אביטל דיקר מתארחת ב
אנשים

אוי קטע גמלי יש פרויקט

באינגליייש אבל לנו זה על מדינה מסוימת אז חשבתי "אולי אני יעשה על אנגליה?! ואז אני אוסיף משו על מקפליי כי בטוח תהיה שעלה שקשורה למוזיקה או משו"
אבל מישו כבר בחר לעשות על אנגליה
אז בחרתי צרפת במקום
ואיי זאת הולכת להיות עבודה חופרת ברמוווות! ואני עוד צריכה להגיש אותה - לבדיקה ראשונה - ביום חמישי הזה
אין מצב בעולם שאני מסיימת אותה
ויש לי גם לקרוא את הספר בספרות לבוחן בקיאות
וגם מבחן במתמטיקה שבוע הבא
ולהתחיל לערוך את הוידאו-קליפ בקולנוע
למה להפציץ אותנו במלאאאא דברים בשבוע הראשון שחזרנו מהשביתה למה?!
אופה

kelly7i

New member
את מגמת תקשורת?

שאתם עושים וידאו קליפים? ואו ומה זה העומס הזה, מבחנים- חשו! רק התחלנו את השנה!XD

יאפ D:

אה - הא, סיימנו לצלם אותו ~תודה לאל~ ועכשיו רק צריך לערוך אותו אוח אני כולכך הולכת להעלות אותו ליוטיוב ^^ ואי ואי בסוף י'ב יש סרט גמר
ועוד חודשיים ככה יש את פרויקט "גבעת חביבה"
שזה מין שיתוף פעולה בין מגמת קולנוע למגמת מחול כן ראית מזה O.O הרכזת שיכבה קובעת מבחנים כאילו אין מחר >< ותחשבי שכול יום אני מסיימת בערך בשלוש או שלוש וחצי אז אני יושבת ולומדת עד ממש מאוחר ועוד המורים אומרים לנו "תחזרו לסדר יום הרגיל שלכן, לכו לישון מוקדם" כן בטח
כול זמן שיש אנחנו מנצלים ללימודים ש-אולי-יצא-מאיתנו-משו אז אתם אומרים לנו לישון מוקדם - כאילו יש לנו זמן לזה
אבל בתכלס, אנחנו אמורים לקבל תעודה בינואר והבנתי שיש בתי ספר שהחליטו לתת רק תעודה אחת במקום שתיים השנה אז אצלנו נראה לי שזה לא ככה ועוד צריך לחזור על כול החומר לבד לבד! המורים לא מסכימים לעשות חזרה >< אהבלים!

kelly7i

New member
איזה מפגרים!

ותראי לי את הקלים שהוא יהיה ביוטוב! אני כל כך אוהבת מגמת תקשורת
ואת מה שהם עושים, ואני רוצה להיות שם

בכייף ^^

כן כן אני יודעת - איחור עצום של יומיים והכול בגלל העבודה באנגלית! בלעכססס
אם איכשהו אני אצלחי להעלות אותו ליוטיוב אני אשים את הקישור פה או שאני אשלח לך כבר במסן מממ מגמת תיקשורת זה באמת כייף אבל רק המעשי! אוח העיוני זה כולכך משעמם! אבל לפעמים ~ממש לפעמים~ משו מצחיק הולך בשעור או נגיד היום - ראינו הסנדק שזה באמת אחלה סרט רק מה - העבודה שנקבל אחר כך בטח תהיה ע-נ-ק-י-ת!
אין אצלכם בבצפר מגמת תיקשורת? או קולנוע? אפשר ללמוד את זה באוניברסיטה אם כולכך בא לך ^__^

גילולית

New member
אנחנו בול עושים קליפ לטרנסילבניה בתקשורת;)

זה בערך כמו הקליפ הרגיל, רק שינינו את הסיפור

אוה איזה נחמד ../images/Emo13.gif

הלוואי והיה לנו כזה חופש אומנותי במגמה אבל לא
בתקווה שיום אחד ~אהמסרטגמראהמ~ אני יעשה משו שקשור למקפליי ^^ זה בטח יהיה כולכך מגניייייייב ואת תעלי את הקליפ כשתסיימו אותו? אני ממש ארצה לראות

גילולית

New member
אני אעלה:)

זה פשוט כי אנחנו לומדים על מיוזיקלס אז הייתה משימה לבחור שיר ולעשות לו קליפ, דווקא אצלנו במגמה הקטע הוא להיות כמה שיותר יצירתיים, אז יש המון חופש לעשות דברים

גילולית

New member
עדיף מרובע מאשר..

מעצבנת\יושבת על הוריד\מכריחה ילדים בכפיה לעבוד במפעל הנצלני הקטן שלה (למרות שעכשיו היא בחופשת לידה אז יש אחת טובה.. שלא לדבר על השמות שהיא נותנת לילדים שלה, תכלת, מילא תכלת,מילא אופק, מילא חורש אבל רקיע?!!?!) המורה שעכשיו יותר טובה למרות שכל מה שאנחנו עושים בכל המגמה זה לראות סרטים בלי תרגום (עם הקודמת בקושי רואים סרטים) דרך אגב, סתם כדי להשוויץ, המורה שמלמדת אותי עכשיו תקשורת, אני עושה לבת שלה בייביסיטר ^^ P:

אוי ואבוי - מסכן הילד D:

חחחח השמות שאנשים ממציאים היום לילדים שלהם - חבל על הזמן
אוה, תחפשי את המבחנים בבית שלה XDDD סתם, לא!

גילולית

New member
XDD

בתקשורת?אין לנו מבחנים בתקשורת..רק עבודות..נראה לי ששנה הבאה יהיו..(י')

kelly7i

New member
כי.. קצת טימטום שגובל בחוסר החלטיות

=[ ולא, לא בחרתי, חח אני מחשבים-ערבית מחשבים מציק לי, בא לי תקשורת+ערבית!

טוב, אבל את עדיין יכולה

ללמוד תיקשורת באוניברסיטה
בלעכססס ערבית כולכך שנאתי ערבית שנה שעברה לא הבנתי חצי מהאותיות ועדיין הוצאתי ציונים נורמליים XDDD ועכשיו זה כבר מאוחר לשנות נכון? כי אצלנו אפשר לשנות עד תחילת י'א.

kelly7i

New member
אי, ערבית זה מגניב!

זה ללמוד עוד שפה ולהעשיר את הידע.
XD מה מאוחר לשנות?? מגמות? כן, כי זה גם להשלים בגרות + חומר של שנה שלמה.. ואצלנו יש לכל אחד 2 מגמות, ומי שבתקשורת זה רק תקשורת, כי זה 10 יחידות, וכל מגמה אחרת זה 5, אז אם אני נגיד יהיה בתקשורת אז יהיה חבל לי כזה על ערבית לזרוק הכלXD וכן אולי אני ילמד את זה באוניברסיטה, חשבתי על זה, אבל מי יודע יש לי פול זמןXD אבל הקטע שאני מקווה שלא צריך ידע או משו כזה של המגמה כדי ללמוד את זה.. כי לא נראלי שהם מתחילים שם מ-0. [יו מפחיד לחשוב על אנויסברסיטה, נשמע מאיים כזה
]

חחחח D:

גמאצלנו זה 2 מגמות במקום 1 אבל לא נראה לי שקולנוע זה 10 יחידות כמו אצלך נראה לי שזה משו כמו 6 2 מעשי, 2עיוני ותולדות, יחידה אחת על סרט גמר ויחידה אחת על עבודת הגשה
נראה לי שבאוניברסיטה יש קולנוע למתחילים - מי שלא למד בתיכון וקולנוע מוגבר - למי שכן למד זה יכול להיות נחמד להמשיך ללמוד את זה אבל מי יודע, אולי אני ארצה לעשות משו אחר עד האוניברסיטה D: חחח כן אהה - זה אשכרה נישמע ממש רחוק מהיום אנחנו רק בנות 16 וחצי - מה אוניברסיטה עכשיו?! XD

למעלה