אף אחד לא יכול לשכנע אותך!
אתה החלטת, שהאמונה הפרטית שלך גוברת על המציאות, ואם אתה מסרב להאמין למשהו, אז הוא בהכרח לא נכון.

לא אתפלא, אם המוח שלך מסרב להאמין שאנו חיים על כדור שמסתובב סביב צירו ומקיף את השמש במהירות 107 אלף קמ"ש.

אני בטוח שהמוח שלך גם לא מוכן לקבל שחיסונים עובדים ומצילים חיים ולא מכילים רעלים.

ספר לי, על סמך מה המוח שלך יודע לקבוע עובדות על המציאות?

ועוד דבר:
פתחת את ההודעה שלך בדיכוטומיה כוזבת.
למקרה שזו מילה גדולה עליך, אז הכוונה היא שלשאלה כיצד החיים הגיעו לצורה העכשווית, יש יותר מ-2 תשובות אפשריות.

זו לא בחירה בין אבולוציה לתכנון תבוני.
זה יכול להיות כל דבר.
יש תכנון לא תבוני, יש אבולוציה מונחית ע"י תבונה. ויש תהליכים שהם לא זה ולא זה.

המגבלה היחידה פה היא הדמיון שלך, אבל זה שאתה מסוגל או לא מסוגל לדמיין משהו או להאמין במשהו, זו בעיה שלך, ולמציאות, מה לעשות, לא אכפת ממנה.
אתה החלטת, שהאמונה הפרטית שלך גוברת על המציאות, ואם אתה מסרב להאמין למשהו, אז הוא בהכרח לא נכון.

לא אתפלא, אם המוח שלך מסרב להאמין שאנו חיים על כדור שמסתובב סביב צירו ומקיף את השמש במהירות 107 אלף קמ"ש.

אני בטוח שהמוח שלך גם לא מוכן לקבל שחיסונים עובדים ומצילים חיים ולא מכילים רעלים.

ספר לי, על סמך מה המוח שלך יודע לקבוע עובדות על המציאות?

ועוד דבר:
פתחת את ההודעה שלך בדיכוטומיה כוזבת.
למקרה שזו מילה גדולה עליך, אז הכוונה היא שלשאלה כיצד החיים הגיעו לצורה העכשווית, יש יותר מ-2 תשובות אפשריות.

זו לא בחירה בין אבולוציה לתכנון תבוני.
זה יכול להיות כל דבר.
יש תכנון לא תבוני, יש אבולוציה מונחית ע"י תבונה. ויש תהליכים שהם לא זה ולא זה.

המגבלה היחידה פה היא הדמיון שלך, אבל זה שאתה מסוגל או לא מסוגל לדמיין משהו או להאמין במשהו, זו בעיה שלך, ולמציאות, מה לעשות, לא אכפת ממנה.