אבא של דניאל בפוסט מרגש

הדרך פעולה שלה לטעמי לא נקיה ויפה.

אני אישית סולד ממנה מהדרך. היא הסתמסה בדייט של קרן,היא לא בחלה להבהיר לעדי ולינוי שמוטב להן להיות חברות שלה כי הן יזכו להגנה,כמובן שאחרי שוידאה שהן לא מעוניינות באיתן. היא משתמשת במיניות שלה בצורה זולה והפגנתית.היא אסטרטגית,והיא דולה מידע מכל גורם ומשתמשת בו כדי לנתב את מטרותיה באופן די לא נקי. ובכלל באופן כללי היא לא מושכת בעיני.

שרון-ב-

New member
אז זה עניין של טעם אלי...

שנינו ראינו בשידור אתמול שהיא לא הסתמסה בדייט של קרן..... איתן סימס לה היא בכלל הייתה במסיבה. וכשנכנסה לישון ענתה לו. ברור שתענה, למה לא? לוודא מול בחורה אם היא מעוניינת באיתן או לא, זה לגיטי, ולו מהסיבה שהיא יכולה לשתף ברגשותיה בנות שלא מעוניינות באיתן, שהרי היא בטח לא תספר לקרן את מה שהיא מרגישה נכון? לדעתי האישית- המיניות שלה היא חלק בלתי נפרד ממנה. דניאל בחורה מינית ולא חוששת להחצין. אני לא חושב שהיא זנותית או אפילו קרוב לזה. לא מושכת - עניין של טעם :)

היא הסתמסה איתו בעת דייט עם אחרת.לא משנה

מי סימס ראשון,זה חוסר כבוד.זה כמו שאני אסמס לבחורה אחרת בעת דייט איתך. היא גם דאגה לבכות בקולי קולות בחצר שקרן ואיתן ישמעו,קרן בגדלות נפש עוד שאלה את איתן-אתה רוצה לצאת אליה. אני לא אוהב את צורת המיניות הזאת,האסרטיבית מידי,איתן כן אז זה לא ממש משנה. ובכלל כתבתי כבר אתמול שאין ספק שהיא ואיתן מתאימים פיקס,לשניהם אותן תכונות ילדותיות ונרקיסיסטיות.

yly463

New member
אייני מוצאת דריסה במה שעשה האב ובמה שעושה הבת

האב מתנהג כפי שכל אב או אם כאשר פוגעים בביתו הצעירה בבית ולא חוגגים לה יום הולדת ומביע דאגה ורצון טוב ולמה לא????????. הבת דניאל אינה דורסת היא מנסה לחוות את היותה הפיפוריט של איתן והיא אכן יש בינהם כימיה יפה ועדינה היא לא פוגעת באף אחד עוזרת לכולן ומתיחסת לכולן אך מתוך קינאה הן לא מחסירות לה יחס , ומקשיבות למיס קרן שאינה ישרה אילו לא עם עצמה

meytula

New member
איזה אבא מקסים

לא פלא שיש לו בת כזאת התגובה שלה לתאיר רק הוכיחה כמה לב יש בה

יש לה אבא שרוצה שהיא תזכה במליון.

זה מעורר רחמים, כל קרובי המשפחה שיוצאים מגדרם למען "יקיריהם" שמשתתפים בתכניות ריאלטי מגוחכים .

poseidon111

Active member
איך זה יתכן שאבא רוצה שהבת שלו תזכה במיליון?

באמת אבא לא נורמלי.הרי את לא היית עוזרת לבן משפחה.

efrat146

New member
בזמן האחרון הכרתי מבוגרים שמתנהגים לפעמים

באכזריות בדיוק כמו ילדים ואף גרוע מזה. באמת שחשבתי שמגיל מסויים הלב מתרכך ו= אבל לא וזה מה שעצוב. התופעה הזאת קיימת בעיקר ברשת כי במציאות זה כבר באמת מגעיל ומעורר רחמים וקשה לסביבה להכיל אנשים בוגרים\רשעים כאלה. פשוט נשים זקנות שרושמות תגובות אויומות, בלי אחריות ובלי מחשבה שיש אדם עם לב עליו הם והן מדברות וגם כוחניות והתנהלות לא בוגרת כשלעצמה. קשה לי לחשוב על מבוגרים שמקיפים אותי שיתנהגו ככה ,זה פשוט שומט את הביטחון ואת הקרקע ,זה נותן עוד מבט מבאס על העולם. כל זקנה שעומדת לידך באוטטובוס ,במרפאה או כל איש שנראה מבוגר ומכובד יכול להיות מעליבן, משמיצן ופשוט אדם שמשפריץ רוע בפוטנציה

אבא של דניאל בפוסט מזעזע ודוחה../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

איכס,גועל נפש,הקיא עולה לי שאני קורא,בן אדם מבוגר,הורה של בחורה פשוט מכפיש וכותב רפש ושקרים חסרי שחר על מתמודדת-קרן. זה אדם בוגר? תתעסק בבת שלך ולא באחרות,פתאום ההורה "החביב" מביע דאגה לאורטל? וואט דה פאק על מי אתה בא לעבוד? שאני קורא את הבלוגים המעטים שלו אני מבין מייד מאיפה דניאל ירשה את הבכיינות,ילדותיות,אובססיביות,ובעיקר בולדוזריות שלא מסתכלת על האחר. פוסט דוחה מאין כמותו,ואני בטוח שבפרספקטיבה של כמה שנים גם הכותב יבין זאת.הסיפור עם האחות מרגש ואותנטי,אבל כתיבתו של האב האובבסיבי מקלקלת הכל. דרך אגב-הוא גם צנזור לא קטן,הוא חסם אותי מלהגיב לו בבלוג.מעניין למה?חחח לגיטימי,אבל בוא נאמר כך לא ממש ליברלי.ממש לא כמו ביתו דניאל. אם הוא רוצה רק תגובות ליקוק שם,ולא את האמת שיבושם לו.אני עם הקקה הזה לא משחק.

שרי48

Well-known member
בקשר לחסימה - אני הגבתי לו דוקא בהודעה תומכת

וגם היא לא פורסמה, החסימה היא כניראה באופן כללי, לכולם, או שהיתה איזושהיא תקלה. זו הזדמנות להגיד כאן שהודעה של אבא של דניאל מאד ריגשה אותי.

ela501

New member
לאלי קונסטנזה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבא שלה לא היה צריך לכתוב לה על קרן זה מגעיל הוא צריך לתמוך בה מבלי לרדת על בנות אחרות

זכותו לכעוס!!!

כל אב היה נרעש וכועס כשהוא רואה שהבת שלו סובלת ובוכה. כשהוא רואה חוסר רגישות. כל מה שהוא כתב זה כל מה שרוב האנשים פה בפורום כתבו וחשבו ושיערו. אז איכסה על ההודעה שלך אלי.
עם כל הכבוד אליך.

הוא בנאדם כמו כולם

וזכותו להביע את דעתו כפי שאנו מביעים את דעותינו והשערותינו כאן בפורום. קל וחומר אם זו הבת שלו והוא נרעש וכואב את כאבה. אז לכתוב ככה על זה, זה כבר גובל בגועל.

דקל69

New member
אין לו במה להתבייש. הוא הביע מחאה אותנטית

לגבי ההפקה שדאגה לנסות ולהכאיב לביתו ביום הולדתה למען הרייטינג. זה מראה דבר אחד - לא עומדים לפניו של שום שיקולים אינטרסנטיים, המחאה הזאת נגד ההפקה יכולה לפגוע בסיכויי ההצלחה של ביתו אך אותו מעניין שלוות רוחה, ליבה ופגיעותה. אבא של דני גאה בה עד מאוד, מחזק אותה, תומך בה (לדעתי הקשר כ"כ חזק שהיא שואבת את הכוח מהמחשבות והרצונות שהוא משדר לה). אכן לא אהבתי שהוא הביע את דעתו לגבי קרן, היה צריך להתרכז בדניאל בלבד - קרן כבר קיבלה את עונשה, היה לה דייט מהגיהנום, לא רומנטי, לא מעניין וביחוד אחד כזה שגמר לה כל סיכוי עם איתן, ואולי יצא לה משהו אחד - זיון, אבל יותר מזה לא יקרה.

שוב שקר גס והשערה פרועה-בדיוק מה שמאשימים..

אותי. את קובעת,משערת,חורצת שלהפקת הדור הבא היה זדון לחבל ביום הולדתה של דניאל.מנין לך מידע זה? ומנקודת מבט שגויה זו את רצה עם התיאוריה שלך.כך גם פועל אביה של דניאל,. להזכיר לך ולכ הנמצאים בפורום ההפקה לא חייבת כלום למשתתפים הללו כנ"ל לא ארגון יום הולדת,למרות שאני אישית כתבתי והבעתי בוז על ארגון ימי ההולדת הזול והדל שלהם. לגבי קרן,עונש וכדומה. העונש של קרן יתגלה כפרס בסופו של יום,אדון אורבך הוא אולי בעל גוף של אדם מבוגר,אבל הוא ילד קטן בפנוכו. הוא לא רציני,לא מחוייב,ולא נראה כמישהו שמעונין להתמסד. לשחק בגן ילדים כן.בגלל זה דניאל שם חזק מאוד.

למעלה