מאיה, למה להתעצבן כל פעם?
מ מגרש השוודים New member 29/8/07 #64 בסדר אבל זה סתם מעכיר את האווירה../images/Emo4.gif אפשר לשלוח דברים כאלה במסר, ולא להוציא את הכל על גבי הפורום.
בסדר אבל זה סתם מעכיר את האווירה../images/Emo4.gif אפשר לשלוח דברים כאלה במסר, ולא להוציא את הכל על גבי הפורום.
P PerfectSP New member 30/8/07 #70 במקום זה,מוסיפים את אומנות השרשור../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif הוספתי אותה למעלה,בהודעה אחרת
במקום זה,מוסיפים את אומנות השרשור../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif הוספתי אותה למעלה,בהודעה אחרת
P PerfectSP New member 30/8/07 #74 את לא צריכה לינק, ../images/Emo190.gif יום אחד אני פשוט לקחתי יוזמה,נכנסתי לתמונה של אומנות השרשור,ושמרתי אותה במחשב XD
את לא צריכה לינק, ../images/Emo190.gif יום אחד אני פשוט לקחתי יוזמה,נכנסתי לתמונה של אומנות השרשור,ושמרתי אותה במחשב XD
P PerfectSP New member 30/8/07 #71 יופי, ../images/Emo190.gif עם כל הדיבורים הבלתי פוסקים עליו, עשיתם לי חשק עז למה עוללת לא שזה רע מה עוללת?מה עוללת?מה עוללת?מה עוללת? מה עוללת עכשיו?!
יופי, ../images/Emo190.gif עם כל הדיבורים הבלתי פוסקים עליו, עשיתם לי חשק עז למה עוללת לא שזה רע מה עוללת?מה עוללת?מה עוללת?מה עוללת? מה עוללת עכשיו?!