Xanth

Boojie

New member
היית צודק, אם לא בגלל שאתה טועה...

א. לא איימתי במחיקה. קרא היטב את התגובה שלי על ההודעה המקורית, ותמצא לי איפה בדיוק איימתי במחיקה. ואני לא מוחקת הודעות מהסוג הזה - במקרים הגרועים ביותר (כלומר, כשהן ממש חסרות תוכן), אני מעבירה אותן לפתיל ההודעות. ההודעות שאני מוחקת הן רק הודעות אוף טופיקיות (פרסומות לא רלוונטיות, בעיקר), והודעות שמנוסחות בשפה לא נאותה. ב. אם לא מסבירים לאנשים איך מקובל לכתוב בפורום, הם לא ילמדו. כל משתתפי הפורום הקבועים כבר יודעים שאם כותבים הודעה ראשית על ספר, צריך לתת קצת יותר פרטים לגביו, כדי שההודעה תיתן משהו למי שקורא אותה. מאיפה הם יודעים את זה? האם הם נולדו עם הידע? לא, הסבירו להם. משתתף חדש בפורום, שלא טרח לקרוא קודם את הכללים המזומנים לו במכתב המנהלות, יקבל הסבר אישי, למרות שזו יותר עבודה בשבילי. ג. לא, זה לא סוף העולם אם פתיל מעניין עבר בגלל זה הלאה. אבל זה מיותר וחבל, כי זה פוגע ביעילותו של הפורום לצורך דיונים. כחלק מהנסיון שלי להפוך את הפורום למקום פורה יותר, זה אחד הדברים שאני מנסה למנוע. עד עכשיו, נראה שזה עובד יופי, אם תסתכל על הדיונים שהעמוד הזה מלא בהם. לא?

preacher

New member
ציטוט (לא מההודעה הראשונה)

"שעלולה ברוב ילדותיותה, חוסר התכלית שלה וחוסר הענייניות שלה למחוק את ההודעות שלכם בגלל שהן מיותרות" וברור שצריך להסביר להם אבל הדרך בה מסבירים להם עכשיו יוצרת אנטגוניזם. זה הכל עניין של סגנון וכמות. הרי התגובות לכל הודעה כזו שמסבירות איך לכתוב הודעה, הן מה שמשאיר את ההודעות האלה למעלה. הסברים לגבי איך לכתוב הודעה אפשר לשים רק בחלק מההודעות, החזרה על ההסבר בכל הודעה חדשה כמעט יוצרת אווירה לא נעימה. מבחינת הטון של התגובות, אולי כדאי לנסח את זה אחרת - במקום "הודעה צריכה להיות כך וכך" אפשר לכתוב "תוכל/י להרחיב על הספר?".

הייזל

New member
מצד שני

אני ראיתי את ההודעה הזו אתמול ואם רק היתה לי שניה הייתי מוחקת אותה בלי התנצלויות ובלי הסברים כי למען האמת די נמאס לי להגיד לאנשים לקרוא את מכתב המנהלות לפנישבאים בטענות על התגובות שלי או של בוג´י. אבל, בוג´י ענתה(בצורה הרבה יותר נחמדה, ידידותית ומנומסת ממה שאני הייתי מגיבה) וזכתה לביקורת (
) מכל מיני טיפוסים. דרגורן התנדב והסביר בפעם המי יודע כמה איך כותבים הודעה ראשונה וגם הוא זכה לביקורת קוטלת.

preacher

New member
ברוך הבא!

אתה גם מפורום 3D נכון? כבר יש כאן לא מעט... ויש משהו שתמיד רציתי לדעת, איך מבטאים את השם שלו, פייר או פירס? ועוד משהו, קראת את MUTE שלו?

Nebelis

New member
לדעתי פירס

ככה לפחות אני מדמיין את השם שלו. בכל מקרה כן אני בפורום תלת מימד(במקרה ודיברת אלי, אם לא אז אני סתם מחפש תשומי) אני לא קראתי את Mute אבל אני אשוטט לי באמזון לבדוק את המצב למרות שכרגע הכרטיס אשראי שלי בעולם מרתק משלו בתוך חלל הכספומת אחרי שהזמנתי את כל הסדרה של xanth. זוכר אגב את הדיון על המשכורת בתלת...:)

hazgul

New member
נשתלט על הפורום

הפוליגון הארבע וורטקסי! האזגול, מגלומן מקצועי

Boojie

New member
לך על זה!!!

(אמרה בוג´י, בעודה מביטה בגיחוך מרושע על מדף רובי הלייזר שלה)

האזגול - עצה ידידותית

רובי לייזר זה פאסה. אני מוכר במבצע, כמו חדש, אקדח קוונטי כמעט שמיש ומערכת כרישים חוץ מראש-פטיש, מעודפי אמירג. לך על זה. אה, ובוג´י - אל תקראי את ההודעה הזאת. זה לא עבורך.

דרגורן

New member
דלית - delete - עצה ידידותית ../images/Emo8.gif

תתחיל את ההודעה ב- בוג´יי - אל תיקראי את ההודעה הזאת. זה לא עבורך. ורק אז תכתוב את מה שהיא לא צריכה לקרוא! (ולא אחרי שהיא קראת את מה שכתוב למעלה
)

hazgul

New member
לא!!!

אני מעדיף להשתמש ברובי מגנום X-4000 מתוצרת פסטרגוזינטוס (הכוונה למהדורה המיוחדת שכוללת את *הכפתור האדום* ). וחוץ מזה, אני הולך למכור לנתיני הפורום את העובדה שהעולם הוא פאראבולויד (שנתון ע"י המשוואה x^2+z^2-y=0). CSG שולת!!!1 האזגול

Raistlin

New member
אהההההה חבר´ה תרגעו

אתם תגרמו לי לפשיטת רגל, כבר אי אפשר לספק אתכם בAK47 מיובא מאפגניסטן - יש לי במלאי את הרובה המקורי של אוסי, אבל לא משנה בואו נעשה קצת ביזנס... פתוח להצעות על תותח חלקיקים נייד דגם XY-Z (תותח לפריסה +נגרר) ותביאו רכב עם גרר (בתוספת מחיר אני מוכן לעשות לנגרר הסבה לרחפת)

hazgul

New member
טוב, פאראבולויד זה

x^2+z^2+y=0. פור הבנס סייק!! מה אתם רוצים ממני!?!? אני רק בכיתה ח´!!! האזגול

Boojie

New member
כמה תיקוני טעויות והבהרות:

1. רובי לייזר הם פאסה - תלוי מאיזה דגם. כשתראה את הדגם שלי, תבין למה אני מתכוונת. 2. אני במקומך לא הייתי מתעסקת עם עודפי אמירג. אתה לא יודע בדיוק אילו דלתות אחוריות התקנו לצ´יפ הכוונון והבקרה שמותקן להם במוח. או בעצם, אתה יודע מה, למה לא. קנה מעודפי אמירג ושיהיה לך לבריאות! [גיחוך מרושע] 3. זה בסדר, לא קראתי את ההודעה.

למעלה