Vision

One Echoe

New member
אוקי...

על הבאס:יונתן מאיזבו. על הגיטרה:שמוליק בודגוב. על הסינטיסייזר:הקלידן של שליחי הבלוז מתופף:אשר פדי

One Echoe

New member
או על הגיטרה...

את הראל בן עמי, הגיטריסט של אביב גפן,(התעויוט) גיטריסט עם רגש.

berrya

New member
אוקי

מי זה אשר פדי?? כבר פעם שניה שאתם מזכירים אותו מתופף של מי הוא היה? הקלידן של שליחי הבלוז - איזה אדיר הוא עשה את great gig ביום שלישי בצוותא פששששש עוצמות חדשות, שווה ביותר.

One Echoe

New member
אשר פדי...

הוא מתופף שבעיקרון מנגן עם בסיסט שנקרא, אשר פדי. הם הרכב של בייס-דראם מאוד מבוקש... הם מנגנים עם אלון אולארצ'יק. חוץ מזה, הם עושים מלא פרוייקטים. הם עשו את הדיסק הראשון של היהודים למשל. מתופף דגול... הוא הופיע בקול הרוק בניצנים...פשוט תענוג להאזין לו. -שמעתי אותו עושה אתזה לפני חודשיים בצוותא, משהו מדהים... חוץ מזה, ראיתי הופעה של שליחי הבלוז בלילה פעם, בערוץ 2, באיזשהו פסטיבל, שהם עשו את הפלויד, ואיזו אישה שרה את זה...ואין מה להשוות, זה כ"כ שונה. הוא שר את זה ממש מדהים.

berrya

New member
יש איזה אלבום שאתה יכול להמליץ לי

שהם מנגנים בו?

One Echoe

New member
וואי...יש הרבה.

אבל אני לא מבין בשביל מה לך? בכל מקרה...אם את מכירה את האתר מומה, תחפשי אשר פדי או אבי יפרח, וזה יראה לך את כל האלבומים שהם מנגנים בו... אלבום נהדר הוא מציאות נפרדת, של היהודים, לדעתי. שאר האלבומים של הלהקה גרועים.

MellowShip

New member
לא נראה לכם עצוב..?

זבעצם להקת רוק גדולה כמו היהודים לקחה לדיסק הראשון שלה את הרית'ם סקשן הכי מקצועי בארץ בשביל להקליט? שלא נדבר על שמוליק בודגוב האלוהי על הגיטרה.. אותי זה מבאס משום מה, לא שאני חולה להם על התחת. פשוט הייתי מעריך יותר הרכב אם הוא לא היה מחליף נגנים כמו שהוא מחליף מיתרים לגיטרה.. אמממ, שמוליק נקרע לך מיתר?...טוב לך אנחנו נביא את איציק סולם.. איציק גם לך נקרע מיתר??..אווו, אממ, טוב לך אנחנו נגיד ליפתח שיבוא.. יפתח 2 מיתרים נקרעו לך, יודע מה תקנה סט!! בעצם לא, פשוט תלך אנחנו נחליף אותך בשני מאוננים אחרים. כוסאמא של הרוק בארץ טוב!?!? ריקבון מהיסוד...עשה אותי עצבני! אני זז לנגן..

One Echoe

New member
שמע...

אתה מדבר שטויות, אני אגיד לךלמה. היהודים הקליטו עם אבי יפרח ואשר פדי, אבל הם לא היו חלק מהלהקה, הם סך הכל השתתפו בהקלטות...נדמה לי שאשר פדי הופיע איתם הופעה אחת, לא יותר מזה, עד שיהיה להם בסיסט, ואחרי זה הם כבר מצאו בסיסט ... וגם שמוליק בודגוב, הוא עושה מלא פרוייקטים, הוא לא היה חלק מהלהקה... הוא גם לא הופיע איתם אף פעם(חוץ מההופעה בהאנגר לפני שנה בערך שאירחו את כל הגיטריסטים שהיו קשורים ללהקה, אגב, הייתי שם...בלייב, הוא אפילו יותר אלוהי(שמוליק)) ושאר הנגנים שהוחלפו, הסיבה היא שהיהודים היא להקה עם " מנהיג ", יש להם כותב שירים אחד, כל השאר הם רק נגנים... בערך כמו זהבה בן, שהיא שרה ויש לה " מקהלת נגנים ". ככה אני רואה את זה. אף אחד לא משתתף שם יותר מידי ... (גם בעיבוד אני לא מאמין, אפילו שכתוב " עיבוד:היהודים " ולכן אין להם בעיה להחליף נגנים.

MellowShip

New member
חבל מאוד..

שאתה רואה את זה ככה.זה שיש להם נגני אולפן .זה מוריד המון מערך ה"להקה"...(ולא במונח המסחרי, שכן רובנו לא מבינים גדולים במוזיקה והולכים עם זרם כל הזמן..) אתה רוצה להחליף נגנים וליצור לך נגני אולפן מקצועיים ולהחליפם אחר כך מחצי נגנים שהם אמורים להיות החברים שכתבו איתך את השירים, ואחרי כל זה לקרוא ללהקה היהודים.. שיקראו לה תום פטרובר והיהודים..!.תסמין חצי פינק פלויד אולי?..זה לא משנה. אם אתה חושב שכל להקה צריכה להיות עם נגני אולפן (פחחים אני קורא לזה גם) ולא ללכת עם הזרם של המקור..הכל ישמע אותו דבר ידידי.. אנחנו נגמר, מוזיקלית...יהיה חבל, אנחנו נקשיב כל חיינו לאייל גולן ושרית חדד (הם אחים לא?).. זהו. אני הולך לישון ומהר! אוי יש לי פיפי...

One Echoe

New member
על מה אתה מדבר?!...

מה? איך הגעת למסקנה הזאת? פספסתי משהו? סך הכל הצגתי לך עובדות. כי ראיתי שהיו לך טעויות. אני ממש לא חושב שום מילה או תת מילה ממה שכתבת.

MellowShip

New member
יופי..

זה מצויין שזה ככה.. אבל עזוב, אני מסכים איתך..היהודים בדיוק כמו זהבה בן בעניין הלהקה שלה.. ובגלל זה אין לי שום ערך כלפיהם ואני לא תופס מהם בשיט (מזהבה בן אני תופס יותר שכן היא עושה כזה דבר בידיעה מלאה..ובסגנון מוזיקה הזה, ככה זה פועל היום) שיהיה לנו הרבה לבריאות..

One Echoe

New member
לא צריך להגזים...

זה לא בדיוק ככה, אבל עזוב, מה אכפת לי מהיהודים עכשיו. אם אתה רוצה רוק אמיתי בארץ הזאת-איזבו. אלג'יר...

למעלה