YYY איזה כייף היה

simba6

New member
אלה הבובות שלי

שירה וזומבה וקוקוריצו ועוד כמה ..

simba6

New member
זאת לא את זאת אני

נתנו ליפעת צידה לחזרות ואת מה שנשאר שמתי בתבנית שלך.... היית הפשטידה מעולה! לא יכלתי להפסיק לזלול אותה...

simba6

New member
אוףףףףףףףף ההודעות נפלו במקום הלא נכון

דודי תמקם אותם נכון ...:)

היי סימון

גם לי קורה שאני רוצה להגיב להודעה מסויימת בשרשור וזה מגיב לאחרת בסופו
לפעמים זה מצליח ולפעמים לא - אין לי הסבר לזה
אין לי אפשרות להעביר את ההודעות שלך למקום שרצית אבל... מה שכן אני יכול לנסות להגיב ולהסביר בשמך ולקוות שההודעות יפלו במקומות הנכונים אם ילך - מה טוב אם לא - גם אחלה כשכולם יעלו את התמונות שהם צילמו אני אערוך אותם ואעלה עם כיתוביות והסברים מי הוא מי? ושל מי ומה הבובות בתמונה כך שגם מי שלא היה ידע מי אנחנו. מקווה שנהנת במפגש שמחתי להכיר אותך ולגלות שמאחורי הכינוי: סימבה והשם סימון מסתתרת בחורה יפה עם עיניים מהממות
נ.ב מקווה שבעקבות השיחה הפרטית שהיתה לנו אמש ואחרי שהבנת את חשיבותה של כל הודעה והודעה, תרגישי נוח יותר לכתוב!!!!!

מקווה להעלות את התמונות מחר , אני בלחץ היסטרי

לקראת ההופעות של השבוע, ללא שום הסבר. סוף שנה כנראה

שלום לכולם ! אכן היה מקסים לפגוש, לראות..

להתרשם (ובהחלט היה מאוד מרשים) ולהכיר מעט יותר את החברים מאחורי הכינויים :) והאוכל..... חבל על הזמן !!! אירית, היית מקסימה והיה כיף לראות את שילוב המסויקה ואת האופן שבו את מגישה את עצמך לקהל
דבי, קרעת אותי מצחוק ונתת טיפים ממש ועילים לכשאני אני אי פעם בתקווה אעלה הצגונת או משהו
ללא ספק מהיום אשתדל להגיב יותר .

יהבוליק

New member
איזה כיף היה במפגש!

רק עכשיו התפנתי לשבת מול המחשב ( לאחר שהגעתי הביתה ביום חמישי ב 00:30..)
היה ממש מוצלח ונורא נהניתי ! תודה כל העוסקים במלאכה דודי דבי חבובית פיולה וכל השאר, מה שהצלחתי לאשש, זה שנצטרך לעשות איזה שהוא עסקה עם ביה"ח אברבנל ו/או משהו נוסף, כיוון שרובנו המוחלט נזקקנו לא ביום חמישי..
מחכה כבר למפגש הבא!! אה... ואיזה בובות מעלפות!!! יהב

יהבוליק

New member
וכמובן תודה לאירית הפפארצי!! ../images/Emo248.gif וגם

למספרת המספרית שעשתה הסבה ל" תאטרון נמשים"- הלו היא נעמה! שהביאה אותי ליעדי, לאחר מרדף פראות אחר האוטובוס..

מסכים איתך לגמרי יהב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזדהה עם תחושותיך ושמח שהצלחנו לגרום לך הנאה
תודה על עזרתך בסידורים לפני תחילת המפגש, הרצון והנכונות לרדוף מאוחר בלילה אחרי אוטובוס רק כדי להשתתף במפגש תודה לנמוש - ת' נמשים לשעבר המספרת המספרית
שנתנה לך טרמפ ועזרה לך במרדף. לגבי אברבנאל והטיפול הנפשי...באמת היית צריכה את המפגש כדי להבין את זה?!

שלום גם לך איזו בובה

רבה על הפירגון והמחמאות על המפגש
גם לי היה מקסים לפגוש, לראות ולהכיר את החברים\ות ושמחתי מאוד שהגעת בסופו של דבר!!!!!!!! תודה גדולה ומיוחדת על כך שאת כותבת שללא ספק תשתדלי להגיב יותר - אין דבר שעושה לי טוב יותר לשמוע מאשר את זה
עוד תודות בסיכום המפגש שאעלה בהמשך שבוע נפלא

למעלה