אתה רציני?!
כי אם לא אז זה ממה עלוב. אפשר בכלל להשוות בין ריהאנה לאינקיובס?! קודם כל אלה שני ז'אנרים שונים אבל נעזוב את זה רגע בצד. בקשר למה שאמרת בשירים, לpon up the replay אתה קורא 'עומק'? (סתם עלה בחיפוש שעשיתי כדי לבדוק אם באמת לריהאנה יש משהו להציע מלבד המראה שלה שאותו היא מנסה למכור) ומה גם שריהאנה בכלל לא כותבת בעצמה את השירים, אנשים כותבים שירים, מלחינים ומלבישים אותה כדי שתיהיה לה תדמית מסויימת בפני החברה, כדי שהיא תיהיה אייקון תרבות. ההבדל בינה לבין אינקיובס ולהקות בסגנון זה שהם לא יוצרים תדמית מסויימת כדי ליצג את עצמם, הם פשוט כנים, אמיתיים ורושמים מה שהם מאמינים. והם פחות פופולאריים כי הם פחות קליטים, ילדות בנות 10 לא יוכלו להתחבר לשירים שלהם מעבר אולי לשירים בסגנון Drive.. ריהאנה הרבה יותר קליטה ונגישה לקהל ולכן היא יותר פופולארית אבל פופולאריות לא מעידה בהכרח על איכות ואתה יכול לבדוק את זה בכל תחום חיים. מוזיקה מזרחית בארץ למשל היא מאוד פופולארית אבל האם היא איכותית? האם היא טובה? אני לא יכולה להגיד שכן. האם אתה שומע שירים של כל יוצאי כוכב נולד למיניהם? הכל עניין של טעם וזה שמישהו פופולארי לא אומר שום דבר. אני יכולה עוד להמשיך אבל אני אחסוך לעצמי.