Under My Umbrella של אינקיובוס, העתקה!

Under My Umbrella של אינקיובוס, העתקה!

ולדעתי זו העתקה מהשיר של ריהנה וג'י-זי. כאילו וואט דה פאק אנשים, איך אתם בכלל יכולים להשוות את אינקיובוס אליה? היא המלכה! ואינקיובוס הם להקה, אבל סתמית.. למשל לכו תשאלו אנשים ברחוב 100 אחוז יכירו את ריהנה ואולי 10% וגם אז אני מגזים יכירו את אינקיובוס. אז באמת. אני חושב שאולי ריהנה צריכה לחתבוע זכויות יוצרים על השיר שלה.. פשוט בושה וחרפה אני מתחיל לתעב את אינקיובוס.

o pie

New member
ההודעה הזאת הייתה צינית...? אני מקווה מאוד.

ההודעה בכלל לא הייתה צינית.

אינקיובוס מעתיקנים. כאילו מה הבעיות שלהם? under my umbrella?> אופס! במקרה זה השיר של ריהנה אחד המפורסמים והטובים בעולם.. חהחה כאילו שזה בכלל נמדד להשוואה ריהנה>אינקובוס זה בטוח..

o pie

New member
אתה גורם לי לעצב

כי אתה ממש טיפש. בא לפה כאוהד ריהאנה, יוצרת פופ ממוצעת, ומכפיש לי את אחת הלהקות הכי טובות בעולם שעדיין מופיעות ומתעדכנות, מבלי לדעת כלום על העובדות. אז ככה - # השיר של ריהאנה שיר מגניב וקליט, נכון. השיר של אינקיובס גאוני ואין בכלל מקום להשוואה בין פופ (ריהאנה) לרוק האלטרנטיבי של אינקיובס. הפורום פה מעדיף רוק אלטרנטיבי אני משער, הפורום של ריהאנה יעדיף פופ. זה כמו להשוות בין מטאליקה לבריטני ספירס, סגנונות שונים לקהל שונה. # בין השיר של ריהאנה לשל אינקיובס אין שום דמיון, חוץ מהעובדה שמופיע הביטוי "Under my umbrella" שזה ביטוי מוכר באנגלית ואין עליו בלעדיות. # הסיבה שיצאת פה ממש אדיוט היא שהשיר של ריהאנה יצא ב- 2007, והשיר של אינקיובס יצא כבר ב- 2001, שש שנים לפני. אז אם כבר להאשים בהעתקה, זה את ריהאנה.

אתה מצחיק.

כ"כ התאמצת, אבל העובדות מדברות בשטח הרבה אוהבים את ריהאנה ולא את אינקיובוס.

Nitzanyo

New member
אז מה?

אתה פשוט טמבל אתה בא ואומר שאינקיובס מעתיקים מהחבובה הזאת, אבל החבובה הזאת העתיקה מאינקיובס החבובה הזאת היא סתם אחת שהשיר שלה נדבר, והוא ממש מעצבן [לפחות אותי, אני מוצא את עצמי מלא פעמים שר את השיר המפגר הזה ואז מתעצבן מזה] קיצר תמצא חיים או משהו, כי כל האשכול הזה ממש מפגר יצאת טמבל

חח למצוא חיים?

מה אתה איזה ילד בן 10 חמום מח? זה שאתה שר שירים של ריהנה ( או "המלכה") במקלחת ולא שירים של אינקיובוס רק מחזקים את מה שאני מנסה להגיד פה, אז..

Nitzanyo

New member
המלכה???

מה לעשות שכולם נדבקים בשיר הזה? כמה שזה שיר מפגר, זה שיר שנדבר לך לראש, כי הפזמון שלו מעצבן קצת

o pie

New member
כי ריהאנה יוצרת פופ.

פופ = פופולאר. רוק אלטרנטיבי מיועד לאנשים עם אוזן קצת יותר מפותחת.

AeroFan

New member
אלוהים כמה שטויות, אתה אמיתי?

"לכו תשאלו אנשים ברחוב 100 אחוז יכירו את ריהנה ואולי 10% וגם אז אני מגזים יכירו את אינקיובוס"... כולם גם מכירים את בריטני ספירס מאשר אינקובוס זה אומר שהיא יותר טובה? ריהאנה היא סתם איזו שרמוטה שרק מלהוריד בגדים בקליפים שלה אוהבים אותה... זמרת היא לא, כולם אוהבים אותה היום כי הולם שומעים היום חרא של מוזיקה.... ואני מתאר לעצמי שאתה אחד מהם. ובלי קשר להעתקה או לא, השיר של אינקובוס יצא ב2001, עוד בתקופה שריהאנה הייתה בתולה. זכויות יוצרים? תפסיק לזיין את המוח

itzikch

New member
בזמן זה אני שואל את עצמי למה אני לא מנהל ...

חחח הייתי נותן לו בעיטה החוצה !!

AurelieG

New member
ממ כן.בטח..

רק שאינקיובס הוציאו את זה די הרבה זמן לפניה.. כמה שנים חחחח

חחח.. ריהאנה הרבה יותר טובה מאינקיובוס.

איקיובוס סתם להקה גרועה סוג ז'.. כאילו מה הם כותבים ומליחינים שירים באיזה 10 דקות.. וגם המילים מתמחזרות.. וסתם מטומטמות. רק בחלק מהשירים שלהם המילים באמת אומרות משהו.. המילים בשירים של ריהאנה הם איכותיות, אמיתיות ומביעות רגשות. ןכן היא שרה פופ, וכן היא פופולרית, וברנדון מאינקובוס יכול רק לשבת בצד עם המוזיקה המזעזעת שלו ולקנות בה. כי הוא עלוב והיא ה טופ. עוד תגובות?

itzikch

New member
קיצר גבר עשה טובה..

תאהב מה שאתה רוצה ואנחנו נאהב מה שאנחנו רוצים .... דעתנו יותר חשובה משלך ... לדעתי ריהאנה סתם ממוסחרת , כן יש לה שיר אחד או שתיים יפים לא יותר מזה ואיך אתה משווה בכלל בין ריהאנה לאינקובוס ?!!?!?! מה חשבת לעצמך ...... מה אתה מדבר על המילים של ריהאנה בכלל היא אפילו לא יודעת לכתוב שירים בעצמה קודם שתסיים תיכון ואז נדבר , ואם אתה מנסה לגרור עוד תגובות אתה תצא כזה קטן .... ואני לא מבין למה החלטת לפתוח את השרשור הזה ..

AeroFan

New member
אני עדיין לא מאמין שאתה אמיתי

איך אתה משווה בינה לבין אינקובוס? כאילו אתה באמת עד כדי כך אדיוט? מאיפה אתה שומע? תחזור לשמוע את ריהאנה... אתה עוד בן 15, מותר לך...

מדברים על גיל..

ולך אין חיים? אין מה לעשות חוץ מלשבת במחשב ולדבר על אינקיובוס בפורום. מילא לשמוע את השירים הזוועתיים שלהם אבל להגיב בפורום ברצינות כמוך? מה אין לך עבודה? חיים? חברה? שאני לא אדבר על איך זה מעיד עלייך. אז בבקשה חסוך ממני להגיע לרמות שלך, אוקי סבאל'ה?

למעלה