weekend's Watch

Y. Welis

New member
יש. במס' 60. אכן ישודר בראשון בחמישה ל-6

בערב (זמן מוזר, ופעם ראשונה שאני מוצא סרט בערוץ הזה).

טננט גם שיחק על הבמה את האמלט.
 
הויקינגים! יופי שהתחלת לראות...

(אנחנו צריכים לדבר על זה)
ומכשפות איסט אנג אני מחכה כבר חצי שנה לראות אבל לא מוציאים תרגום לפרקים חדשים (אני רואה עם מישהו).
 

nick at noon

New member
כן, אני רוצה לפתוח על זה נושא

או בתוך דיוני סדרות.
אני סיימתי את העונה הערב ואז העברתי שעה בקריאה של עמודי ויקיפדיה על נושאים שקשורים לסדרה.

כמובן שיש בעייתיות בנושא מה נחשב ספויילר במצב כזה. הסדרה מסתמכת במידה מסויימת על סיפורים נורווגיים עתיקים מאוד ואם קוראים אותם אפשר להבין דברים מסוימים שבטח יקרו בעונות הבאות בסדרה.

תאר לך שהיו עושים סדרה כזאת על דוד המלך מהקרב נגד גולית, דרך שאול, ההמלכה ועד שלמה. הכל היה מספולייר לנו מראש.
 

Y. Welis

New member
האמת שהיתה סידרה על שאול, גוליית ודויד

בלבוש מודרני כמובן - נקראה Kings, ואולי עברה בלוויין. הרשימה מאוד, בעיקר בפיילוט (שנקרא 'גוליית'). אבל לא השלימה עונה - 13 פרקים בלבד.

שווה מבט. תפאורות מהיפות שנראו וחדרים ואולמות מרשימים (יחסית לסידרה אמריקאית לא-היסטורית).
 

nick at noon

New member
כן, אני מכיר

אם כי הפסקי אחרי כמה פרקים. תכננתי להשלים מאוחר יותר ולסיים אבל אף פעם לא הגעתי לזה. זה זכור לי כמהנה. (אם כי הלכו רק חצי דרך בכל הנוגע למערכת היחסים של דוד ויונתן)

אבל אני מדבר על סדרה היסטורית בסגנון רומא, ויקינגים, ספרטקוס, סדרת הפיראטים שתצא בשנה הקרובה. ועם רוח ההפקות של משחקי הכס.
היתה גם נראה לי בעבר מיני-סדרה של הולמרק או משהו דומה על סיפור דוד. אבל עם ההפקות שיש היום אם היו עושים משהו כזה הייתי מצפ למשהו באמת ארך ועם השקעה נכבדת. (זה בטח יצולם יותר במרוקו מאשר בישראל, אבל לא נורא)
 
חחחחח לי לא היו הורסים שום דבר


גם ככה לא הייתי זוכר כלום בשביל להגיד שעשו לי ספוילר. אולי חוץ מספיור יונה....
ד"א, אפשר להגיד אותו דבר על עיבודים חדשים (הסרט זיכרון גורלי עם קולין פארל יצא מאוד מאוד דומה לסרט הראשון עם שוורצנגר) או סרטים מבוססי היסטוריה (בנות הברית ניצחו את ציר הרשע?
זה ספוילר!!!).
 

Y. Welis

New member
לחץ על קאפס-לוק ו-OUAT. לא צריך להחליף שפה

רק לחשוב כמה כיף לדוברי אנגלית שאינם צריכים להחליף שפה במקלדת בכלל, בחיים...
 

nick at noon

New member
כן, אבל

דבר ראשון אני שונא לכתוב בקאפס לוק. ודבר שני, אני שונא לכתוב בראשי תיבות. לפחות במקרה הזה הראשי תיבות האלו מאוד ברורים, כי זה ממש לא יכול להיות שום דבר אחר. אבל זה נראה כמו המילה out וזה משום מה נורא מוזר לי.
 

T o m c o

Member
מנהל
אצלי המצב קשה קצת... שאריות מהשבועות הקודמים
Homeland פרק 306
Elementary - פרקים 205,206,207
Survivor - פרק 2708.

אליהם הצטרפו השבוע: (פרק שבועי של כל אחת מהבאות:)
Arrow, Chicago Fire, Homeland, Agents of S.H.I.E.L.D, Person of interest, Revolution, Supernatural, Survivor, The Middle, The Tomorrow People.

מחר יצטרפו עוד פרקים של הבאות:
Elementary, The Big Bang Theory, White Collar.

בשבת תצטרף: Grimm.

איך אני אמור להצליח לראות את הכל תוך כדי שאני צריך להתכונן לבחינה שיש לי במתמטיקה ביום שני ולעשות את כל העבודות בפיזיקה שהמרצה נתנה?!
 

didalf

Well-known member
כי הוזמנתי להיות פעילה


הכל ביס מקס היקר שלי
:
שובר שורות 3 1-5
והפרקים השבועיים של בניחוש חוקר, גלי והמפץ הגדול.
ושיעורי בית בחדו"א
 
"הפחד"

ראיתי סדרה זו, בכיכובו של פיטר מולן ("קצה האגם"). מיני סדרה זו מוגדרת כמותחן, אולם מעבר לכך היא דרמה פסיכולוגית שחודרת עמוק אל תוך העולם של ארגוני הפשע ואלה שמנהלים אותם.
 

M a b e l

New member
לא שמעתי עליה

זו סדרה אוסטרלית? אמריקאית?
איך היא נקראת בשפת המקור?
 
למעלה