את ממש לא מבינה כי אני ממש לא חושב ככה
אפילו להפך, בדיוק בגלל שבניגוד למקובל איני חושב ומרגיש שהגדרות מגבילות מעצם קיומם (הי, אני אוטיסט וחפרן, שוב לא שמתם לב ? כמובן) חשוב לי יותר מכל לדייק בהגדרות ככל האפשר, וזה לא נעשה בכלל, ואפילו גרוע מזה כי כמו שאת רואה, או לא, נעשה מאמץ עצום, מתוקצב וממוסד ומאורגן, לשמר את הזכות להגדרות רק למקום אחד, ולא במקרה אוטיסטים, ובכל לאנשים אחראים וחופשיים , מאוד חשדניים לא רק כלפי הסמכות אלא כלפי עצם הדבקות בתפישות מבוססות סמכות, כמו אלה שלך ושל החברה שלך.
ולא, לא מחפש הצדקות לחוסר התמודדות, בדיוק להפך, מחפש הגדרות שיאפשרו התמודדות טובה ומדוייקת יותר ( אולי תנסי להרגיע קצת את הבטחון שגורם לך לטעות כל כך נחרצות לגבי התפישות של האחרים ? ).
כל בני האדם נבראו שווים, אלא שבניגוד למה שנדמה לפשיסטים שיוויון אינו זהה לאחידות, אפילו להפך, שיוויון מהותי, מוסרי, יצירתי ואנושי מבוסס דווקא על שונות ומגוון, ועל בסיס זה ורקע זה לא נכון לזהות מחסום בכל מקום שבו דווקא יש הזדמנות לדרך שונה ועמוקה ויצרתית יותר ללמוד,
וכאמור, אפילו הגוף הכי מנוון ומפגר בארץ, משרד החינוך, מתחיל לתפוש את זה (רק כי אין לו ברירה).
רבי עקיבא גרם נזק עצום ליהדות,היא פנאט מסוכן ורצחני, היום בטח היה מצטרף לדאע"ש, לא כל מי שמקובל כחשוב הוא באמת כזה, ברוב המקרים אפילו להפך, ובכל מקרה דיסלקציה, כמו כל הדיס'ים האחרים אינה לקות אלא סוג מסויים של תשומת לב, קצב ורגש, ולא במקרה גם החברה שלי דיסלקטית לגמרי אלא שבדיוק בגלל זה כל מי שמכיר את מה שהיא עושה יודע מייד שהיא גאון הכי טבעי בעולם,
ואת זה צריך לטפח ובזה צריך לתמוך, שאם מישהו חווה שפה דרך הצליל ולא דרך הצורה אז נפלא, ככה אלוהים עשה אותו וזו דרכו לבטא את עצמו בצורה הכי עמוקה והכי תורמת ומקדמת לכולם, די ליישר את כולם, זה אלים, טיפשי, מכוער ואכזרי במידה מטורפת לחלוטין,
וגם הכי מזיק רפואית ונפשית ובכלל.
קצת כבוד, קצת אהבה, בחיי, פשוט נמאס.
ובכבוד אני לא מתכוון לכבוד הנורמטיבי שהוא בדיוק ההפך מכבוד, כבוד לאנשים חשובים ונפוחים מאוד, בכבוד אני מתכוון לכבוד לכל אדם, גם אם הוא מוזר בעיני הכלל, כי בניגוד מוחלט למה שאת טוענת כולם שווים וכולם נבראו בצלם.
גבולות זה לא דבר שלילי, להפך, זה הדבר הכי חיובי, אלא שהם לא עוברים רק איפה שהנורמה הפשיסטית רצחנית קובעת שהם עוברים, וזה כל העניין.
ועובדה שאת מודה להולי אבל מתברר שאין שום בסיס להנחות הפסאודו רפואיות שלה שאלה בדיוק כמו כל ההנחות האחרות של שרלטני המקצוע בסך הכל מנסות להתחמק ולהכחיש את יופיה של האמת דרך שימוש שאין מבזה ושפל ממנו במדע.
עלי כולם אומרים מגיל אפס שאני הכי מוזר, אז ? זה אומר שאני פגום ? אני מוזר לפוץ הנורמטיבי כי יחסי למציאות לא מתאים למצעד הדבילים המוכר והמקובל, ובדיוק בגלל זה שום אבחון לא יפתור שום בעייה אלא רק יחמיר אותה.
וחלק מהבעייה זו עבודת האלילים שהופכת כל סמכות לאלוהים, שמאפשרת לשרלטני המקצוע להשתולל ולדפוק קופה ולעשות לעצמם שם ומעמד על חשבון הסבל הנורא של אנשים הכי טובים בעולם,
שכל חטאם שגם בגלל זה הם מוזרים מדי יחסית לנורמה האלימה כל כך ונורא.
גם אני כולי תקווה שתקבלי תשובות ודרכי התמודדות ובגלל זה אני אומר לך במלוא הוודאות שכל מה שאנשי המקצוע אומרים הוא שקר מטומטם וטיפשי וחסר אחריות לחלוטין