weekend's Watch

Macphista

New member
טוב,
אלמנטרי עד 206 נראה לי

כמובן שלא היה משהו משמעותי בגזרה הרומנטית.
אבל- בפרק הראשון הם נוסעים ללונדון לאיזה חקירה ומפה לשם אח שלו מופיע. ואח שלו נפגש עם ג'ואן לארוחת ערב רק שניהם ולפני זה שרלוק אומר שזה רק כי הוא (אח שלו) רוצה להשכיב אותה כדי להחזיר לו ושהיא הולכת רק כי היא רוצה לשכב איתו (שרלוק) אבל לא תעשה את זה כי הם עובדים ביחד אז היא הולכת על גרסה פחות טובה שלו.
בפרק אחר מסתבר ששרלוק שכב עם חברה של ג'ואן עוד בעונה הראשונה ורק עכשיו זה מתגלה ואז במהלך הפרק הוא שוכב איתה שוב וג'ואן כמובן מתייחסת לזה בקלילות.
בפרק אחר היא מתחילה לצאת עם בחורים מאתר הכרויות.
בפרק אחר יש דיון על עניין של נישואים מול שותפות ולמרות שהוא נגד נישואים הוא מקדש את השותפות שלהם.

אז אין באמת התקדמות, אבל מן הסתם יש מתח ונושאים סביב זה (הוא לא רוצה שתשכב עם אח שלו, הוא שוכב עם חברה שלה) ו... נראה לאן זה יתקדם.

בכל מקרה הפרקים שראיתי עד כה היו מעניינים ומוצלחים.

X יו יו S

New member
בקשר לאיידן קווין

השבוע בערוץ ץmgm ישידרו את סרט רובינזון קרוזו שהוא שיחק בו(אלא אם כן יש עוד שחקן עם בדיוק אותו שם
)

kordilia snake

New member
מתחיל להצטבר
בעיקר כי הפסיקו לתרגם מלא סדרות
.3 פרקים של הרשימה השחורה והיפה והחיה,2 פרקים של: הוואי 5-0(אפילו 3 אם מחשיבים את הפרק של השבוע),נקמה וסקנדל(כולל זה של מחר).והפרקים השבועיים של:יומני הערפד,חץ,אנשי המחר,המנטליסט,קאסל,מבוקש,הייבן ושיקגו פייר.

snirf

Active member
סופ"שש

פרקי השבוע של:
*X פקטור ארה"ב
*חשיפה לדרום2
*90210-עונה 5
*יומני הערפד5
*בני ערובה ישראל
*בלו נטלי2
נקמה3

לסיים את "קמים לתחייה"(2 פרקים אחרונים)-סדרה טובה! טוב שמתוכננת לה עונה 2

ולהמשיך במרתון מגרש ביתי5

snirf

Active member
חוסר זמן ו...לא מעניין

אולי אצטרף לשלבים המעניינים(בתי השופטים והלייב שואוס)-אבל זה כבר בהתאם למתמודדים ועד כמה ההופעות יהיו BIG SHOWS כמו שאמור להיות בX פקטור.

nick at noon

New member
לסיים את הויקינגים

שהתחלתי לפני שבוע. נותרו לי עוד שני פרקים שאני כנראה אראה הערב.
חוץ מזה:
משפחה מודרנית
חץ
מכשפות מאיסט אנד
עד עצם היום הזה (אין לי כוח לעבור לאנגלית, אבל אני שונא את השם הזה בעברית - זה לא תרגום נכון בכלל. זה צריך להיות "היה היה" אבל אז צריך ניקוד כדי להבהיר איך כותבים את זה)
על טבעי
המפץ הגדול
יומני קארי (עוד משבוע שעבר)
פרקים של MOM - הופתעתי לגלות שזאת דווקא קומדיה נחמדה מאוד.
והכי חשוב לגדל את הופ שחוזרת סוף סוף לעונה חדשה.

עדושית

New member
איך את המצליח להתמיד עם איסט אנד?

התייאשתי מהם, למרות קיליאן. זה פשוט נורא.

X יו יו S

New member
תקשיבי עכשיו בדיוק ראיתי

שמשדרים בערוץ 32 את "המלט" שזה עם דיוויד
זה מתישהו ביום א' אם בא לך לראות

X יו יו S

New member
זה מ2008 כן?

וערוץ 32 יש גם בהוט זה כוונה לערוץ BBC בחיים לא הייתי משתדל אותך לראות משהו שאין לך בטלוויזיה

למעלה