WELCOME!

Horse Wishper

New member
אוקי

היי, קוראים לי עמית, אני בת 11 (בת לא בן) אני הכי אוהבת את אינויאשה... הוא הכי חשוב בסידרה.... והוא חתיך ואני חולה עליו.... לא הייתי משנה... חוץ מזה שהייתי עושה את אינויאשה פחות סנוב... אבל מצד שני... זה כל השקסיות שבו...

Horse Wishper

New member
אופססססססססססססססססססס../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
***מתפקעת מצחוק ונשפכת*** אני תמיד מתבלבלת....*טמבלית שכמותי* אני לא רגילה פשוט... טותה נונו

Yoley

New member
אני

בת 16 וחצי הדמות שאני הכי אוהבת היא... (תנו לי לחשוב...) אינויאשה, אבל אני אוהבת גם את סאשי (סשומארו הבישי), את מירוקו, את מי לא?...

לי Li

New member
ליטל (או בקיצור, לי)

בת 16. (אגב, אפשר לראות מין גם בכרטיס האישי) הכי אוהבת את סאנגו כי אין סיבה שלא לאהוב אותה
וגם כי אני מזדהה איתה ויש בה המון תכונות טובות כאלה. אבל אני אוהבת גם את ססשומארו, שגם איתו אני מזדהה (סאשי וסאנגו לא כאלה שונים כשחושבים על זה) ^_^ אין לי מושג את מי הייתי משנה, אני צריכה לחשוב על זה מעט ^^" אה, ברוך הבא!

harar8

New member
ברוך הבא

אני בת
ואני בת עוד מעט 18 אני מראשון לציון אני הכי אוהבת את אינויאשה בגלל שהוא חמוד

|בובספוג|../images/Emo111.gifוולקאם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אזזז ככה קודם כל ברוך הבא לפורום שלנו ^^ וכמובן השתלבות נעימה! אממ אני מרים ואני בת
...אני בת 17 ומרמת גן אני הכי אוהבת את סשומארו וקאנה ואת כל הרעים ועוד דמויות שמופיעות לפעמים בפרקים כדמויות משניות...אני אוהבת את סאשומארו כי הוא שקסייי
ולא הייתי רוצה לשנות כ-ל-ו-ם!!!

Trouble Girl

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif ואני!

עוד מעט בת 16 אוהבת את קגומה(היא כזאת ח-מ-ו-ד-ה) והייתי משנה את אינויאשה שהיה מתאהב בקגומה ושוכח אחת ולתמיד מקיקיו... *אפשר לומר את השם שלה נכון??.. וחוץ מזה אני מקווה שיהיה לך פה מוי כיףףףף (אל תשימו לב נדבקתי מהפרסומת של לואיסנה)חחחחח..

לי Li

New member
זה לא קשור אלייך

זה פשוט כי חלק משונאי קיקיו בפורום לא אומרים את שמה 0.0 (אני לא נמנת בהם כמו שהבנת, אני אומרת את שמה למרות שאיני מחבבת אותה כל כך לאחר שהיא קמה לתחיה >_>;) בגלל זה.

TheMightyYakir

New member
מה רע בקיקיו? + ../images/Emo58.gif

אני דיי הייתי עצוב שהיא מתה סופית על ידי נארוקו

לי Li

New member
מה רע בה?

המ, לא יודעת, היא מציקה >_>; כאילו, או שתמותי, או תשחיי, דיי להחליף מצבים כל הזמן ולנסות לקחת את אינויאשה לגהנום >_< היא סתם מאמללת את אינויאשה. בחיים הקודמים שלה היא הייתה טובה ונחמדה. אחרי שהיא קמה לתחייה היא השתנתה והפכה לסתם מעצבנת ומעיקה. כל הסבל שהיא גורמת לאינויאשה מעצבן

TheMightyYakir

New member
מה רצית שיהיה?../images/Emo58.gif

היא מתה והיא עדיין חושבת(בפרקים בישראל) שזאת אשמתו של אינויאשה!

לי Li

New member
לא יודעת מה איתך

אבל להחשיב את החיים של מי שאת אוהבת כשלך, לאמלל אותו, לנסות לקחת אותו לגהנום ולהיות אנוכית בכל הנוגע אליו לא תואם את ההגדה שלי לאהבה

למעלה