Uncharted 4 נדחה

עטלפוני מה עם קילר אינסטינקט אתה משחק בו לפעמים?

או שאתה בעיקר חורש מורטאל קומבאט?

עטלפוני

New member
עכשיו יותר ki

חיכיתי נורא לדמויות החדשות ב mk, הם היו חינם לניסיון בסופ"ש, והתאכזבתי קצת. לעומת זאת, העונה השלישית (חבילת הדמויות) של ki יוצאת בסוף החודש ואני מאוד מצפה לה. אם יש לך מחשב עם חלונות 10, זה יצא גם לשם ובחינם (לפחות חלק מהתוכן), אז כדאי לך לנסות (ואאל"ט, יהיה קרוס פלי עם אקס בוקס).
&nbsp
אני מודה שאני יותר טוב במורטל קומבט מאשר ב ki, ולשניהם סגנון משחק אחר לגמרי וזה מבלבל לקפוץ בינהם ועוד לא הגעתי לרמה נורמלית ב ki. אני נהנה מהדינמיות והמהירות בקרבות של ki, אבל יותר אוהב את המכות המיוחדות והפינישים של מורטל קומבט.

הייתי שמח לשחק בKI על המחשב אבל המחשב שלי עומד רק

בדרישות המנימליות שלו
אז או שאני אחכה עד שאמצא מחשב נייד טוב או.... שאמשיך לקנא
כן קילר אינסטינקט ממה שאני זוכר יותר מורכב ממורטאל קומבאט, אני נהנה לצפות בו בקרבות של שחקנים מקצועיים בנתיים.

מנגד, גם אני רוצה את מורטאל קומבאט מתישהו מחפש מחיר טוב.

evilplate

New member
לפי הכיוון של MS אין מה להיות מופתע

לדעתי המצב הוא שכל משחק ל XB1 מגיע כ default ל PC, אלו שלא יגיעו הם היוצאים מהכלל, הרי דיברנו על זה בשרשור האחר, מבחינתם החזון הוא ש XB ו PC יהיו מילה נרדפת.

כן תכלס, מצאו עכשיו עדויות שגם סקילבאונד בדרך לPC

יתכן שרק halo ישאר אקסקלוסיבי אמיתי על הONE ? זה תמיד היה משחק הדגל של מותג האקסבוקס, ולמרות שהONE מקבל תמיכה בעכבר ומקלדת, יהיה מסורבל למייק לאחד את הקהילות סביב משחקי הסדרה.

מצד שני משחקי halo הגיעו בעבר למחשב, וhalo wars מגיע, אז מי יודע?

בכל מקרה לטעמי האישי (ובטח לא מעט יסכימו איתי :) halo הוא אולי הIP הכי חזק ומפורסם של מייק אבל זה גם המשחק הכי משעמם בליינאפ שלהם, אז הוא לא אבידה גדולה.

נינטנדו דירקט היום ב1 בלילה (שעון ישראל כמובן)

יתמקד במשחקי 3DS וWII U שיוצאים עד הקיץ, לא יהיה מידע חדש על הNX
אבל בטח תהיה הכרזת הפתעה ל3DS או לWII U שלא ידענו עליה.

לינק למי שרוצה לצפות בדירקט (בכל מקרה אני אעלה סיכום של ההכרזות לא תפסידו כלום)
http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html

סיכום של הנינטנדו דירקט (ספיר וסקי בשבילכם כפרה עליכם)

אחח מחתרת הנינטנדו הקטנה שיש לנו כאן בפורום איזה כייף.
הכרזות לWII U
jrpg הcross over בין SMT לפייר אמבלם מקבל תאריך יציאה במערב 24 ליוני 2016 אין דיבוב באנגלית המשחק כולו ביפנית עם כתוביות אנגלית, מדובר במשחק דמוי פרסונה עם אלמנטים של פייר אמבלם.
סקי חסר לך אתה לא נותן לנו רשמים! אני רוצה את זה לNX שלי.

עוד JRPG, הפעם Paper Mario Color ה JRPG החדש בכיכובו של מריו.

הכרזות ל3DS
משחק קירבי חדש הוכרז מגיע ב2016.
מונסטר האנטר X מגיע למערב למי שיש את מונסטר 4 הוא מקבל תוכן חינמי אקסקלוסבי.
משחקי סופר נינטנדו מגיעים לNew 3ds (ורק אליו)
פייר אמבלם החדש מגיע ב20 למאי לאירופה.
דרגון קווסט 7 עדיין יוצא ל3DS ב2016

בעיקרון דירקט לאוהבי JRPG על פלטפורמות של נינטנדו, ככה שזה האמ אמא של הנישה. אבל אני נהנהתי ומרוצה.

מדהים מדהים מה שנינטנדו עושה השנה עם ה3DS בקושי נגעתי בו ב2014
כמעט שלא נגעתי בו בכלל ב2015 וב2016 אני הולך לשחק עליו יותר זמן מהPS4
ו2016 היא שנה מטריפה לPS4.

כל הכבוד נינטנדו, אוהב אתכם וסלחתי לכם.

הטלאי של just cause 3 עושה הכול גרוע יותר.

אז just cause 3 קיבל patch, רק שבמקום לתקן את המשחק הוא עשה הכול גרוע יותר מסתבר. לפי גיימרים המשחק מקרטע הרבה יותר מבעבר, נפילות הפריים רייט אפילו יותר חדות ממה שהן היו קודם, ולפעמים המשחק מדלג על פריימים שלמים מה שגורם למשחק להיראות לא טבעי.

ולחשוב שהאנשים האלה צריכים להביא לנו את טומב ריידר לPS4.
סקוור, אתה יכולים לשכוח מזה שאני אקנה את טומב ריידר בהשקה, שמעתם?
אני אחכה חודש לראות שהמשחק עובד בכלל כמו שצריך.

overwatch מגיע לקונסולות ב24 במאי יש בטא לפריאורדר.

מי שיעשה פריאורדר יקבל גישה לבטא, לי יש הרגשה שבכל מקרה תהיה בטא חינמית לכולם מתישהו ... אני לפחות ארצה שתהיה בטא זה נראה משחק חמוד.

זה שוטר מולטיפלייר עם נשקים די מקוריים ובכלל נראה משחק עם הרבה אישיות
שזה מרענן לז'אנר הזה.

דיג'ימון מקבל 10 דיג'ימונים חדשים ביום חמישי בחינם.

דברים טובים מגיעים למי שמתמהמה עם דיג'ימון

מאס אפקט החדש לא יוצא השנה.

חלון ההשקה עכשיו הוא ינואר-מרץ 2017 וכמו שאנחנו מכירים את EA ובהתחשב בזה שמדובר בפרויקט מאסיבי למדי, המשחק יכול להידחות גם מעבר לתאריך הזה.

המשחק היה אמור לצאת בסוף השנה הנוכחית.
חבל, רציתי לנסות לתת צאנס למשחק החדש השנה.

עטלפוני

New member
אחד המשחקים היחידים שאני ממש מתרגש לקראתם

מאוד אהבתי את הטרילוגייה המקורית, זו גם הייתה חווית הגיימינג הראשונה שלי אחרי כמעט עשור של הפוגה. שיקחו את הזמן לליטוש ועבודה, אבל לא יותר מדי, כן ?

פייבל לג'נדס בוטל

הspin off של פייבל שהתמקד במולטיפלייר בוטל, ובעוד שזה לא יזיז להרבה אנשים, אני אישית חשבתי שהקונספט שלו נחמד וחביב אז לי אישית זה חבל שבוטל :(

עטלפוני

New member
מילא זה, הם סגרו את האולפן המפתח lionhead וגם את press play

מאוד מאוד משונה. אני משחק בבטא של פייבל לג'נדס וזה היה משחק די גמור וחביב מאוד. לא ברור לי למה (בשלב הזה של הפיתוח) העיפו אותו. אני יותר עצוב על press play הם עשו משחק פלטפורמה ממש מהנה בשם max curse of the brotherhood ומשחק פאזל בשם kalimba ועכשיו עבדו על המשחק הבא שלהם, וגם זה נגנז.
&nbsp
מה שמשאיר, בעצם את האקס בוקס רק עם ארבעת הגדולים - 343 (הילו), קואלישן (גירס), טורן 10 (פורזה) ורייר (מיליון דברים ואת המשחק העתידי המיותר "פיראטים במולטיפליר עם גרפיקה של מגה דרייב"). חבל, כי אני אוהב את המשחקים הקטנים יותר, ממש חיכיתי למשחק הבא של press play.

Overwatch מקבל בטא פתוחה על כל הפלטפורמות ל4 ימים

כל הפלטפורמות זאת אומרת, הONE הPC/והפס4.
בעצם מי שיעשה פריאורדר יקבל שישה ימים עם הבטא יומים מתוכם לפני כולם.

אני ממש אוהב את המנהג הזה של המפתחות לתת לנו לנסות גרסאות בטא של משחקים, זה ממש עוזר לי להחליט איזה משחקים לקנות.

למעלה