WHYD היה הרגע בגלגלצ ו...

Amir Noy

New member
אני שומע רדיו בטלוויזיה

בערוץ הזה של HOT עם כל החלונות הקטנים האלה שמראים מה שיש בערוצים...לפעמים שאני עושה HW או בmp3 שאני סתם מתעניין מה משמיעים כרגע.. לידעתך! מ12 עד 2 מקדישים שירים מטאל,ואגדות רוק,וזה כייף לשמוע ^^

יש לי מוזיקה במחשב....

המוזיקה שאני אוהבת P: מה אני צריכה הוט שמוט? PPPPPPPPPPPPPPPPPPP:

idanias

New member
פשששששששש חבר'ה אתם ממש ממש מגזימים$@#$%@#%

הלכתם קצת רחוקקקקק רחוקקקקקקקק יותררררררר מידייייי$%@#%#@ השיר WHYD הוא מ-ע-ו-ל-ה...מה אתם רוצים ממנו?! שמתי לב שכולכם ממש לא אוהבים אותו ולא רוצים אותו ברדיו... תגידו תודה לפחות שזה ברדיו כן? אם אתם אוהבים להקה תאהבו אותה עד הסוף... במיוחד שהשיר הזה אם שמתם לב הביא לכם מלא אנשים לפורום... אך ורק בזכות השיר הזה(כנל אליי...) חבר'ה....לפי דעתי-קצת הגזמתם

תראה..

קודם כל, לפני שאני מתחיל לרדת על השיר- היופי בעיני המתבונן=] אני חייב להודות שביום ששמעתי את WHYD אני חטפתי בחילה נוראית.. לא בגלל שהשיר מכוער, (או לפחות לא רק בגלל זה..), אלא בגלל שהשיר הוא כל כך לא וויט'ין! קודם כל, הלחן בנאלי ומטומטם, המילים, אלוהים ישמור.. קלידים?.... איפה יש אותם חוץ מבשנייה וחצי שלפני הפזמון? (טוב, וגם בגרסה המלאה יש עוד טיפה). ואיפה הפנטזיה, שכל כך הרבה אנשים אומרים שזה בעצם מה שעושה את וויט'ין למיוחדים כל כך..? זה נראה פשוט כאילו הם ניסו לקנות כמה שיותר מעריצים חדשים בלי להתייחס בכלל למה שה- hardcore fans רוצים מהם ואוהבים בהם.. אני לא מתכוון להחרים אותם על השיר הזה.. אני עדיין חושב ש-THOE הוא אלבום מעולה, אבל עדיין כואב הלב בכל פעם שאני מקשיב לו ומעביר שיר אחד קדימה=/ זה לא קרה לי באלבומים הקודמים שלהם

../images/Emo45.gif

רק שכששמעתי אותו פעם ראשונה חשבתי שהוא בסדר כי הוא היה באיכות קקה ולא הבינו מה הם שרים וגם הקריינית ההולנדית אמרה משהו באמצע[ועכשיו אני מאוד מודה לה] עם הזמן כששמעתי אותו באיכות טובה יותר וקראתי ליריקה זה פשוט זיעזע אותי איך להקה שכתבה שירים כמו אייסקווין, דה פרומיס וכד' כתבה שיר רדוד שכזה-_-" אני לא אגיד תודה שהוא ברדיו, כי דברים טובים לא יצאו מזה, והם יהפכו ללהקת מיינסטרים ממוסחרת שכל פאקצה שומעת אותם ובטוחה שהיא קשוחה ואפלה. ולא, אל תבינו אותי לא נכון, לא איכפת לי שערסים\פאקצות ישמעו אותם להנאתם אם הם -באמת- אוהבים את זה, הבעייה היא שהם מתחילים לחוש קשוחים. ~וואע חפירה~

idanias

New member
את צריכה להגיד תודה רבה שהוא ברדיו...

כל שיר ושיר שהוא של וויטין והוא ברדיו את צריכה להגיד תודה... במיוחד בשיר הזה כפי שאמרתי שבזכותו מלא אנשים מתחילים לאהוב את וויטין.. ואני מכיר 6 כאלו ש3 מהם קנו את הדיסק כבר אחריי השבוע הראשון... והכל בזכות הWHYD שזה שיר ענק.

מצטער, אבל להגיד תודה על מה?

על זה שוויט'ין כתבו שיר מזוויע? מילא אם הוא סתם היה מכוער.. אבל אין בו כלום חוץ ממטרה למכור=/ מה זה משנה בכלל כמה מעריצים יש להם או יהיו להם? אפילו שרון בעצמה אמרה בהמון ראיונות שהיא לא הייתה רוצה שתהיה להם הצלחה פסיכית ושהם ימכרו מיליוני עותקים.. אפשר לקנות את זה או לא.. לי בינתיים נוח להאמין לזה, אבל בכל זאת אני באמת לא חושב שיש לשיר הזה איזו משמעות עמוקה ונסתרת
ושוב, אני לא מתכוון להחרים אותם על שיר אחד! קשה לי אבל להתייחס אליו כשיר של וויט'ין =/

smady by

New member
סליחה אבל חוץ מ

את האלבום החדש שמעת חומר ישן שלהם? אתה אוהב את החומר הישן שלהם? כי הוא *מאוד* שונה מWYHD...

שמעתי את כל האלבומים פלוס דה דאנס.

אני אוהב הכל, את כל האלבומים, את הEP הכל. גם את THOE, גם את TSF. אבל WHYD, לטעמי זה פשוט שיר נוראי. אני לא מצפה מהם להיות בדיוק כמו בתקופת ME ואנטר, אבל על רמת הכתיבה וההלחנה ציפיתי שישמרו. הם בהחלט שמרו, חוץ מWHYD. [דעה אישית!%@#@! לא להתנפל]: ]

smady by

New member
חחח לא דיברתי על המעריצים

שהיו לפני WYHD - אלה על אלה שטוענים שזה ממש טוב שהוא ברדיו כי יש מעריצים חדשים... אז שאלתי אם הם מעריצים את השיר והסגנון החדש, או שגם את הישן.... השאלה היתה מופנית לIDANIAS...

למעלה