זה בסדר.. כולנו...
S smady by New member 20/5/07 #45 זה בסדר.. כולנו... ../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif
T The Phantom Agony New member 20/5/07 #39 אנשים התחילו להתגלות אל ווית'ין מאז ME. ככה שיש להם קהל מעריצים דיי רחב ונאמן, ושום רדיו לא נחוץ. הנה עוד סיבה למה אני לא אגיד תודה על כך שיש שיר של ווית'ין ברדיו.
אנשים התחילו להתגלות אל ווית'ין מאז ME. ככה שיש להם קהל מעריצים דיי רחב ונאמן, ושום רדיו לא נחוץ. הנה עוד סיבה למה אני לא אגיד תודה על כך שיש שיר של ווית'ין ברדיו.
I Ice Queen 7 New member 20/5/07 #34 מה די? אסור לו להביע דעה? אסור להתווכח? אם מפריע לך שחוזרים פה על איזשהו נושא שוב ושוב אולי כדאי לך להתעלם במקום להתעצבן
מה די? אסור לו להביע דעה? אסור להתווכח? אם מפריע לך שחוזרים פה על איזשהו נושא שוב ושוב אולי כדאי לך להתעלם במקום להתעצבן
L Liquid Dreams New member 20/5/07 #41 לא, זה לא מפריע לי. זה מאוד מפריע לי>< נמאס לי שכל פעם שמעלים את השיר הזה לדיון ישר נהיה פה לא נעים>___>
לא, זה לא מפריע לי. זה מאוד מפריע לי>< נמאס לי שכל פעם שמעלים את השיר הזה לדיון ישר נהיה פה לא נעים>___>
מ מגרש השוודים New member 20/5/07 #43 זה לא שאנחנו רבים פה.. כל אחד אומר את מה שהוא חושב ותרבות הדיון נשמרת
I Ice Queen 7 New member 21/5/07 #49 אותה תגובה שכתבתי לך קודם.. חוץ ממך אני לא רואה עוד מישהו שזה עד כדי כך מפריע לו (אולי יש כמה, לאדעת), אז באמת שלא צריך להתעצבן כל כך, אם את רואה שמתחיל ויכוח כזה ולא נעים לך את יכולה פשוט לא לקרוא אותו
אותה תגובה שכתבתי לך קודם.. חוץ ממך אני לא רואה עוד מישהו שזה עד כדי כך מפריע לו (אולי יש כמה, לאדעת), אז באמת שלא צריך להתעצבן כל כך, אם את רואה שמתחיל ויכוח כזה ולא נעים לך את יכולה פשוט לא לקרוא אותו