Under My Umbrella של אינקיובוס, העתקה!

AeroFan

New member
אני מדבר פה

כי זאת להקה שאני אוהב, אני לא נכנס לפורומים שאני לא אוהב ומדבר על כמה שהלהקה גרועה, עוד סיבה למה יצאת אדיוט.

אתה בטח בצבא עכשיו, אז כשתחזור:

תעשה לי טובה.. לי יש 2 אחים בגיל שלך ואף אחד מהם לא משוטט בפורומים . ושניהם שומעים מוזיקה כל הזמן. ואני נכנסתי לפורום הזה כי..

AeroFan

New member
Dude

אתה לא שווה תגובה רצינית, כי עכשיו קלטתי שאתה מדבר שטויות באופן כללי לא רק על מוזיקה...

Incubus Creep

New member
אתה רציני?!

כי אם לא אז זה ממה עלוב. אפשר בכלל להשוות בין ריהאנה לאינקיובס?! קודם כל אלה שני ז'אנרים שונים אבל נעזוב את זה רגע בצד. בקשר למה שאמרת בשירים, לpon up the replay אתה קורא 'עומק'? (סתם עלה בחיפוש שעשיתי כדי לבדוק אם באמת לריהאנה יש משהו להציע מלבד המראה שלה שאותו היא מנסה למכור) ומה גם שריהאנה בכלל לא כותבת בעצמה את השירים, אנשים כותבים שירים, מלחינים ומלבישים אותה כדי שתיהיה לה תדמית מסויימת בפני החברה, כדי שהיא תיהיה אייקון תרבות. ההבדל בינה לבין אינקיובס ולהקות בסגנון זה שהם לא יוצרים תדמית מסויימת כדי ליצג את עצמם, הם פשוט כנים, אמיתיים ורושמים מה שהם מאמינים. והם פחות פופולאריים כי הם פחות קליטים, ילדות בנות 10 לא יוכלו להתחבר לשירים שלהם מעבר אולי לשירים בסגנון Drive.. ריהאנה הרבה יותר קליטה ונגישה לקהל ולכן היא יותר פופולארית אבל פופולאריות לא מעידה בהכרח על איכות ואתה יכול לבדוק את זה בכל תחום חיים. מוזיקה מזרחית בארץ למשל היא מאוד פופולארית אבל האם היא איכותית? האם היא טובה? אני לא יכולה להגיד שכן. האם אתה שומע שירים של כל יוצאי כוכב נולד למיניהם? הכל עניין של טעם וזה שמישהו פופולארי לא אומר שום דבר. אני יכולה עוד להמשיך אבל אני אחסוך לעצמי.

AeroFan

New member
לפחות תענה על השאלה

למה פתחת את השירשור הזה? לאיזה מטרה?... כבר הבכת את עצמך כמה וכמה פעמים פה בשטויות שאתה אמרת...

AeroFan

New member
השירשור הזה רק הוכיח

שאתה טיפש, ולפי התגובות שלך גם אין לזה ממש קשר למוזיקה... זה באופן כללי. תחזור לשמוע אותה, וזהו... מה אתה רוצה בדיוק לא הבנתי... לא נראה לי שעכשיו אחרי השירשור הזה מישהו מפה יתחיל לשמוע את השרמוטה הזאת.

Anomally

New member
אוקיי מה?!

לתבוע זכויות יוצרים?! מה אתה נכה?! under my umbrella יצא כמה שנים לפני שהשיר שלה בכלל יצא,לפני שבכלל הכירו אותה! [עזוב את זה שהלחן והליריקה שונים לגמרי אחד מהשני.] כל שיר בפני עצמו הוא סבבה. לא צריך לעשות מזה סרט I: חוץ מזה,למי אכפת שכמו שאתה טוען 10 אחוז מכירים את אינקיובס ? העיקר שיש כאלו שמודעים ללהקה המדהימה הזו ומעריכים אותם. האיכות ולא הכמות.

noynav

New member
חחחחחחחחחחחחח

ובזמנים כאלה אני תוהה. איפה המנהלת פורום שלנו, שתמחוק את השרשור המפגר הזה, איפה?

למעלה