X vs. Y סבב חדש :] What Have You Done vs. The Howling
T To The Edge New member 26/8/07 #5 The Howling ../images/Emo127.gif בלי לחשוב הרבה [בלי לחשוב בכלל למען האמת ]
T The Phantom Agony New member 27/8/07 #7 The Howling../images/Emo127.gif חח כאילו שאנחנו לא יודעים מי ינצח
J Jilian New member 27/8/07 #8 the howling../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif
F feel the revenge New member 27/8/07 #11 The Howling ../images/Emo127.gif נתעלם מהעובדה שאני לא מכירה אותו ++ אבל WHYD?
P PerfectSP New member 27/8/07 #14 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif איזו שאלה רטוריתXDDDDDDDDDDDDDDD The Howling מה היה קורה,אם הייתי מצביעה ל-WHYD?! זה היה יכול להיות מצחיקXDDD
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif איזו שאלה רטוריתXDDDDDDDDDDDDDDD The Howling מה היה קורה,אם הייתי מצביעה ל-WHYD?! זה היה יכול להיות מצחיקXDDD
P PerfectSP New member 27/8/07 #16 אבל כשחושבים על זה, ../images/Emo190.gif WHYD לא כזה גרוע!! הוא קצת..שונה... ואנחנו פורום שמקבל אצת השונה,הלא כן?! אז לא ככה לרדת עליו! XDDDDDDDDD אבל סה"כ הוא אחלה שיר *מתכוננת לסקילה* פשוט..קצת יותר מסחרי ופחות...יותר...שונה
אבל כשחושבים על זה, ../images/Emo190.gif WHYD לא כזה גרוע!! הוא קצת..שונה... ואנחנו פורום שמקבל אצת השונה,הלא כן?! אז לא ככה לרדת עליו! XDDDDDDDDD אבל סה"כ הוא אחלה שיר *מתכוננת לסקילה* פשוט..קצת יותר מסחרי ופחות...יותר...שונה