Vision

One Echoe

New member
אלו שטויות...

דויז'אן בל זו לא פינק פלויד? זה כמו שאני אגיד, שאיזשהו אלבום שלא מוצא חן בעיניי הוא לא פינק פלויד. הוא פינק פלויד, ועוד איך פינק פלויד, אולי פינק פלויד מסוג אחר, לא המכונה שהתרגלנו אליה משנות השבעים, אבל יש שם בהחלט את השילוב של רייט וגילמור אם תשים לב... ולדעתי, עם קצת יותר דימיון בדיסקים, גילמור מנהל את הלהקה הרבה יותר טוב מווטארס

berrya

New member
דבר יפה ../images/Emo6.gif

חבל על הויכוחים כל אחד והדיעה שלו לדעתי גילמור בלי ווטרס זה מסטיק לעוס ומאוס ממש עניין של טעם. אני לא מרגישה צורך להגן על ווטרס שלי, הוא מלך בעיני וניסו להכפיש אותו כבר מאות פעמים, רק גורם לי לאהוב אותו יותר ולגאונות שלו לגדול. המלכים הכי גדולים הם אלו שלא שמים לב אליהם.. אני חושבת שהוא יצר משהו חדש אני חושבת שהוא גאון כיוצר, קשה לי עם מילים אבל במוזיקה אני שומעת כל נגיעה שלו, הקונספטים שהוא הביא אולי היום נראים לך תקועים אבל אז הוא כאמן קם ושם מראה לדיכוי ושליטה וbrain wash ומלחמה. קם ואמר את שלו בלי לפחד בא והרעיד את כולם ושינה דברים!!!! גם בזכותו הילדים של היום כל כך חופשיים, הוא עוד אחד מאילו ששינו את ההיסטוריה פינק פלוייד זה בלתי מופרד, רוג'ר בלי פינק פלוייד זה עצוב ואבוד. כל אחד מהם לבד לא עובד!! כשהם היו ביחד הם יצרו עולם ומלואו. התעלות

One Echoe

New member
אוקי...

אין לי בעיה עם ווטארס, להפך, יש לו אלבומי קונספט שאני מאוד מעריך, כמו דארק סייד אוף דמון, אנימלס...וויש יו וואר היר... אבל לדעתי, גילמור הוא אישיות הרבה יותר גדולה מווטארס, אולי הוא לא כותב גדול כמו ווטארס, אבל הוא מלחין גדול, יש לו קול מדהים, והוא נגן...טוב, על זה אין צורך לתאר. הפינק פלויד עם ווטארס זה משהו אחר, ועם גילמור זה משהו אחר, אבל זה לא אומר שבלי ווטארס אין את הפינק פלויד... יש פינק פלויד, בצורה אחרת...אולי קצת מאוסה, נוסטלגית, אבל צורה שאני מאוד מתחבר אליה.

berrya

New member
סבבה

מקבלת, נחמד לראות את זה בצורה חיובית (למרות שאני פשוט לא מתחברת לזה אולי עניין של גיל) גילמור נגן מדהים!! מדהים הסאונד שהוא מוציא מהגיטרה. אבל אין על הקול של רוג'ר
וכן הוא מלחין מדהים אבל שוב בלי הטאצ' של ווטרס זה נהייה דביק מדי ובלי בארט כל הקינקיות (עיוות) נעלמת, חבל חבל.. אין מה לעשות כשהם ביחד זה מושלם!

One Echoe

New member
כשהמכונה לא שלמה,

אפשר להנות ממנה רק בחלקים... כשהיא שלמה, הם מושלמים... כשהם ביחד, הם הפינק פלויד!

itaikuskus

New member
נכון...אין על הקול של וטרס

אין על גיבובים מסכנים שיוצאים מפי "אנגלי זקן שכבר ראה מלחמות וצער" שבדרך כלל מגובים במקהלת נשים ובאיזו שהוא שלב הוא בוחר להתפרץ ליללות בכייניות ששוברות את קולו המוזר. ל"יעני דיבור תוך כדי שירה" שלו אתם קוראים כריזמה...אני קורא לזה שיעמום (לא שאני מתנגד לכאלה דברים..הוא פשוט לא עושה את זה טוב).

NIR Y

New member
שליחי הבלוז כמובן !!

פשוט להקה מצויינת, היתי בהופעה שהייתה בצוותא ונהנתי מכל רגע. ובדיוק אתמול היתי עודפעם בהופעה שלהם כשהם עשו מחווה לזפלין דיפרפל ויורייה היפ, איזה סאונד מדהים יש להם, (במיוחד כשהם עושים דיפ פרפל). אז אני באמת ממליץ לכולם ללכת להופעה שלהם אפילו שלפעמים זה קצת יקר, כמו ההופעה מחווה לפינק פלויד שהייתה בצוותא.

One Echoe

New member
אני גם הייתי..

אבל בהופעה לפני חודשיים, ב5 ל 8. והאמת, הם לא מדייקים בפרטים, וזה כ"כ מעצבן אותי, כי יש להם הכל, סאונד, כלים מתאימים, אווירה נכונה, הם חיים את המוזיקה הזאת. ובפרטים שאמורים להבדיל בין סתם להקה חובבנית שעושה קאבר, לבין להקה אמיתית, הם לא מדייקים. למרות שהם עושים את הפלויד ממש טוב...אבל עדיין...אם להתעכב על דקויות, הם יכולים הרבה יותר לדעתי.

berrya

New member
בוא נגיד ככה

אם הם חיים את המוזיקה הזו הם לא מעריכים את החיים שלהם כי חלק מהזמן הם עושים את זה כי צריך או שהאגו נכנס לתמונה ולא מהנשמה. כמו שרשמת על הגיטריסט של אביב.. צריך רגש לנגן פינק פלויד בלי רגש, בלתי נסלח!

One Echoe

New member
מז"א...?

בידיוק להפך, אם הם חיים את המוזיקה, הם מעריכים אותה על אחת כמה וכמה... לא כ"כ הבנתי למה התכוונת... -מי אמר שאין להם רגש?...הנגנים שלהם לא הכי טובים, אבל ביחד הם מכונה דיי טובה...חבל שהם לא מדייקים.

berrya

New member
התכוונתי

שאתה קורא לזה חוסר דיוק אני קוראת לזה חוסר נשמה.. same same כשהנשמה באה הדיוק בא איתה, ביחד, בדיוק כמו פינק פלוייד

One Echoe

New member
אה../images/Emo13.gif

חח...האמת...לא יודע, נשמע לי קצת תמוה. אם רוצים לדייק, צריכים להתאמן, והרבה. בשביל לעלות מופע טוב...שיהיה מדוייק... ואין להקה כזאת בארץ, שעושה דבר כזה. כשתהיה, אני אהיה הראשון להאזין לה!

berrya

New member
חחחחח

הם לא צריכים להתאמן(הם ברמה כבר שהם מתחילים לחפף מרוב שהם משועממים).. הם צריכים לתת the best they have, להתרכז. גם מה זה התלבושות האפלות האלה?? עלו שחורים לגמרי אם אני לא טועה הסולן אפילו עם משקפיים שחורים בחייאת פינק פלוייד זה צבעים,מלא צבעים מה זה האבל הזה. איזה יום לא מתאים לרשום את זה..

One Echoe

New member
חח מה אכפת לי איך הם לבושים../images/Emo13.gif

ולא התכוונתי על הרמה, התכוונתי על זה שהם צריכים להתאמן בשביל לדייק בפרטים... כאילו לזכור כל פרט ופרט ולדייק בו, ובשביל זה צריך המון אימונים!

berrya

New member
או לדייק את עצמם לפרטים

חדשים, זה מה שטוב בקאוור, אתה יכול לקחת ולהוסיף גם את שלך ואם אתה עושה את זה כמו שצריך זה נשמע כמו הקטע של הקלידן.. ובטח אכפת, היו רגעים שלא הבנתי אם אני באיזה טקס אשכבה או מופע רוק

One Echoe

New member
לא יודע, אני בא לשמוע מוזיקה.

לא כ"כ אכפת לי הלבוש... -ו...להפך, בידיוק להפך, בשביל להגיע לחיכוי טוב, צריכים להשתמש בציוד ישן, וכמה שיותר להידמות לפעם...אחרת זה יוצא מעפן

itaikuskus

New member
כן הא...

בדיוק כמו פינק פלויד... אותם פינק פלויד שכתבו את החומה...אחד מאלבומי הקונספט הגדולים בכל הזמנים...השקיעו את כל זמנם ומחשבתם...גם כשהיו בעיות במשפחה...זין על זה..ממשיכים...רייט מתמכר לקוקאין? נעיף אותו,אבל נחזיר אותו כשכיר... כל כך הרבה נשמה השקיעו באלבום הזה... ולמה? כי נגמר הכסף והיה צריך להוציא איזה מכרה זהב החוצה....

למעלה