Uncharted 4 נדחה

תאר לך פתאום בלעדי לPC ולNX?

כאילו אתה צודק, יובי התרחקה מנינטנדו כמו מאש, אחרי מה שקרה עם כל אקסקלוסיבי שהיא פיתחה לה.

אבל אולי נינטנדו החליטה אחרי הE3 של סוני שהיא חייבת להביא איזשהו פרויקט שמשתווה לרעש של פפ7 ריימיק שנמו 3 וTLG ואם יש משחק אבוד שאנשים מפנטזים שיחזור מהמתים, זה נראה לי BG2.

נ.ב יובי הדגישה לאחרונה שהמשחק עדיין קיים, ככה שיכול להיות שנינטנדו קשורה לזה ?

אולי נינטנדו היתה כל כך גמישה שהיא לא התנגדה, שהמשחק יגיע לPC או לפלטפורמות אחרות, אחרי תקופת בלעדיות ממושכת לNX?

גם אם המשחק יגיע לPS4 ולONE אחרי שנה של בלעדיות עם, זה יכול
להיות משחק שביחד עם מריו חדש, זלדה/ splatoon 2, סמאש,ימשוך
אנשים לרכוש NX במקום להתאפק.

זה לא כמו טומב ריידר, שאנשים שאנשים אמרנו "נחכה שנה"

נראה לי שכאן אנשים לא יוכלו להתאפק.

evilplate

New member
אני לא חושב שהשם הזה כ"כ גדול כמו שאתה חושב

למרות שאישית אני מת על המשחק הראשון, הוא עדיין היה די כישלון במכירות, נו אז זה יעשה קצת רעש ב GAF אבל כשזה מגיע לעולם האמיתי אני חושב שההשפעה של זה די מינימלית, זה לא FF7 רימייק או אפילו שאנמו.
&nbsp
מה שכן המעריצים המעטים שיש למשחק כנראה אכן יתפתו לקנות אותו מיד ולא לחכות שנה, מהבחינה הזו הוא לא דומה ל TR שהוא משחק ממש סבבה ומהנה אבל אין לו ממש קהילה של מעריצים כבדים שיעופו לקנות את המכשיר הראשון שהוא מגיע אליו.
&nbsp
זאת אומרת, היתה לו קהילה כזו, אבל הקהילה הזו מתעבת את TR החדש שלא קשור בכלום למותג שהם אהבו.
אני לא מאשים את סקוור, השינוי שעשו למותג הכרחי ומתבקש בימינו והוא גם הוכיח את עצמו עם המשחק הראשון, אבל היה ברור שהוא יאבד את הקהילה הכבדה אחרי זה.
&nbsp
זה מחיר ששווה לשלם כדי שיהיה מיינסטרימי הרבה יותר, אבל המיינסטרים זה לא בדיוק הקהל שירוץ לקנות מכשיר בשבילו, אלו אנשים כמונו שנשמח לשחק בו כשיצא אבל לא נסחף יותר מדי :)

אתה בטח כן תאשים את סקוור כשתגלה.... מי עושה את הפורט לPS4

או שכבר גילית ...(אני מאמין) המפתחים של פאקינג just cause 3 יעשו את הפורט של טומבר ריידר מהOne לפס4. החברה שעשתה את הגרסה הדפינטיבית ואת הפורטים של טומב ריידר מה360 לPS3 ומהONE ל360 לא תעשה את הפורט.

מה שכמעט אומר, שבמקרה הכי טוב, נקבל פורט שעובד בסדר, אבל בלי שום ניצול טוב של הPS4 ובמקרה הרע.... אממ אני לא רוצה להיות מבאס אבל אולי נקבל משהו שרץ כמו just cause 3.

אני מסכים לחלוטין עם מה שאתה אומר על BG2 ההבדל היחיד זה שאתה חושב ששנמו יותר גדול ממנו ואני חושב שBG2 ושנמו באותו מצב.

מה ההבדל בינהם? שניהם משחקים מהעבר, פחות או יותר מאותו הדור ואת שניהם
המפתחות שלהם נטשו.

כן זה לא FF7 רימיק, אבל נינטנדו לא בדיוק יכלה להביא משחק כמו FF7 אחרי שסוני לקחה אותו, תנסה לחשוב על משחק כזה שהוא משחק קאלט שנינטנדו יכלה להחזיר מהמתים חוץ ממנו? גם אם נינטנדו תקבל את פפ7 וזה סביר היא עדיין לא יכולה להביא אותו כבלעדי זמנית לNX.

גם את שנמו סוני כבר לקחה.ונינונדו גילתה שהקהל של ביונטה בעיקר מדבר ולא קונה קונסולות בשביל המשחק.אז BG2 נשאר להם

בנוגע לTR מסכים מאוד.

evilplate

New member
כן שמעתי

לא יודע מה לחשוב על זה, הבנתי שגם JC3 מקבל תיקונים ומחר יוצא לו עוד פאטץ' ביצועים ככה שבטח בסוף הוא ירוץ סבבה.
&nbsp
כמובן שהייתי מעדיף שהחבר'ה שתמיד עושים את הפורטים יעבדו על זה, זה בהחלט קצת מדאיג.
&nbsp
אני חושב ששאנמו בכל זאת היה שם יותר גדול מ BG, כן שניהם לא הצלחה גדולה אבל שאנמו היה עם הייפ היסטרי בזמנו, כלפי BG אף פעם לא היתה התלהבות גדולה במיוחד, הוא צבר מעריצים עם הזמן, סוג של להיט קאלט שכזה, קשה לראות אותו עושה יותר מדי עבור נינטנדו.
&nbsp
אני מסכים אבל שהם לא במעמד גבוה במיוחד כדי לקבל בלעדיים גדולים כמו סוני, סוני בתכל'ס נכון לרגע זה נמצאת כמעט בימי הפס2 שלה מבחינת דומיננטיות ומכירות, ברור שיש לה הרבה כח לעשות עסקאות כאלו בניגוד לנינטנדו.

שנמו היה פורץ דרך באמת היה עליו הרבה יותר הייפ.

אבל זה להתחשבן אם מה שהוא היה אז. אחד המשחקים הכי מרשימים טכנית של הדרימקאסט שהתחיל דור חודש.

היום לקהל של היום? BG2 יהיה יותר מעניין, המשחק לוח אלמנטים של פארקור מסדרת AC והוא סינימטי

שמתי את הגיימפלי שיובי חשפו ממנו בזמנו, גם אם יובי ונינטנדו יביאו משחק שהוא ברמת PS360 עם 1080P ו60FPS עדיין זה ילהיב אנשים.

שנמו בסטנדרטים של היום, זה משחק פרמיטבי.
הוא לא ילהיב הרבה אנשים חוץ ממעריצי סגה הארדקור שקיבלו טראומה ממה שקרה לדרימקאסט :)

evilplate

New member
הגיימפליי שהבאת הוא קונספט

זה לא באמת גיימפליי, שמע הקונספט של שאנמו יכול להיות גם משחק בסגנון GTA רק עם עצי שיחה ואלמנטים של RPG, לא חייבים להכניס את ה QTE המגוחך הזה היום, סכ"ה אני חושב שיש לו פוטנציאל לדבר אל הרבה אנשים, אבל יותר כמותג חדש מאשר משחק שלישי בסדרה שלא מדברת כמעט לאף אחד.

אכן קונספט אבל הבמאי שלו אמר שהוא יקח השראה

מAC בנוגע לגיימפלי שלו והסרטון קונספט הזה די ממחיש את זה יפה.שנמו יכול באמת להיות מגניב כמשחק שהוא רייבוט אבל זה לא מה שנקבל לצערנו.

בגדול אני מסכים שBG2 לא יביא לנינטנדו את רעידת האדמה שהיא צריכה.

אבל בגדול? אם יש לNX הנייד גרפאזיקה של Xbox one, ויש על זה מריו, splatoon 2, BG2, מריו מייקר זלדה, מריו קארט ואיזה מטרויד ברמת AAA אז אני בהחלט רוצה את הקונסולה הזו לצד הPS4 שלי כקונסולה משלימה.

ואם נינטנדו תעכל ותשלים עם זה, שהNX תהיה לכל היותר קונסולה משלימה לPS4
ותהיא תציע חוויות AAA שאין בPS4 אז אולי יהיה להם סיכוי להגיע להצלחה שמתקרבת למכירות של הגיים קיוב,שזה גם משהו לא רע במצבם :)

סוני שוקלים להוסיף דברים לPS פלוס.

חלק מהגיימרים קיבלו היום מיילים מסוני שמכילים סקר, הסקר הודיע שסוני שוקלת להוסיף כמה דברים חדשים לPS PLUS ושסוני מעונינת בפיידבק.

בין הדברים שסוני שוקלת להוסיף.
סרטים חינם כל חודש
הנחות על מוצרי האלקטרוניקה של סוני.
טורנירים בPS PLUS עם פרסים (נקווה שעותקים דיגיטלים של משחקים הם בין הפרסים!)י
הנחות לנטפליקס/או איזה שירות הזרמה שבא לכם שהPS4 תומך בו.

נחמד :) אני לא יכול לחכות לראות איזה סרטים גרועים סוני תחלק לנו בפלוס כל חודש

אפשר להיות בטוחים שהמאפיינים האלה יגיעו לפלוס בשלב כזה או אחר, סוני עשתה סקר דומה לגבי משחקי PS2 בפס4 והוסיפה את התכונה הזו אחרי זמן קצר.

PlayGirl3

New member
הצעות די עלובות

סרטים בחינם בימינו זה לא להיט גדול. אפשר לצפות בסרטים בחינם בדרכים אחרות ואני לא חושבת שההיצע שלהם יהיה מעניין במיוחד.

הנחות על מוצרי סוני? כי כמה מוצרי סוני אנחנו קונים בשנה?

טורנירים זה הרעיון הכי גרוע. 3 אנשים יקבלו פרס (חולצה של פלייסטיישן) מתוך עשרות אלפי מנויים.

הנחות לשירותים שאין להם תמיכה בישראל? כיף.

אגב, סוני עשו המון סקרים על דברים שונים ורובם הגדול דווקא לא הגיעו לעולם לידי מימוש. הדוגמה הכי בולטת שהמוני גיימרים מתחננים כל שנה שסוני תוסיף- האופציה לשנות את שם המשתמש. הסקר הזה דווקא נשמע לי כמו עוד משהו שלא יקרה. אולי ניסיון להשתיק תגובות זועמות על משחקי הפלוס, רק שלא השקיעו מחשבה רבה באפשרויות.

הפלוס אבוד למשחקים כבר אין טעם לבכות על זה.

יש לנו כבר שנתיים שאנחנו יודעים מה הפלוס מציע לנו. יש לנו הרבה דרכים להגדיל את המשחקים שאנחנו משחקים בהם בשנה, אנחנו יכולים להתחיל לעשות לנו כאן כולנו ספריית החלפות בנינו, רק צריך להתארגן יש הרבה אופציות :)

PlayGirl3

New member
לדעתי PSNOW זה הפלוס החדש

שם אתה יודע מה אתה מקבל ויש מבחר גדול של AA ו-AAA שממשיך להתרחב. רק עכשיו הוסיפו לשם את רוב המשחקים של TellTale. בעתיד יהיו שם גם משחקי PS4 ו-PS2.
ברגע שאעבור אשקול רישום לשירות הזה.

באמת יהיו שם גם משחקי PS4?

לא שמעתי על זה אף פעם. בגדול אם אני רוצה להמשיך לשחק במשחקי PS3 הPS3 נמצא פה, אז כרגע הוא לא ממש "פלוס חדש" אבל אם זה נכון שהם יקבלו משחקי פס4
אז בהחלט כן, וזה גם מסביר למה אין להם רצון להשקיע במשחקי הפלוס.

בגדול אורלי אני מקווה שפשוט חברות הפצה כמו סקוור קפקום, יובי וכו' ילכו בדרך של EA ויתנו לנו "פלוס" משלהם, כן גם אני לא ממש מת על המשחקים של יובי, אבל לשחק במשחקים שלהם תמורת סכום סמלי שנתי? למה לא :)

מישהו 2

New member
השירות הזה לא שווה בארץ

שירות שעובד על הזרמת משחקים משרתים בחו"ל - לא מומלץ

גריינברג מאמת שgears 4 יגיע למחשב.

ראשית גריינרג התחיל עם ההצהרה הזו
"Our business is not to prevent players to play the games we create. What we really intend to do is to make sure that our games are utilized by the greatest possible number of gamers.

אחר כך הוא קרא לגירס 4 ....console exclusive
as first party we will continue to invest in the creation of great console exclusives like Gears of War 4, ReCore, Halo Wars 2 and similar titles. We believe in building one big ecosystem of games.

זה לא ממש חדש לנו שהבלעדיים של הOne זורמים למחשב, אבל טוב לקבל אימות לכך.

נשאלת השאלה המתבקשת למה לשמור משחק כמו sunset overdrive בלעדי לאקסבוקס, אם כל התותחים הכי חשובים מגיעים למחשב?
http://wccftech.com/greenberg-hints-gears-war-4-pc-explains-microsofts-games-strategy/#ixzz41pfkmF5Q

V Has Come To

New member
אני הופך להיות מבסוט ממייקרוסופט מיום ליום...

ילדים טובים...תמשיכו להוציא את "הבלעדיים" שלכם לPC..עוד תהפכו אותי לחבר קבוע בMaster Race רק שנהנה מכל העולמות כי יש לי גם PS4...
ואת סאנסט הם יכולים לשמור לעצמם...

בטח תשחק את כל משחקי הצד ג' על המחשב לא?

הרווחת :) מקסימום אם איזה משחק עולם פתוח יקרטע לך על המחשב תמיד יהיה לך
את הPS4 כמוצא אחרון :) כולל האקסקלוסיבים של סוני.

וסאנסט? אני תמיד אומר לעטלפוני שאם היינו גרים באותה עיר הייתי משאיל ממנו את הONE ומשאיל לו את הPS4 שלי לשחק באקסקלוסיבים, סאנסט זה אחד המשחקים שעטלפוני היה רואה שלא נגעתי בהם אם זה היה מתממש חחח.

V Has Come To

New member
זה יהיה נראה לי כל מקרה לגופו...

לרוב משחקי צד ג' יוצא פורט נורמלי לPC אבל תראה לדוגמה את ארקם נייט שהוא זוועה..אפילו הרימסטר של גירס מפוצץ בבעיות טכניות בגירסת הPC וזה עוד אפילו משחק מהבית של מייקרוסופט..ממש מוזר...
דווקא האמת אני חושב שהמצב יהיה ההיפך..את רוב הצדי ג' אני אשחק על הPS4 אבל אם יצא מתישהו משחק צד ג' שהוא זונת גרפיקה על PC כמו קרייסיס בזמנו אני אבחר במחשב בשביל לקבל חוויה מרבית...

למעלה