אביטל דיקר מתארחת ב
אנשים

קחי ../images/Emo24.gif

אני אכתוב לך מחר בבוקר באריכות, אבל אנ יחייבת לזוז עכשיו למיטה או שצולבים אותי. אז בינתיים חיבוקים

hooba

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif

תקשיבי, אני הייתי במצב שלך, סוג של. רק שלי היו עם סבתא שלי 3 ימים, ולא חודש. אני יודעת שזו ההרגשה הכי נוראה בעולם. זה הורג אותך לחשוב על זה.. לנסות לדמיין מה יהיה... אבל היי, נשאר לך חודש איתה! חודש! זה אולי לא נראה ככה, אבל זה המון זמן!! אז נראה לי שאני צודקת כשאני אומרת שהדבר שהיא הכי תרצה זה לראות אותך שמחה ומחייכת. תנצלי כל שנייה שיש לך איתה. תשמחי אותה!! זה מה שהיא הכי צריכה! אל תבזבזי את הזמן בלהיכנס לדכאונות וכאלה, תעבירי את הזמן בלבלות איתה את הרגעים האחרונים שלה... ככה את תדעי, שבזכותך היא בילתה את הימים האחרונים שלה, בכיף. עם מי שהיא אוהבת ואיך שהיא אוהבת. תחשבי על זה..

tzuf jones

New member
../images/Emo23.gif מה הייתי עושה בלעדיכן,הא ? ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

תודה לכולן באמת עזרתן לי .. ואני בטוחה שגם לטטלטולל.. זה כואב לראות בן אדם קרוב סובל ... במיוחד שהיא אצלי בבית כמעט רוב היום כי אמא שלי מטפלת בה... אבל החיים ממשיכים .

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo24.gif

אין מה לעשות, לפעמים אנשים כל כך קרובים מתים...זה ממש נורא
תיהיי חזקה!

l i t a l 369

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני לא יודעת ממש מה להגיד לך .. אני לא יודעת מה ההרגשה אף-פעם לא הייתי במצב הזה אבל אני בטוחה שאת מרגישה ממש ממש רע.. אנשים מתים.. זאת עובדה כל אחד מת בסוף גם אנחנו נמות מתישהו :\ ונכון שזה קשה לך עכשיו וזה יהיה לך קשה עוד הרבה זמן אבל תנסי להיתגבר .. אני לא אומרת לך לשכוח מסבתא שלך לא מה פיתאום!, פשוט תחשבי שכשהיא תיהיה למעלה היא תמיד תחייך ותיהיה גאה בנכדה שלה (את) והיא תמיד תישמור עליך ולא תתן לאף אחד לעשות לך רע תבלי איתה את כל הזמן שנישאר.. ופשוט .. על תתני לה להרגיש שכואב לך יותר מידי כאילו את לא ממש יכולה לשלוט בזה.. אני פשוט חושבת שלמבוגרים לא אכפת למות.. אכפת להם לא לראות את הילדים שלהם בעיקר את הנכדים שלהם .. ככה זה אצל רוב המבוגרים .. אז ניראלי שכמה שהיא תראה אותך יותר סובלת לה יותר יכאב על זה שאת סובלת .. פשוט אם את רוצה תבכי הרבה - זה משחרר .. תלכי לחדר שלך או עדיף שתיהי לבד בבית פשוט תקללי את כל העולם ואישתו זה נישמע דבילי אבל זה הכי משחרר בעולם תבכי, תצעקי, תקללי זה פשוט יגרום לך להרגיש יותר טוב.. מקווה שקצת טיפה באיזה שהו מקום גרמתי לך להרגיש יותר טוב

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמלא מלא חיבוקים לכולן!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תרגישו רע!!
אני בטוחה שיהיה טוב..!!

sweet shir

New member
אני לא יודעת בדיוק מה את מרגישה, כי לי זה בא

בהפתעה שסבתא שלי נפטרה. אבל אני יודעת בכלליות מה קורה לך. אם את צריכה מישהו, שיעודד אותך, שינחם אותך, אני פה.

../images/Emo207.gif אמ.. עזרה? ../images/Emo9.gif

אם תוכלו להעלות בשבילי כמה שירים אני ממש אשמח: Green Day - Minority Spice Girls - Wannabe
The Offspring - Pretty Fly
The Used - The Taste Of Ink Kaiser Chiefs - Everyday I Love You Less And Less Natasha Bedingfield - Soulmate Pink - Get The Party Started Oasis - Lyla חע, איזה נוסטלגיות. D: New Found Glory - Kiss Me Justin Timberlake - Until The End Of Time Sugababes - Change תודה מראש חחח ^___^

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifפרויקט באנגלית!../images/Emo36.gif

שיעור אנגלית הקודם חילקו לנו דפים, והסבירו לנו על פרויקט שנצטרך להגיד אותו בעוד חודש בערך. פרויקט-מחקר חופר שכזה, שנעשה בשלבים. צריך לבחור נושא שמעניין אותנו, ועכשיו אני י"א, ושנה הבאה בי"ב יהיה לנו על זה בגרות בע"פ לפי מה שהבנתי. אז חשבתי לעצמי שאולי אני יעשה על מקפליי אז שאלה לבנות פה שעשו כבר את העבודה: איך זה בתור נושא? מה אפשר לחקור שם? יש רעיונות לעשיית העבודה למעניינת? יש מצב שיש בפרויקט הזה חלק עם סקר.. מה אפשר לעשות בו? גם אם אני לא טועה ראיתי שכמה אנשים פה ב פורום עשו עליהם את העבודה באנגלית[זאת אותה אחת?] אז איך ומה עשיתם, יש רעיונות?
ואם אני הולכת על העינין של לעשות על מקפליי את העבודה, יש לנו לעשות למחר "שלב ראשון" שבו אנחנו צריכים להדפיס איזה כתבה\מאמר על הנושא שבחרנו, ולמרקר משפטים חשובים. [השלב הראשון של הקבוצה השניה הוא לבחור "למה בחרתי בנושא" זה רק מראה כמה אנחנו נתקדם לאט.
] אז כמו שאמרתי, אני יצטרך להדפיס איזה כתבה בנושא כלשו שקשור למקפליי, ואני יודעת שיש הרבה, ראיתי כמה, אולי אפילו שמרתי, אבל התפרמט לי המחשב וזה, אז אם למישי יש איזה כתבה שתעזור לי.. זה יהיה מעולה
.

m i c k e y 15

New member
*שולחת מסר* ונכסי לפה

אני אשלח לך את כל מה שעשיתי כאילו עצות וזה ואני יראה לך

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifוואלה? מה בכיתות י"א עושים עבודה כזאת

ואפשר לבחור להקה כמו נושא? איזה מגניב:] בהצלחה בעבודה:]

kelly7i

New member
כן אפשר../images/Emo3.gif