זאת תמונה שלך!? חה איתן אתה עוקב אחריי!
ל לי Li New member 1/5/05 #40 עוד בן גדול הצטרך לפורום! ^_^ הידד! ^_^ (לא לשים לב ^^" אני לא שפויה כל כך ברגעים אלו =X) ברוך הבא!
ס סנוביש מיאוו New member 1/5/05 #24 נממפ... עדן, בת 17 יהוד. אוהבת באינויאשה הכי הכי את נראקו. למה? כי הוא בישי שדורש אונס! ^^ הייתי משנה את העבר של קיקיו בכך שלא תקום לתחייה ><
נממפ... עדן, בת 17 יהוד. אוהבת באינויאשה הכי הכי את נראקו. למה? כי הוא בישי שדורש אונס! ^^ הייתי משנה את העבר של קיקיו בכך שלא תקום לתחייה ><
N Naraku SeXy New member 2/5/05 #61 יאהה ..אני כל כך מסכימה ! היי גם אני דיי חדשה..כי אני קופצת מפורום לפורום מחפשת נואשות אחרי מישהו כמוך !! לאכול אותו ! בישיי !! אני חושבת שכבר לפי הכינוי הבנתי ..אבל נו טוב ! לאב יוו
יאהה ..אני כל כך מסכימה ! היי גם אני דיי חדשה..כי אני קופצת מפורום לפורום מחפשת נואשות אחרי מישהו כמוך !! לאכול אותו ! בישיי !! אני חושבת שכבר לפי הכינוי הבנתי ..אבל נו טוב ! לאב יוו
מ מלפפון ים 1 New member 1/5/05 #25 ברוך הבא ^_^ אני בת 12, ואוהבת את כל הדמויות. לא הייתי רוצה לשנות שום דבר... *לקונית*
S sintesis New member 1/5/05 #26 ברוך הבא! אז ככה, אני ויאולט בת 14. דמויות אהובות עלי: טוטוסאי, אינו, סאשו, רין, ג'אקן, מיאוגה וסוטה ובקשר לשאלה האחרונה, לא הייתי משנה כלום..
ברוך הבא! אז ככה, אני ויאולט בת 14. דמויות אהובות עלי: טוטוסאי, אינו, סאשו, רין, ג'אקן, מיאוגה וסוטה ובקשר לשאלה האחרונה, לא הייתי משנה כלום..
ט טבו לשי New member 1/5/05 #29 אני בת 15 מודיעין והכי אינויאשה כי יש לו שיער לבן!!! XD אין לי כוח לשנות דברים, אני אצטרך לחשוב וזה מעייף
אני בת 15 מודיעין והכי אינויאשה כי יש לו שיער לבן!!! XD אין לי כוח לשנות דברים, אני אצטרך לחשוב וזה מעייף