Xanth

snift

New member
ההודעה שלך כן נוגדת

את כללי הפורום, מאחר ודברה של בוג´י הוא הוא כלל הפורום.

Boojie

New member
יכול מאד להיות שהאמירה שלי ילדותית,

חסרת תכלית ולא עניינית. אבל מה? אני מנהלת את הפורום הזה, ביחד עם הייזל. אז מה לעשות, אתם תקועים עם מנהלת ילדותית, חסרת תכלית ולא עניינית, שעלולה ברוב ילדותיותה, חוסר התכלית שלה וחוסר הענייניות שלה למחוק את ההודעות שלכם בגלל שהן מיותרות. יש? ההודעה שלי לא היתה עויינת. אם הייתי רוצה להיות עויינת היתי כותבת "שלא תעיזו לפרסם הודעות מטומטמות כאלו שוב" או משהו כזה. כתבתי לך תגובה ידידותית לחלוטין, ובה הסברתי לך למה הודעות מהסוג הזה הן חסרות כל משמעות. בפורום יש חמש עשרה הודעות ראשיות. כל הודעה ראשית נוספת (כמו זו שלך) מעיפה אחורה הודעה ראשית קודמת. האם נראה לך שהודעה חסרת תוכן משמעותי כמו זו שכתבת מצדיקה סילוק מהפורום של הודעה בעלת תוכן משמעותי? יכול להיות שכן, הקריטריונים שלנו לא בהכרח זהים. אבל מכיוון שאני מנהלת הפורום, לקריטריונים שלי יהיה כאן יותר משקל מאשר לקריטריונים שלך. מצטערת.

דרגורן

New member
המפלצת הדו ראשית= הייזל+בוג´יי

והמלצה אישית, לידן הולכים על קצות האצבעות
אנו מודים לך, הו! אלה וורלונית עתיקה ושמה בוג´יי אנו בזאת מעניקים לך מנחות אלו בשביל לרצות את זעמך המוצדק:
אנא סילחי לנו |השתחוות||השתחוות||השתחוות||השתחוות||השתחוות|

עידית_

New member
היא לא היתה ילדותית

גם לא חסרת תכלית, ובהחלט כן עניינית. אבל "ידידותית"? אהמ...אהמ... את זה לא הייתי אומרת... (דרך אחרת להגיד את זה: יש אנשים שכשהם ידידותיים, מומלץ לכל מי שבסביבה לרדת למקלט הקרוב ולהתחבא שם, עד שישמע את הצפירות העולות ויורדות המבשרות שמתקפת הידידותיות נגמרה והסכנה חלפה...
)

preacher

New member
משחקי מלים

באנגלית, משחקי מלים נחשבים לצורה הירודה ביותר של הומור. ...עוד נקודה לרעת פיר(ס?) אנתוני.

Aimee

New member
for what´s it´s worth...

אני חשבתי שההודעה שלך, היתה יפה מאוד ואני הייתי שואלת בדיוק כמוך. הגעתי הנה דווקא דרך הכרטיס האישי שלך כי ראיתי שהגעת לפורום הסרטים (בייתי השני) ועניין אותי מאיזה פורום הגעת. מדע בדיוני ופנטזיה נשמע כמו פורום מרתק אז הגעתי עד הנה. אבל מספיק לקרוא את התגובות שקיבלת כדי להבין שאין לי מה לחפש כאן. בהצלחה בהמשך דרכך. ביי. ומילה למנהלת או מה שלא תהיי - כל הכבוד לך שאת מנהלת פורום. אבל אם אני הייתי מנהלת פורום, הייתי יותר מסבירה פנים למשתתפים בניגוד ללנבוח עליהם. רעיון למחשבה.

Nebelis

New member
לא רואה סיבה להמשיך בשרשרת הזאת

אז למנהלת הפורום תודה רבה. לא ארצה להביע דיעה משלי חס וחלילה למקרה שלא תציגי את כל מה שארצה לכתוב בעתיד. אז אני אכנע שוב לגלגלי הבוריוקרטיה ואגיד סבבה את צודקת.הרי 2+2=5 לא?

Boojie

New member
נכון! נכון!

תועף הקליקה המסואבת לאלתר! (אף פעם לא הבנתי איפה זה אלתר).

Boojie

New member
אל תנסי לחנך אותי. תודה.

כמנהלת הפורום יש לי תפקיד - לשמור על הפורום במצב הנוח והידידותי ביותר לכולם, לא רק לאלה שרוצים לקפוץ לרגע ולהגיד "וויי, הספר X מה זה מגניב!" בכל יום יש שתיים-שלוש הודעות כאלו. הווה אומר, שאם הייתי מתירה למצב להתקיים, בכל יום שתיים-שלוש הודעות משמעותיות קודמות היו נעלמות מהפורום לדפים האחוריים, לטובת הודעות מהסוג הזה. אני, כמנהלת הפורום, מעדיפה את האינטרסים של אלה שמפרסמים הודעות בעלות תוכן ומשמעות, על פני האינטרסים של אלה שמפרסמים הודעות חסרות תוכן ומשמעות, ולכן הפורום הזה הוא פורום מעניין ועשיר בדיונים בעלי תוכן. אלה הם כללי הפורום. Take it or leave it. ואם התגובה שלי למעלה נשמעת לך כמו נביחה, הרי שאין לך מושג מהחיים שלך. אם את היית מנהלת הפורום, אולי היית עושה דברים אחרים. אבל את לא. וכנראה יש סיבה כלשהי למה את לא, לא נראה לך?

Boojie

New member
כן, כן, אני יודעת.

הדלי על הראש מסתיר.
<==תחליף זמני לדלי.

preacher

New member
תשאירי לפורום עצמו לדאוג לזה

הודעות חסרות תוכן לא יקבלו תשובות, נכון? אז הן ירדו למטה ויעלמו, ושום דבר לא קרה. ואם פתיל מעניין עבר בגלל זה עמוד - נו, לא סוף העולם. לא צריך לאיים במחיקה על כל שטות.

דרגורן

New member
לא מסכים איתך!

ולראייה אני אביא לינקים לפורומים שבהם ההודעות הראשיות הן הודעות ללא תגובה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=4 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=194 אישית אני חושב שעדיף דיונים ופתילים שבהם אנו מגיעים למשמעות היקום מאשר אוסף של הודעות ראשיות קטנות....

preacher

New member
אבל:

מהנסיון, התגובה הסטנדרטית של "לחנך אותם" עוזרת? לדעתי הטפות מוסר ואיומים במחיקה סתם מרחיק אנשים ויוצר הרגשה לא נעימה. זה בטח לא עוזר לחנך כי אלה שכותבים הודעות חסרות תוכן הם לרוב אנשים שנכנסו לכאן פעם ראשונה. אי זוכר את הפעמים הראשונות שנכנסתי לאורט, בתור אדם חדש זה די מביך לפתוח בביקורת מקיפה, אז בהתחלה "מנסים את המים" ובודקים אם האנשים בפורום בכלל קראו את מה שאתה קראת, ורק אז מתחילים ממש לדבר על זה. אם אתה רוצה לחנך, במקום להטיף פשוט תענה לשאלה "האם קראתם..." בתשובה "לא. על מה זה?" וזה כבר יגרום לבנאדם לכתוב.

למעלה