YYY איזה כייף היה

barak97

New member
כן, זו אותה אחת ../images/Emo8.gif ../images/Emo40.gif

ממש חבל לי שבסוף לא הסתדר לי להגיע אני רואה את התמונות ומקנא

../images/Emo201.gif איזה כייף לכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך ניסיתי להגיע וזה לא הסתדר לי עם העבודה, בליבי הייתי איתכם
שמחה לשמוע שהיה טוב

חבר'ה, אתם מקסימים!

סליחות שלא יכולתי לבלות עימכם יותר זמן... היה כיף לפגוש אתכם ותודה על המגש- כולם נהנו מאוד מהיצירות הקולינריות שלכם בהפקה.... מחכה לראותכם בהצגה

כיפק לדודי ופיולה ודבי ואירית ולכל מי שבא!!!:

חבר'ה, אין לכם מושג כמה נהניתי אתמול! היה כיף לפגוש את כולכם, ולמדתי המון!!! כפי שאתם רואים, בעקבות מה שלמדתי מדודי ופיולה בנוגע לשיווק וקידום, שיניתי את שמי מ"המספרת" ל"תיאטרון נמשים"! אז אל תתבלבלו, זו עדיין אני...
תודה אירית על התמונות השובבות והטעימה המוסיקלית, תודה לך דבי, על השיתוף במופע המתוק ומעורר ההשראה, תודה לפיולה על היוזמה והתכנונים, תודה לסמויה, על שטרחת ובאת עם בובות האצבע המרהיבות שלך, תודה לרועי ה-1, שיצרת לבד-לבד בובות כאלה מדהימות, תודה ליהב(וליק) שהדרכת אותי איך לחזור הביתה... תודה לסימון-סימבה על המאכל המרתק עם הטפיוקה.. תודה ליעל על השיתוף עם הבובות המקסימות כמו תום הכתום וגיורא העכבר, תודה לאילן ולמרכז בחולון שאירחו אותנו בחפץ לב, ותודה רבההההההההההההה לדודי המלך!
שהביאנו עד הלום!!! אני כבר מחכה ומצפה למפגש הבא, ומקווה לפגוש בו גם את כל האחרים שחסרו לנו מאד: שחרזדה, גליתוי, ערן, עומרי, חבובית, אבישג וכל הקוראים הנסתרים!

תודה רבה לכל המשתתפים במפגש ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה גם על כל הטיפים וההדגמות..חלקן היו מצחיקות מאוד (לא הפסקנו לצחוק). נעמה מחכה לראות הופעה שלך בפעם הבאה
והמון תודה לכל המארגנות והמארגנים (דודי ואילן), כיפק היי, כיפק היי, כיפק היי היי היי שבת שלום לכולם חגית

רבותי שמחה בשמחתכם,,לצערי לא יכולתי להגיע

מקוה שעוד יהיו מפגשים ואזכה להכיר אנשים מדהימים כמוכם. שבת שלום

תודה לך שחרזדה

כמו שאמרתי לך: הבריאות זה הכי חשוב
אין לי ספק שעוד נפגש בהמשך
שבת שלום לך ולכל המשפחה ובמיוחד לבעלך!!!

נעמה ותיאטרון נמשים עשו לי נמשים על הפנים

ולא שחסרים לי גם ככה אבל מרוב מחמאות הסמקתי, האדמתי וצמחו לי עוד כמה נמשים חדשים. תודה רבה רבה לך על המילים החמות והמחמאות שלא שכחת להרעיף על אף אחד ועל ההודעה המושקעת. אני בטוח שכל אלה שהזכרת כמי שלא השתתף ועוד רבים ישמחו מאוווווווווד להכיר אותך ולגלות ,כמונו, כמה שאת מקסימה, פתוחה, עליזה, מלאת חיים , משעשעת ומוכשרת! שמח שאת איתנו!!!!!!!!!!! שבת שלום

למה אין אייקון של סמיילי עם נמשים??? ../images/Emo242.gif

תודה דודי, עכשיו נסמיק לנו ביחד...
גם כוכב, הבן שלי, מאד התלהב, וכשחזרנו הביתה סיפר לכולם בגאווה על דודי הנחמד והמצחיק שעובד עם מפורסמים...

לא את!!!!!!

אני בטוח שכולם מקבלים את זה בהבנה! בכל זאת יום לפני בכורה וחזרות גנרליות אין סופיות... אנחנו שמחים שצוות ההצגה נהנה מהמזון שחיזק אותו ונתן לו כוח להמשיך ליצור לנו מזון לנפש!!!!!

לא את!!!! מיועד כמובן להודעה של חבובית

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה מעצבבבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה