אביטל דיקר מתארחת ב
אנשים

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifדרושה כתבה!\מאמר!

אני מנסה לחפש משו בהסטוריה של הפורום, אני צריכה כתבה שאני יוכל להדדפיס אותה ולמרקר משפטים חשובים.. יש למישו משו..?

m i c k e y 15

New member
פחח את ההכי חשוב לא שמתי|משאל|כנסו!!

הנה אחד הפוסטרים הנסגדיםםםםםםםםם של מקפלייייייייי עם הגלשניםםםםםםם ודני הו דני נראה כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כלך מהמם שם!! צעיר!! מהמםםםםםםם פשוטטטטטט
ממש אבל!!

L D N

New member
אני יכולה להוריד לך..

את רוצה רק את האודיו [הצלילים] או ממש את הסירטון עם הוידיואו והכל?

meningher

New member
יש תוכנה שמורידים

קוראים לה אייטיוב זה תכונה שמכניסים תקישור של הסרטון למקום מסויים וזה מעביר לך את זה לקובץ למחשב שניתן להעביר לפלאפון. itube. תחפשו.

oFka7

New member
המ../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את תוכלי להוריד לי?
בבקשה? את כל הסרטון של הצחוק של דני מסנג'ר: [email protected]

black rock star

New member
אופקקקה../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

הדבקתי את כולם בצחוק של דני
כמעט כל בצפר ראה את זה היום, אולי הערסימואים ילמדו דבר או שניים מה זה להתלבש כמו בני אדם :-\

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo207.gif../images/Emo10.gif

לא יודעת אם זאת סיבה מספיק טובה כדי לנצל"ש אבל אני ממש מרגישה נורא:[[ אחרי החזרה לביצפר חזרתי הביתה שוב בדיכאון(ביצפר חדש)....אופפפפפפ מתי אני אתרגל כבר? יש הרגשה כזאת שאין כוח לכלום..אני לפעמים חושבת שהייתי מעדיפה ללכת לצבא ולא לביצפר(כל כך שונאת ללמוד)... מישהו
? *שמעתי שמישהי לומדת פה בעירוני ה חיפה:}

גילולית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי, בסוף תתרגלי (אולי תמצאי עוד אנישם שאוהבים מקפליי!) ואם את צריכה עזרה את תמיד יכולה להגיד לי (אני טובה בעצותXD) או לראות מדריך ההישרדות של נד בניקולודיון, באמת שזה יכול לעזור!! בהצלחה

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifואו זה באמת מה אני עושה,

כשמסתכלים את זה לפעמים זה באמת עוזר ,תודה:] את ממש טובה בעצות

יקח זמן להתרגל-

אבל זה יקרה:) ג'סט טל יורסלף- אייל בי אוקיי! וכה, יש פה אנשים שלומדים בביצפר הזה..........

למעלה