Under My Umbrella של אינקיובוס, העתקה!

אני אומרת לכם למחשב שלי יש בעיות עם הפורום הז

*הזה
ואולי זאת הזדמנות להגיד שבגלל שבזמן האחרון אני פחות נכנסת לפורומים מבעבר ויש לי עוד חיים חוץ מתפוז אני חושבת לוותר על הניהול של הפורום הזה ולהעביר אותו לאיציק.. אני חושבת שבאמת מגיע לו, ואני גם מעדיפה להישאר עם פורום פו"ב מאשר זה בגלל שאני מרגישה קצת יותר קשורה לשם מימי הקומונה היום או מחר אני אשלח סוף סוף הודעה לרינת מתפוז על זה

fuckinGAL

New member
איזה עצוב שהשירשור הזה יותר ארוך משאר

השירשורים בפורום שאשכרה קשורים לאינקובוס

Musedol

New member
מה אתם מגיבים בכלל לילד קטן ואידיוט

שהכינוי שלו זה משפט משיר של טוקיו הוטל?

חחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo223.gif

אני לא מוחקת את זה רק כי ממש הצלחת להצחיק אותי נתעלם מהעובדה שאחרי שראיתי את השיר הזה 10 פעמים באותו יום התחלתי לחבב אותו אין שום קשר בין השירים חוץ מהשם שלהם, ולמילים של אינקובוס יש קצת יותר משמעות מבוא ותהיה איתי מתחת למטרייה שלי וכמו שאני מניחה שכבר אמרו פה השיר של אינקובוס יצא הרבה לפני שריאנה הוציאה את השיר שלה ובקשר למי יותר טוב זה עניין של טעם.. למרות שאני שגם אני חושבת שאי אפשר להשוות את האיכות של אינקובוס לריאנה

A m i t HR

New member
חחחחחחחחח

וואי באמת שהצחקת אותי, אין לי מושג אם זה רציני כי זה ברמה שזה באמת נראה הסתלבטות רצינית... איך אפשר להשוות בכלל?! אמרו הכל פה כבר אבל לא ענית על זה ברצינות בכלל, השיר של אינקיובס יצא לפני השיר של ריהאנה ככה שאם כבר היא העתיקה. עוד דבר זה שאם אתה יודע משהו במוזיקה אתה בוודאי יודע שקיימים הרבה שירים עם אותו שם. ולא, זה לא העתקה..

Drowned World

New member
ריהנה= קקי חום

מה הקשר בכלל בין השירים? זה השם אותו דבר זה אומר שזה העתקה??? NOT אני במקרה עברתי פה בדרך חחח ואני מכיר את הלהקה דרך ידידה טובה שלי ושמעתי כמה שירים שלהם הם אחלה
למרות שאני יותר בקטע של רוק גותי ומטאל אבל הם נשמעים טוב... ואיפה ריהנה המצח לנצח הזאתי ואינקובוס??? לך לך לישון על האף עלעק מלכה... פוחליעעעעעעעעע |מקיא|

GD ROCKS

New member
-_________________________-

נגיד.................... (תכלס.. השיר של ריהאנה חמוד. אני אוהבת ^^ אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אין מה להשוות לUnder My Umbrella של אינקובוס. זה הכי מגוחך בעולם להשוות בין ריהאנה לאינקובוס.

למעלה