גם אני לא :( אבל ראית את פרוזן אבל לא מהתחלה..:|
מ מגרש השוודים New member 28/8/07 #43 ../images/Emo45.gif יצא לי להיתקל בו.. עדיף מאשר שישדרו את WHYD
P PerfectSP New member 28/8/07 #45 חחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif לא לרדת עוד על מה עוללת
מ מגרש השוודים New member 27/8/07 #33 WHYD!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מה השאלה פה בכלל? ברור שדה האולינג
P PerfectSP New member 28/8/07 #46 ידעתי ששיקרת אותנו בכותרת! ../images/Emo190.gif מנסה להטעות אותנו אף לשבריר שנייה,כי בעצם אתה אוהב את מה עוללת! אבל לא! האמת המרה היא בעצם ההפוכה!ואתה רק משטה בנו!
ידעתי ששיקרת אותנו בכותרת! ../images/Emo190.gif מנסה להטעות אותנו אף לשבריר שנייה,כי בעצם אתה אוהב את מה עוללת! אבל לא! האמת המרה היא בעצם ההפוכה!ואתה רק משטה בנו!
T The Girl Who Lived New member 28/8/07 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif
Z ZuLi90 New member 28/8/07 #50 כנס לזה יותר עמוק....!! D: "never was and never will be you dont know how you betrayed me and somehow now your everybdys fool"
כנס לזה יותר עמוק....!! D: "never was and never will be you dont know how you betrayed me and somehow now your everybdys fool"
P PerfectSP New member 28/8/07 #51 XDDDDD ../images/Emo190.gif אדיר אוונסנס אחת משלושת הלהקות האהובות עליי
Z ZuLi90 New member 28/8/07 #52 אצלי כבר רואים בחתימה.... בכל אופן פעם אהבתי אותם יוצתר הבעיה היא שהם פשוט לא מורכבים יותר מידייי מוזיקלית...
אצלי כבר רואים בחתימה.... בכל אופן פעם אהבתי אותם יוצתר הבעיה היא שהם פשוט לא מורכבים יותר מידייי מוזיקלית...
P PerfectSP New member 28/8/07 #53 חחחחח ../images/Emo190.gif גם אני פעם אהבתי אותם יותר... ואין לי דם מקום כל כך בחתימה להוסיף אותם... די כתבתי את הפורוים שאני בהם,ופעם הייתי בפורום אוונסנס לתקופה קצרה..ופרשתי וממש אהבתי את ההמשך של החתימה שלך
חחחחח ../images/Emo190.gif גם אני פעם אהבתי אותם יותר... ואין לי דם מקום כל כך בחתימה להוסיף אותם... די כתבתי את הפורוים שאני בהם,ופעם הייתי בפורום אוונסנס לתקופה קצרה..ופרשתי וממש אהבתי את ההמשך של החתימה שלך
Z ZuLi90 New member 28/8/07 #55 שמתי לב... שאת פעילה בהמון פורומים דאמט! אניווי אני לא בטוח שכולם תפסו אבל יש שם רמז לשלום עולמי בחתימה שלי D:
שמתי לב... שאת פעילה בהמון פורומים דאמט! אניווי אני לא בטוח שכולם תפסו אבל יש שם רמז לשלום עולמי בחתימה שלי D: