אבא של דניאל בפוסט מרגש

טלומרז

New member
כמו שלך מותר להביע דעה, אז על אחת כמה וכמה...

מותר לו להביע בכתב את כל העולה על רוחו. לא מצאתי שום דבר שקרי במה שכתב על קרן או שאר הדיירים, וגם אם אינך מסכים איתו, אין זה אומר שהוא משקר. ככה הוא רואה את הדברים, וככה רבים אחרים רואים זאת, ולדעתי זו האמת בין אם תסכים או לא תסכים. הדאגה שלו לבתו ריגשה אותי, במיוחד הסיפור עם האחות, ולא נראה לי שהוא מגזים, אובססיבי או "אבא דוחף". וזכותו לחסום אותך אם בא לו, ולפי איך שאתה מתלהם נגדו ונגד הבת שלו, זה ממש מתבקש.

חני156

New member
אבא מקסים ../images/Emo41.gif

אפשר מאוד להזדהות עימו ובמיוחד כשיש לך ילדים ואת/ה תירצו להגן עליהם מכל חיה טורפת ובמקרה של דניאל ההפקה קרן וחברותיה הם החיות הטורפות ההפקה ניצלה את יום הולדתה של דניאל להכאיב לה במקום הכי כואב כרגע שזה איתן ועל חשבונה להעלות רייטינג בדייט עם קרן וכמו כל אבא מגונן על ילדיו כתב את תחושותיו!!! מזדהה עימו ושאפו לו על השיתוף בכאבו .

אנשים פה שוכחים שגם אורטל לא קיבלה יום הולדת

איפה אבא שלה מושן שיצווח ויבכה פה כמו אבא של דניאל? גם קרן ל קיבלה משהו מיוחד אתמול מכמה שירים כמו אורטל ודניאל,אז? איפה האבא שלה? האבא של דניאל מנצל את הבמה ש"תפוז" נתנה לו,כדי לקדם את הבת שלו לעבר זכייה,לגיטימי. דרך אגב גם אחותה קיבלה בלוג בתפוז. חבל שהוא מנצל את זה להכפשת מתמודדות אחרות ורפש כלפי ההפקה. מזכיר לי את התלונות של משפחת גולדברג על יורם זק עונה שעברה באח הגדול. שתי משפחות בכייניות.

meytula

New member
קרן לא קיבלה משהו מיוחד?אתה עיוור חבר

תרכיב משקפיים כי מה שאתה רואה משם לא רואים מכאן ומשום מקום אחר

קרן קיבלה מכתב מהבית?,קרן קיבלה מסר מהבית?

אשמח לדעת שאני טועה. בינתיים היחידה שקיבלה גם מכתב אישי מהבית,ומסר מהבית-חברות זו דניאל.

MICHI2404

New member
קרן קיבלה ברכה מהחברות וקיבלה מתנת יום הולדת

וברכה מההורים .(עגילים(

MICHI2404

New member
אנסה להסביר: בדייט שלה עם איתן הקרינו לה

ברכה מחברות שלה. לא הראו את זה אבל היא סיפרה לבנות ואמרה שהיא ציפתה לברכה מההורים. היום בצהריים היא קיבלה מתנה מההורים ליום הולדת עגילים מאוד יפים.

כל עוד לא ראיתי,איני יכול להגיד בודאות.

לגבי העגילים,נו אז? במה זה שונה ממכתב אישי? להיפך מכתב אישי הרבה יותר יקר,ויכול להועיל לנפש האדם אשר שרויה במצב מלחיץ שכזה. דניאל זכתה,קרן ממש לא.ואורטל ממש ממש לא.אבל דניאל יודעת לבכות זה נכון,גם לבכות יפה למצלמות צריך לדעת,מסתבר שגם האוהדים והאוהדות שלה פה יודעים טוב מאוד לבכות.

טלומרז

New member
אורטל גם לא רצתה את הסוויטה ל-24 שעות

היא ידעה והרגישה שזה לא נכון עבורה ולא מתאים לנוכח הקשר הרופף שלה עם איתן וההתרחקות האחרונה ביניהם.

זה לא שקור לכך שאת היחס הסולחני והמגונן שלכן

אתם מפנות רק לדניאל משום מה. אורטל סבלה לא פחות מדניאל ביום הולדת שלה ואף יותר לטעמי,מכיוון שזה נפל על ערב של המועמדות להדחה של אתי וחבורתה. אבל לזה אתן לא מייחסות רוך ולב חם,רק לדמעות של דני. כולן שוות בערכן-דניאל,קרן,ואורטל. לא צריך להפלות.אף אחת לא זכתה ליום הולדת כראוי.

רותי167

Well-known member
אין מה להשוות,לאורטל שמו כעשרה שירים

לדניאל אחד ושום דבר ועוד באותו יום ההצבעות לדייט כשהיה ברור שהבנות עשו קנוניה נגדה והכל מקנאה בוערת. אבא של דניאל כתב מליבו ודאגתו לבתו כמו כל הורה שכואב לו לראות את ילדו במצוקה/כאב. אותי הוא ריגש וצדק בכל מילה.

אבל למה צריך לקלל אותו על זה?

מה אכפת לך ולנו אם הם קיבלו בלוג.. אפשר לחשוב איזה כבוד גדול זה. אין פה שום קידום ברשומה שקראתי, רק אבא שדואג לביתו, וכותב את הדברים כפי שהם נראים מראות עיניו. זכותו.

to be1

New member
קראתי וגם לי זה נראה כמו חברות שלה אולי שכתבו

בעיקר מה שגרם לי לתהות זה השמצת קרן. ולהגיד שאין בה כלום. זה לא מתאים לאדם בוגר כאב לרשום. מילא קרן היתה רומסת את ביתו. מגדפת אותה בחריפות היתי אומרת שתגובתו מעצבים. אב לכך?

למעלה