אבא של דניאל בפוסט מרגש

טלומרז

New member
אבא של דניאל בפוסט מרגש ../images/Emo20.gif

לא יודעת אם הביאו את זה כבר לכאן, אבל אני התרגשתי. יש לה אבא מקסים.

למה ככה? הוא ביקש שיעבירו לה

זו אחות שהיא לא ראתה ולא בקשר איתה. לכן זה מרגש שהיא בעקבות התוכנית החליטה ליצור קשר. למה להיות כזו צרת עין וחסרת לב?

sunflower11

New member
הוא כתב בבלוג שלו בכעס שההפקה לא העבירה את

המכתב. לא נהוג בתכניות כאלה להעביר להם אינפורמציה מבחוץ. וגם הוא כעס על כך שלא עשו לה יום הולדת וסיפר שהחברות שלה באו ליד הווילה והשמיעו בקול שיר שהיא אוהבת וכשההפקה אמרה להם להפסיק הן אמרו שיפסיקו רק אם יעשו לדניאל יום הולדת, וכך היה. אני לגמרי מפרגנת לדניאל על המכתב, אני רק לא אוהבת את הדרך הדי אובססיבית/כוחנית שהיא השיגה את איתן וראיתי כאן בהתנהגות האב איזשהו דמיון.

izmeral1

New member
מה לעשות כול אחד והדרך שלו למטרה כאן=

אז להיות צבועה זה בסדר נו הוא ביקש אותה. היא נעתה. והשאר תלוי בה. גם אני היתי מתנהגת כמו דניאל. אם הגבר אמר לי אני רוצה אותך מעדיף אותף ברצוני להיות כמה שיותר איתך. וכמובן שזה הדדי. אז אני אלחם באותה הצורה.כי הוא נתן לי פתח ודרך לאהבה? אז יש תחרות מה לעשות גם בחוץ יש תחרות. פשוט כאן זה שונה. על פי התוכנית. בחוץ ללא תוכנית יש תחריות.ביום יום הרבה בננות מוכנות לעשות הרבה למען האהבה מטרה לזוגיות. עד כדי כך אשת איש. בבקשה. בהכשר למכתב. לא הבנתי דבר. ראו את הטמטום של קרן כדי למשוך צומאת לב ממשיכה לחגוג את יום ההולדת שלה. די אין טעם יותר. עוד שיחות של קרן ליהי. בזויה.

sunflower11

New member
עובדה שבנות אחרות בוילה לא הרגישו נוח עם הקשר

הזה עם כמה בחורות, וכולן שם גם לא אוהבות את הדרך של דניאל. מה גם שאני מתייחסת גם לאיך שהתחיל הקשר - התנפלה על איתן בנשיקות בכל הזדמנות, התנשקה איתו כשהיא כולה שיכורה לגמרי...

שרון-ב-

New member
ברור שהן לא תרגשנה בנוח

כי איתן מעדיף אותה על כולן. זה כל כך קלאסי. זה לא משנה איך היא הייתה מתנהגת - אני אישית לא רואה פסול בהתנהגות שלה. היא אחת הבנות שם הפחות תככנית פחות צבועה הולכת עם הדרך שלה לא משחקת משחקים. יש לה רגשות, היא מאוהבת, ההתנהגות שלה מאד טבעית. היא לא מתיימרת להבדיל מרובן שם. לא סתם אומרים שבנות זה קן צרעות. התכנית הזאת מראה את זה היטב

sunflower11

New member
היא כן דואגת להרחיק את כולן ממנו וליצור אצלן

רגשי אשם אם הן חושבות להתקרב אליו.

דינה122

New member
כל הבנות מתנהלות מקנאה שזה לא הן.......

במקום דניאל!דניאל מקסימה, משוחררת,בעלת פתיחות מדהימה!!!! זאת האשה של היום!!!!!! כל הכבוד!!!!!!!!!

דידי 9

New member
לא רק זה, הוא חושב שיוכל לנווט את ההפקה?!רק

כי הבת שלו הפסידה בצורה הוגנת לאיזה משחק שם?! שיתבייש זה לא ייאמן הוא כנראה רגיל לקנות את כולם ואת הכל-והפעם לא הלך לו זה הכל

ela501

New member
גועל של אחות שרק בגלל התכנית רוצה קשר איכס

24שעות1

New member
אבא והבת לא רואים בעינים -דורסים ורומסים

ודוחפים את כל העומד מולם.

שרון-ב-

New member
קשקוש מקושקש

דניאל האחרונה שאפשר לומר עליה דורסת ורומסת. הכוונה לאתי אולי??

יש צורות שונות לדורסנות ורמיסת האחר,יש את..

הצורה של אתי וקרן שהיא מאוד בוטה וולגרית,למרות שקרן ממתנת את עצמה לאחרונה עבור המצלמה והצופים. אבל כן גם לדניאל יש את הבולדוזריות הזאת,היא אפילו העידה זאת על עצמה בת.ז שלה. היא לא רואה ממטר אף אחת,בדרך למטרה שלה.והיא לא תבחל בשום אמצעי-רגשי,פיזי להשיג זאת.

שרון-ב-

New member
זה כל כך לא בר השוואה

את מי היא בדיוק רומסת? היא עשתה שם רע למישהי ? בזדון? בתככנות? היא רוצה משהו היא פועלת להשיג אותו, אך לא ראיתי שהיא דורכת על גופות בדרך. הצורה של קרן ואתי בוטה, וולגרית, דורסנית, דוחה, וחסרת יחסי אנוש לחלוטין. ודניאל רחוקה מלהיות כזו. הדבר היחידי שהיא עושה זה לרצות ולהתנהג בהתאם לרצון ולרגשות שלה מול איתן. הכי אמיתי שיש. והכי טבעי. אישית לא ראיתי בה טיפת רוע, להבדיל מאחרות שם

למעלה