסגר חחחחח

הבחור שפיתח את UN4 במקור ועזב באמצע עשה כל כך הרבה בלאגן
(וגם הכריח את ניל ושאר נוטי דוג, לפתח את UN4 במקומו במקום IP חדש)

טוב, יש לנו יותר זמן להשקיע בבקלוג, גם משהו :)

מישהו 2

New member
הם כנראה משחקים משחק

"מצא את כל האומנות והתמונות של אססינס קריד במשחק"

LOL

sky121

New member
No Man's Sky יעלה 60$

משחק האינדי החביב והמאוד מצופה No Man's Sky, קיבל תג מחיר שלא מבייש אף משחק AAA. כנראה שהצפייה מהמשחק היא כ"כ גדולה, שהשקיעו בכוח האדם ובתקציב.

אני כבר רואה את כמות ה-DLC שיהיו למשחק הזה בעתיד: עוד כוכבים, עוד גלקסיות, עוד חלליות, עוד צבעים לחלליות, עוד נשקים. אה קפיטליזם.

האם זכור לכם משחק שהוגדר כאינדי, ומקבל מחיר 60$ בסוף?
[URL]http://www.pcgamer.com/no-mans-sky-will-be-a-full-priced-title-according-to-removed-sony-listing/[/URL]

evilplate

New member
ממה שראיתי הוא רחוק מרמת הפקה של 60$

Fire Watch נראה יותר טוב ממנו לטעמי והוא עולה 20$, כן ברור שאין לו תוכן "אין סופי" כמו אצל NMS, אבל עדיין, כמות תוכן לא קובעת בהכרח מחיר אלא לטעמי, גודל ההפקה וההשקעה בפרויקט.
&nbsp
לי זה עדיין מריח כמו משחק אינדי ותג המחיר לא תואם את מה שאני מקבל, מקסימום הייתי מפרגן לו עם מעמד בדומה ל Witness ששווה 40$, אבל מחיר מלא? בחיים לא.
&nbsp
כמובן שמדובר בשוק קפיטליסטי- תחרותי, ומצידם שהמשחק יראה כמו סופר מריו למגסון, כל עוד יש ביקוש גדול מספיק בתג מחיר של 60$ אז הם ילכו על זה.
מבחינתי גם אם הייתי מעוניין במשחק לא הייתי קונה אותו במחיר הזה אבל שכל אחד יעשה כרצונו, ברור לי שזה מהלך חכם מבחינתם ושהוא יהיה הצלחה גדולה.

כן מה זה השוד הזה של 60$ דולר? שיחפשו אותי בסיבוב.

40$ דולר כמו witness (שיש להם בערך את אותה דרגת הייפ בערך, לא?)
זה עוד בסדר, אבל להביא לנו את המשחק הזהלי כ60$ ? שילכו לחפש, זה מחיר גרנדיוזי, למה שאנחנו ניתן להם מחיר של משחק מלא? שאנחנו יכולים במחיר
הרבה יותר זול לקנות משחק מושקע כמו Ratchet & Clank או משחק AAA בהשקה?

דפוקים, אם הם היו עושים את זה ב2015 הדלילה שהיינו כל כך צמאים למשחקים
אולי עוד מהנואשות היינו קונים את זה (אולי)

אבל לא ב2016.

עקב המחיר אני לא אשחק בהשקה כמו שתכננתי אלא רק כשיגיע למחיר עלוב ונמוך.

evilplate

New member
לא יודע למה אתה בכלל רוצה לשחק בו מלחתכילה

נראה ממש משעמם בכל הדגמה שראיתי, מה תעשה שם בכלל? התוכן "אינסופי" אבל אני לא רואה מוטיבציה גדולה לחקור אותו, המכניקות נראות מעפנות, המטרה לא מספיק מעניינת, לטייל במיליון כוכבים בעלי וריאציה קטנה שונה ולשוטט שם בחוסר מטרה? נשמע לי כמו משהו שימאס מהר.

עריכה: כמה דקות אחרי שכתבתי את ההודעה הזו הבחנתי שיצאו הרבה hands on ובקרובים של עיתונאים ששיחקו בו לראשונה, נשמע שהם מהללים אותו בטירוף, טוב נו אולי אני אחכה קצת לפני שאחרוץ את דינו, למרות שאני עדיין עומד מאחורי זה שהוא נראה משעמם :p

אני רוצה לשחק בו כי זה IP חדש שמעז להיות יצירתי ושונה. :)

מאז שהדור הזה התחיל אנחנו מחפשים את המשחק שיראה לנו מה הPS4 מסוגל לעשות שהPS3 לא יכל לעשות, המשחק הזה הוא אחת הדוגמאות הראשונות לכך
ואולי כרגע, היחידה לכך.

זה מגניב שיש משחק שמציב לך מטרה אחת ויחידה "תגיע למרכז הגלקסיה ותראה שם משהו שיעיף לך את המוח"

ושולח אותך למסע, לאודיסאה (בחלל) דיגיטלית אישית בPS4 שלך.
משחק שכולו חקירה וחוויה אישית שלך עם עצמך ועם החלל הזה והחללית שלך.

אני יכול ממש להבין למה זה נראה משעמם אנחנו לא רגילים לא להרוג במשחקים/לא לפתור פאזלים.

בא לי חוויה קצת שונה, משחק שמעז לעשות משהו אחר :)
פ
יש מצב גדול שהמשחק הזה יכשל כי הוא באמת יהיה משעמם ומרדים וחסר עניין
ויש מצב גדול שהוא יקבל ממוצע 7 ועם הרבה ביקורת 6 ופחות, ואני לא אוכל להגיד שהם טועים, אבל אני מלא הערכה על המשחק הזה.

כי המפתחים שלו לא חושבים שלהיות מפתח אינדי זה להיות מפתח משחק מגסון
הם חושבים שלפתח משחקי אינדי זה לפתח משחק שמתקרב להיות AA מקורי.

אני זוכר מהעבר שהמשחק רק נחשף שגם אתה די התלהבת ממנו וגם אתה קראת
לו משחק אינדי עם ערכי הפקה מושקעים, אני מבין שבאמצע הדרך איבדת בו עניין :(
אני יכול להבין למה, כי אין אקשן מספיק, לא? סיפור? מוטבציה.

בכל מקרה אני חושב שמכל מי שכתב על המשחק ברשת, ההשוואה שלך בין witness לNo man sky היא הכי קולעת שיש מבחינת מחיר, לא ראיתי מישהו אחר שעשה השוואה דומה.

באמת שניהם משחקי אינדי מושקעים עם המון הייפ, ועם ערכי הפקה שמתקרבים מאוד להיות AA, ולכן התמחור של שניהם באמת כמו שאמרת, צריך להיות זהה
אין שום הצדקה לתת למשחק הזה 60$ עם כל הסימפטיה שלי אליו

אתה זוכר שלפני E3 2015 סוני אמרו שהם יתייחסו למשחק הזה כמשחק AAA לכל דבר ב2015? אז הם כנראה לא צחקו איתנו והם מתייחסים אליו ככה, אולי זה יכל להתאים ב2015 היבשה, אבל עכשיו? חולמים בהקיץ.

evilplate

New member
מסכים איתך בנוגע ליצירתיות ולתעוזה

אי אפשר לקחת מהם את זה שהם שאפתניים מאוד ומנסים דברים חדשים בניגוד ל 99% מהמפתחים.
&nbsp
השאלה היא מה נשאר אחרי המילים הטובות, אם זה משחק עם גיימפלי משעמם וחסר כיוון שממצים אחרי שעה אז כל הכוונות הטובות לא שוות הרבה.
&nbsp
וכן הטריילר הראשון היה מלהיב, איך שהוא נכנס לחללית ופשוט ממריא לו לחלל ואז נוחת בכוכב אחר, מאוד מרשים עד כמה שזה seamless, קיוויתי שיהיה בו אבל איזשהו תוכן וכיוון יותר מעניינים, ממה שראיתי המכניקות ממש מעפנות והכוכבים עצמם לא מעניינים, שיהיו גם מליון מצידי.
&nbsp
וכן אני חושב שמחיר זהה ל"עד" היה הוגן, גם את העד מפתחים במשך שנים, אפילו יותר מ NMS, הוא נחשף לראשונה לפני כמה שנים בחשיפה של ה PS4, מכיל מאות חידות ועשרות שעות של גיימפליי וסביבות שהיה צריך לעצב ביד ולא באיזו פרוצדורה אוטומטית כמו NMS...
&nbsp
אבל עזוב, אני לא יודע כמה השקעה ועלות עלה כל פרויקט, אני רק יודע לשפוט מהעיניים שלי ש NMS הוא לא משחק AAA בהפקה שלו, הוא לא מרשים יותר מהבחינה הזו מהעד ומשחקי אינדי ברמת הפקה גבוהה אחרים.

אני אישית תמיד קינאתי באנשי PC שיש להם משחקי space sim.

אני זוכר שכילד ראיתי כל מיני אנשים משחקים במחשב משחקי space sim, כמו סטאר קונטרולר 2 וכל מיני כאלה, וכילד המשחקים האלה לא היו נגישים לי כי הם היו מסובכים מדי.

וno man sky מרגיש לי כמו הצאנס שלי לחוויה מתקנת על הקונסולות, לקבל את החוויה
הזו של space sim.

בעיקרון No man sky נראה משחק של "תשיג כסף לשדרג את החללית שלך כדי שתוכל לטוס מהר יותר, ותהיה חזק יותר, ותשרוד את הקרבות האלה נגד פיראטים בחלל"

אז ברור לי שבשביל הרבה אנשים לא יהיה מה לעשות במשחק.

אישית? אני הולך לעשות המון שטויות. לגנוב כסף מהמשטרה הגלקטית, בשביל השדרוגים שלי ולעשות איתם קרבות, חרא שהם לוקחים את הכסף שלי

ושמעתי שיש קבוצות של חייזרים שהם בעיקר לוחמים שאפשר לעשות בשבילם משימות ולהשיג כסף ככה שאחרי שאפענח כמה שפות חייזריות אחפש לי משימות כאלה לעשות.

אם יש משהו שאיכזב אותי זה שהאינטרקציה עם אנשים אחרים במשחק היא מאוד מוגבלת, לדעתי המשחק יכל להרחיב מזה המון.

בעיקרון, יש כאן באמת את כל תמרורי האזהרה, מנוע הקרב נראה באמת זוועה,
והמפתחים אמרו שעצי השיחה עם החייזרים לא יהיו על שיחות עמוקות שזה בעיני פספוס, יכלו להשקיע בחייזרים קצת יותר גם אם רוב השיחות יהיו כאלה שיחזרו על עצמם עם גזעים שונים.

כל הנושא מזכיר לי ראיון שקראתי פעם עם המפתח של vagrant story שאני מעריץ אותו.

למרות שהוא יוצר הJRPG הכי טוב בהיסטוריה והכי מוכשר מכל המפתחים היפנים
(ביחד עם קוג'ימה) הוא מלא זלזול במפתחים היפנים ואמר שהמשחקים
הכי אהובים עליו הם המשחקים של פיטר מולינקס, כי הוא לפחות מנסה דברים חדשים לפעמים.

הוא אמר שלדעתו, הבעיה עם התעשייה זה שהמפתחים המערבים, לוקחים השראה
מחוסר היצירתיות היפנית, ושבגלל זה קיבלנו משחקים כמו סדרת AC.

ותאמת? הוא צודק, בא לי לתמוך בחדשנות :)

evilplate

New member
אני מקווה שכל הדברים שאתה הולך לעשות

יהיו כיפים וירגישו טוב, ושהם יצליחו להכניס משמעות להכל ולא סתם שתרגיש שאתה שורף זמן משעמום.
&nbsp
שמע, הרשמים האחרונים ברובם ממש טובים, ונראה לי זה יהיה ה darling של המבקרים, משחק אינדי קטן ומושקע שמנסה להביא חדשנות וכו', כתוב לו על המצח ממוצע 9.

קח את GTA תוריד ממנו את הסטורי מוד.

ותשאיר רק את האפשרות לשיטוט חופשי ובאלגנים עם המשטרה, זה בערך מה no man sky מציע עם המשטרה הגלקטית והמרדפים והשיטוט האינסופי., לא שווה 60$ אבל אם אני רוצה משחק AAA שנותן לי מטרה עם משמעות יש לי את המכשף 3, והוריזון, ומאפיה 3 והיטמן 6 ודאוס אקס.

ואני מדבר רק על הלייאנפ השנתי הזה שיהיה קיים לצד no man sky, השנה הזו כל כך מלאה בתוכן, ובחוויות AAA סינימטיות מושקעות ומושחזות, שאני לא חייב שno man sky

יציע לנו בדיוק את אותה החוויה, השנה הזו מספיק עשירה בתוכן מהסוג הזה.

הדבר שהכי חשוב לי בגיימינג זה שתמיד יהיה לי גיוון וזה כייף שיש משחק שהוא יותר
"המשחק יהיה מה שהדמיון שלך ואתה תחליטו|" מאשר חוויה מודרכת.

מה שהכי חסר לי בדור הזה, זה שוטרים לינארים מושקעים, כן uncharted 4 בדרך
וגם טומב ריידר, שכבר מתחילות להיות שמועות שסקוור הקדימה אותו לספטמבר
(לא מאמין לזה אבל לך תדע)

אבל זה יותר הולך לעשות לי חשק לעוד ועוד שוטרים לינארים במקום להרגיע את הקריז.

אם זה היה תלוי בי היחס היה הפוך והיו לנו יותר שוטרים לינארים ופחות משחקי עולם פתוח.

PlayGirl3

New member
לא שווה אפילו 6$

ואל תתפתו מהביקורות האוהדות שהולכות להיות למשחק הזה. הם השקיעו הרבה ביח"צ ובאותו אופן הם הולכים לקנות לעצמם ציונים טובים באתרים כמו IGN.

CallMeCavanaugh

New member
ראיתי לראשונה איזו תמונה מהמשחק

ואני לא מבין איך הם עוד לא קיבלו תביעה מדיסני. החללית שם זה X-Wing שהורידו לה את זוג הכנפיים העליון.

sky121

New member
יש אישור

השמועה ש-No Man's Sky יעלה 60$ אושרה רשמית.

No Man's Sky הוא משחק האינדי הראשון שמקבל מחיר של כותר AAA. הדבר יכול לגרום לתקדים מסוכן, של משחקי אינדי עתידיים - שהמפיצים יחשבו שהם ראויים לתג מחיר של 60$.

נ.ב.
תאריך היציאה הוא: 21.6.16.

[URL]http://www.pcgamer.com/no-mans-sky-price-and-release-date/[/URL]
[URL]http://store.steampowered.com/app/275850/[/URL]

טריילר חדש להיטמן 6 נראה כמו חלום.

גרפיקה פצצה, מפות גדולות, ופשוט משחק שנוטף קלאסה וסטיל, והשבחים שהמשחק מקבל מקיר לקיר, מזל שמחר הפלוס יהפוך לחלקנו את הציפיה לקצת יותר קלה, עם המשימה החינמית.

האם נינטנדו תממן את Beyond Good and Evil 2? כבלעדי לNX

? שמועה חדשה טוענת שנינטנדו תממן את המשחק בשביל יוביסופט תמורת בלעדיות לNX. המשחק הזה מן הסתם מתאים לאופי של הקונסולות של נינטנדו אז זה לא יפתיע אותי.

נינטנדו גם בטח רוצה משחק הארדקורי מבוקש כזה לNX.
אני גם ככה שוקל ברצינות ללכת על הNX הנייחת אם היא לפחות שוות ערך לאקסבוקס מבחינת עוצמה ככה שאני אשמח מאוד לשחק את BG2

ואם צריך שנינטנדו תשפוך על המשחק כסף כדי שהוא יקרה, אני סבבה עם זה.

evilplate

New member
לא יודע, אני די מפקפק בשמועה הזו

נשמע כמו משהו שנוח להמציא, יוזמות קודמות של יוביסופט וניטנדו לא צלחו, למה שיובי תלך על זה שוב?
&nbsp
אם המשחק הזה קיים אני לא רואה אותו נשאר בלעדי ל NX ולא יוצא ל PS4 ול ONE.

למעלה