הסבר לבוג´יי ול-Nebelis...
XANTH הינה סידרת פנטסיה שכל הפואנטה בה היא עולם שבו Puns עובדים, כלומר Eye-screem זה גלידה ו-pillow-tree הוא עץ שגדלות עליו כריות שאפשר לישון עליהן. הספרים השונים מספרים הרבה עלילות על אנשים מהעולם שלנו שמגיעים ל-XANTH וגוברים שם הרפתקאות. Nebelis, למרות שההודעה שלך לא עברה על שום חוק של מדינת ישראל או על אמנת ז´נבה, היא כן עברה על אחד מחוקי הפורום. הפורום הוא לוח מודעות שיש בו מקום ל-20 הודעות ראשיות. אפשר להגיב 1,000,000 תגובות להודעה ראשית (או פתיל) ועדיין יהיו 20 פתילים ראשיים. מספיק שאני מוסיף הודעה ראשית בשביל להעיף הודעה ראשית ישנה אל ארכיון ההודעות (אל הדפים האחוריים). עכשיו מכוון שהפורום הוא מקום לדיונים פעילים, הודעות כגון: "שלום שמי איציק ואני אוהב מדע בדיוני, מי עוד אוהב מד"ב?" או "שלום אני יוספה וקראתי את שר הטבעות, משהו מכיר את טולקין?" או "מי עוד חושב שאנדרומדה סידרה פגז?" הן הודעות מיותרות! למה? כי מה כבר אפשר לעשות עם הודעות כאלו? לענות "אני" וזהו? דוגמא לאיך אחת מההודעות הנ"ל הייתה צריכה להראות: "שלום שמי איציק, אני אוהב מד"ב ובעיקר את סידרת חולית, ואת הספרים של אנדר. לאחרונה נתקלתי בסידרת ספרים כזאת וכזאת שמספרת על מוצי ופוצי וקורותיהם על ספינת החלל מורלוק.....האם אתם מכירים ספרים דומים שמדברים על הרפתקאות בחלל?" Nebelis, אין בזה יותר מדי רע, רק שפעם בשבוע אנחנו רואים הודעות כאלו (כמו של איציק) בפורום, והן מעיפות דיונים חשובים והודעות חשובות...