כל מה שיש לך לומר זה שטויות ושקרים
עובדה, שלא את ולא אף אחד אחר כאן מסוגל להתחיל להתייחס בכלל לעובדות,
ודי בזה בשביל לכפות על כל האוטיסטים התעלמות והתעללות שאין נוראית ומחפירה ממנה.
אז שוב, למה את לא מתייחסת לעובדות ?, באמת ?
אני מציג כאן טיעונים ענייניים, עובדות, אמת, ומה אני מקבל ממך ומשכמותך ? יחס משפיל, מבזה, פסיכולוגיה בגרוש,
ואת עוד מדמיינת שאת הולכת לקראתי ?, חחחח, כמה הסצנה המופרכת הזאת מוכרת כמעט לכל אוטיסט, שהפשיסטו נורמטיבים ממש משוכנעים שהם הולכים לקראת האוטיסט בזמן שהם לא מוכנים לזוז אפילו מילימטר למען הזולת ואז האוטיסט או בכלל האדם השפוי מוצא את עצמו ממולכד בחובות והתחייבויות למי שמשפיל ומדכא אותו ולא רואה אותו בכלל,
אם מחפשים סיבות להתקפי זעם, ליאוש, לחרדה, לבדידות טוטאלית,
הם שם,
בהתנהלות כמו שלך.
אז תנסי במחילה להיות ולו לשניה עניינית,
אוטיסט הוא מפגר ?
לא,
אם לא אז למה את מעלה מפגרים כטיעון בזכות יחס שמבזה אוטיסטים כחסרי זהות ויכולת ?
אני מתערב במעשי אחרים או שאלה רק החברים השחצנים והאלימים שלך שמתיימרים לשפוט כל מה שזז כמהיר מדי או איטי מדי או רחוק מדי או קרוב מדי או שתקן מדי או דברן מדי.... וכך לאין סוף.
והנה יש לנו כת הזויה של פסיכולוגים שמרוב שעמום או אני לא יודע מה מסתובבים ומעירים לכולם שהם לא ישרים מספיק כי ברור שרק הפסיכולוג יודע לייצג את הישר.
או מטפלות תקשורת שאין להם שום מושג ונגיעה ביופיה של השפה ולכן ממהרות להכרית ולהשמיד ולרצוח כל נסיון לעשות מה שאף אחד נורמטיבי לא מנסה לעולם,
לדבר אמת,
שזה אומר בין היתר לחיות כמו שאתה מדבר ולא רק ההפך,
ועל הפער הזה בין המציאות לשפה, בין המילה למעשה, שעליו פורחים כל הצבועים והאלימים והמניפולטיבים נאבקים בלי חשבון ובלי רגישות ובלי מחוייבות ולו הכי זעומה למוסר אנשים שפלים ומשפילים שהמגע היחיד שלהם עם המציאות והחברה הוא דרך קונפורמיזם טוטאלי, את קוראת לאנשים האלה פסיכולוגים, אני מזהה אותם כפחדנים ושקרנים.
אז בואי, ברשותך, או בלעדיה, נחזור לעובדות, אני הוא זה שמסתובב כל היום וצורח על אנשים למה אתם לא אומרים שלום ובוקר טוב ולמה אתם שותקים ולא זזים בדיוק בקצב ובכיוון "הנכון" או שזה רק הפסיכופאטים הנערצים עלייך שעושים את זה ורק את זה ?
עובדות, אמת, את יודעת, זה לא בעייה,להפך, זה הפתרון,
והעובדה היא שלפחות בינתיים אין דבר שיותר מפחיד את החברה וארגוניה המסואבים מהעובדות, ומהנסיון לדבר אמת.
את הולכת לקראתי,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, וואו, הכשרון האין סופי, והיחידי, של אנשים לעוף על עצמם, לעולם לא יפסיק להפתיע אותי.
לא צריך סליחה מאף אחד, בוודאי לא ממך,