WELCOME!

TheMightyYakir

New member
שלום אני חדש בפורום

קוראים לי יקיר ואני בן 17, הדמות שאני הכי אוהב באינויאשה היא סאשומרו, אני עכשיו בפרק 142 היפני ומאוד נהנה מזה(אפילו שהעלילה כבר לא כמו שהייתה בהתחלה וחוזרת במקצת על עצמה). אני עכשיו בתהליכים לשינוי הניק ל-היקיר כך שבקרוב אני אתחיל להגיב עם הניק הזה.. בנתיים אני מקווה ממש להנות בפורום הזה כמו שאני נהנתי בפורום WWE של תפוז.

../images/Emo12.gifאני חדשה כאן ו.....

שלום אני חדשה כאן ורק עכשיו התחלתי לאהוב את הסידרה (לא ראתי את כל הפרקים של ההתחלה עז למי שיש אתר ואפשר להוריד שם פרקים זה מעוד יעזור) אבל נידלקתי על הסידרה והיא ממממש יפה . גם הורדתי את הסרט הראשון והוא מצויין. וגם אני סונת את קיקיו!

TheMightyYakir

New member
אמרתי שאני חדש נכון?

אז הייתי שמח לדעת מי פה בן ומי פה בת(הניקים לא עוזרים לי) בני כמה, מאיפה. ואיזה דמות אתם הכי אוהבים באינויאשה ולמה? ושאלה אחרונה, אם הייתה לכם ההזדמנות לשנות דמות כולשהי(סטוריליין שלה, העבר שלה, אותה) איך הייתם משנים ולמה? (מצטער שזה בלשון זכר, אבל זה מופנה לשני המינים)

Ethan248

New member
יש מקום בשבילי?

היי! אני איתן ובאתי להתנחל לכם קצת בפורום.... אמ.... מה עוד לומר.... אמ... זהו, זה הכל....

Michelle91

New member
חדשה בפורום

היי קוראים לי הדס ואני חדשה כאן. אני אוהבת נורא אינויאשה.. יש כאן עוד הדס (Hadassmn) ודיברתי איתה א היא הציעה לי את השם Michelle שאני נורא אוהבת.. אז קיצר תקראו לי מישל אני יותר אוהבת את השם הזה..

keep smiling

New member
ברוכהבאה ^0^ ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

אני קיפי, 16 ^^~ קצת פרטים?

GalaxyAngel

New member
^^ ברוך הבא

אמממ... את השם אתה לא רוצה לדעת? טוב.. ^^ בת בת 12 ליתר דיוק XD מ:ת"א את מי אני הכי אוהבת באינויאה: את סאנגו כי היא דגולההההההה וכי היא ומירוקו מושלמים יחד ^-^ אם הייתה לכם ההזדמנות לשנות דמות כולשהי(סטוריליין שלה, העבר שלה, אותה) איך הייתם משנים ולמה? : הייתי משנה את מירוקו שלא יהיה כזה סוטה כדי שיוכל להתאהב בסאנגו בשקט בלי להתחיל עם כנאפות אחרות -^^- ולאינויאשה הייתי משנה את העובדה שהוא עדיין אוהב את קיקיו, תתגבר אינויאשה!!!! יש כאן את קאגומה שתנחם ותתמוך ^^

blck angel1

New member
מישל ג'אנג' ^^ ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

מישל ג'אנג' זזאת מהמכות טאקן ^^ אני מכורה למשחק הזה

HAN2005

New member
חחחח ברוכה הבאה.. כמה דברים לבסיס:

בלאק אנג'ל הציירת של הפורום. קטי ואורן המנהלים,למרות שהם בתקופה חלשה.. יש פה אגודת שונאי קיקיו אז אם בא לך זה שם. אני סתם עוד משהו בפורום. נמלה בנחיל, מנורה בשמש, נר מיני נרות, רוח מיני רוחות.. סתם סתם

למעלה