WHYD היה הרגע בגלגלצ ו...

Euterpe

New member
WHYD היה הרגע בגלגלצ ו...

היא אמרה- within temptation הלהקה ההולנדית שמזכירים קצת את אוונסנס בעצם יותר נכון לומר שאוונסנס מזכירים אותם כי ווית'ין קיימים יותר שנים. ו... קקי! לא רוצה את ווית'ין בגלגלצ
ז"א, רוצה, אבל לא עם WHYD!!

LadySilkworm

New member
לאלאלאלאלא

גלגל"צ הורסים כל מה שטוב במוזיקה! להיטי גלגל"צ זה הדבר הכי נורא שיש, כי כולם נשמעים בדיוק אותו דבר, וזה משגע ומעצבן ואיכס. בכל מקרה, אני מניחה ששמו את זה בתוכנית הרוק ששם, ב"המסור"?

Euterpe

New member
../images/Emo45.gif שמים שם דברים טובים

רק שוב אני אומרת, חבל ששמו דווקא את WHYD

LadySilkworm

New member
כן.. השיר בכלל לא מייצג את הלהקה כראוי.

אבל לפי דעתי ייקח זמן עד שהקהל הישראלי יתרגל לווית'ין.. כי לפי דעתי לא יאהבו אותם ישר כמו שאוהבים את אוונסנס היום.

אם כבר בגלגלצ אז רק WHYD!

אני באמת אמות אם ישימו שם את אייס קווין או את דה פרומיס
ובמילא כבר טחנו את השיר הזה גם בארץ בכל מקום אפשרי.. אין ממש מה לעשות

drorjs

New member
../images/Emo13.gifאיזה אסון...

נו, לא נורא. אתם יודעים איך זה גלגל"צ.. שירים באים ונעלמים מכסימום תוך חודש. אחוז קטן מאוד של שירים נשאר בהשמעה חוזרת לאורך שנים. אז גם WHYD יעבור שם עכשיו כמו כל להיט חדש של אבריל לאוין (להבדיל אלף אלפי הבדלות). ומה הפרציפלוכות השדרניות של גלגל"צ כבר מבינות במוסיקה... הן צריכות להשמע נעימות לאוזן ולא יותר מזה.

Blade Of Fire

New member
למען האמת? תתפלא

(סליחה אם את נקבה, ההודעה מיועדת לשני המינים) יש שדרניות בגלגלצ שחיות מוזיקה ואוהבות את זה.. העורכים המוזיקליים לעומת זאת-זה כבר משהו אחר.. להזכירך גלגלצ היא תחנה צהלית, ובהתאם לכך הם לא יכולים להשמיע מה שהם רוצים כך שאפילו העורכים המוזיקליים חייבים להשאר בגובולת הרוק הכבד מקסימום... בוא נגיד שהסיכוי שוואט האב יו דאן ייצא מהמסור--נמוך מאוד.

drorjs

New member
המסור?

רגע רגע.. אם "המסור" היא תוכנית שמיוחדת במיוחד לרוק כבד ומטאל אז על מה אנו מתלוננים? זה בדיוק איפה שוית'ין שייכים. אני חשבתי שהבעיה היא עם הפלייליסט הראשי ששירים נעלמים ממנו מאוד מהר ולא חוזרים (כמעט). באשר לשדרניות... עד כמה שאני מבין ברדיו השדרנית לא צריכה להבין במוסיקה אלא לדעת איך להגיש תוכנית בצורה נעימה למאזינים או לפחות לרובם. אני לא מכיר אף אחת מהן אישית ויכול להיות שלחלק מהן דווקא יש הבנה מאוד טובה במוסיקה..

Blade Of Fire

New member
אוקיי בוא נחדד ת'נקודה

המסור לא מוקדשת לרוק ומטאל... זה מוקדשת לרוק קלאסי ורוק באופנה כלומר-לינקין פארק והסינגל החדש שלהם, כל מיני להקות אימו למיניהן שרק אודין יודע את שמן... בוא נגיד שהסיכוי למצוא שם, למשל, שיר מהדיסק החדש של קאמלוט או של סימפוני איקס הוא כמו הסיכוי שלא תהיה פה מלחמה בשנה הקרובה... והעובדה שוויד'ין הגיעו לתכנית הזאת זה באמת מפתיע... בקשר לפלייליסט זה פועל לטוב ולרע... יש שירים שטוב שנעלמים מהר (מישהו זוכר שהיה עד לפני 3חודשים שיר של פאניק אט דה דיסקו ששודר כל שתי דקות?) ויש שירים שחבל שנעלמים מהר (מתי הפעם האחרונה ששמעו את "אם כבר" של היהודים ברדיו?).

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מהעניין של היהודים, כי אני לא ממש אוהבת אותם. :)

TheImpactBoy

New member
דכאון לשמוע את הקול של שארון מתבזבז

על שירי פופ גרועים כמו WHYD... LOST IN A CAGEEEEEEEEEEEEEE =\

מה הבעיה שלכם?

אתה לא רוצים שהלהקה האהובה עלייכם תצליח? נו באמת. אז קצת התמסחרות. אפשר לחשוב. העיקר שסוף סוף הם מצליחים לא?

הם מצליחים כבר הרבה זמן.

ועכשיו הם מעל ההצלחה. אני מקווה שזה לא יעלה להם לראש.

drorjs

New member
הצלחה שאומרת שהאמן לא מביע את עצמו

אלא מביע את רצונם של המפיקים (הווה אומר הרצון להרוויח כמה שיותר..) זה דבר עצוב, איפהשהוא. זה מעציב כי אנחנו כבר לא שומעים את וית'ין האותנטיים , המוסיקה היא כבר לא מהבטן אלא יותר מהבנק. ברור שזה לא מוחלט , ברור שזה מעורבב , כלומר יש "שיקולים מסחריים" יש "כיפוף" של אלבום לכיוון המיינסטרים אבל לא מוותרים לגמרי על הייחודיות. אני אישית אוהב גם את השירים הלכאורה ממוסחרים. אם אנשי וית'ין בחרו בנתיב מסוים בקריירה זה ענינם האישי. אבל אין ספק שהנתיב בו בחרו מעציב חלק גדול ממעריציהם.

כן אבל מה הנוער קשור לזה?

XS כאילו המצעדים וכל זה אמורים להיות מופנים לקהל הצעיר. מתי הם ישבו ויאזינו לרדיו?

למעלה