אבא של דניאל בפוסט מרגש

דידי 9

New member
לאבא של דניאל-קצת התביישתי לקרוא מה כתבת לבתך

אני מבינה את כאבך ביום ההוא,למרות שאם להודות באמת-לא הייתי בעד דניאל, ואני לא בעדה עדיין, ולא אפרט את הסיבות כי הן לא חשובות לאדם שלא אובייקטיבי, וזה לגיטימי כמובן שאתה לא אובייקטיבי. אבל! אתה מדבר על הכעס לך כלפי ההפקה-שפגעה במשפחתה של דניאל יחד איתה. ומה עם כל מה שכתבת, לגבי קרן?? האם לא אכפת לך להכאיב כך למשפחתה של קרן? אתה מכנה את קרן "מפלצת בארון" ,אתה מוצא בה פגמים ומפרש אותה מאוד לא נכון! אתה מדבר עליה בשפה לא נאותה. בקיצור אדוני היקר- אני בהחלט רואה מהיכן קיבלה דניאל את האגוצנטריות, את חוסר האכפתיות כלפי האחר- ולא חשוב מיהו, את העניין של לדרוס הכל כדי להגיע למטרה- נראה לי שירשה זאת ממך. לא באת ודיברת בשיבחה של בתך, אלא באת והשמצת עד עפר בחורה שהיא בגיל בתך. אני מתביישת. ולסיום, אתה מאוד מאוד לא משכנע גם בדרך עקיפה אנשים שמבינים ואוהבים את קרן. עצתי לך-לדבר ולספר לבתך על חוויותיך בדור הבא-כשהיא תצא משם. ולא תנסה להוריד את יריבתה לאשפתות. אתה המחנך של בך, ובטח אתה יודע שצריך להפסיד בכבוד, וצריך משחק הוגן-בדיוק כמו זה שהיה אני מקווה שתפנים את דברי

ela501

New member
דווקא נראה לי שאבא שלה בכל מקום כולל פה עם

כמה ניקים

meytula

New member
וקרן לא מכאיבה למישפחה של דניאל עם כל הליכלוך

עליה?? קרן כל היום מלכלכת על דניאל.

דידי 9

New member
קרן מול דניאל גבירתי! ולא מול

האבא העשיר והכוחני שלה! אמרתי-משחק הוגן!!

meytula

New member
די להזכיר את העושר שלהם?מה קשור הכסף??

דניאל לא עושה את זה אז אבא שלה עושה קצת במקומה.הוא עוד עדין יחסית לקרן

meytula

New member
ואגב

איך אתם מצפים שלא יגיד על קרן כלום כשהיא כל היום מלכלכת על הבת שלו?דיי להיות יפי נפש די די די זה אבא לעניין,שמגן על ביתו. ועוד משהו,הוא לא אמר שום דבר שאינו נכון

דידי 9

New member
שמעת את אבא של אורטל מגיב כשדניאל

לכלכה על הבת שלו ברמות?

דניאל בהחלט טומנת ידה בצלחת הריכולים ואל לכן

לטמון ראשכן בעפר. אמנם אין לה פרלמנט לעשות זאת כמו קרן,אתי וליהי אבל בהחלט יש לה את ליז,אורטל וגם את הבנים או חלקם כדי לחזור שוב ושוב על המנטרות שלה אני זו שמאוהבת ואני זו שבמקום ה1. לא פעם ולא פעמיים שמעתי אותה מדברת על קרן שלא בפני קרן.אז אנא מכן חדלו מלנסות ולצייר חסידת אומות העולם. ההזדהות שלכן מתחילה להפחיד.

לונדרון

New member
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו הודעות../images/Emo243.gif

משרשור זה נמחקו הודעות אשר עוברות על תקנון האתר. הגולשים מתבקשים לשמור עליו ולהשתמש בשפה ראויה.

למעלה