אביטל דיקר מתארחת ב
אנשים

talosh1234

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת ששירים נגיד מי שממליצה יכולה להעלות לפה וזה .. אהמכילאלכולםישאימיולאהמ

m i c k e y 15

New member
חח תמיד זה משהו mc XD ואני חושבת

שכדי לקרוא לזה כמו שפעם קראו לזה.. "אתם ממליצים" אם תחפשי בחיפוש למעלה איפה שכתוב "חיפוש בפורום" "מתקדם" ותרשמי "אתם ממליצים" תראי את השירשורים הקודמים שעשו פה ואולי תקבלי גם רעיונות XD ותראי כזה תפורמט XD אני יודעת שאם תעשי את זה אני יעתיק בדיוק כמו שעשיתי שם XDDDD אם זה יהיה אותם רעיונות כמובן כי אין לי כוח XD

עשיתי חיפוש

ויש שם עוד כל מיני רעיונות שמצאתי וגם גיליתי שהגבתי שם פעם ואני אפילו לא זוכרת

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif השם באמת ארוך מדי, אבל אחלה פינה:)

אני זוכרת שהיא הייתה כאן באיזה ספטמבר שנה שעברה חחח

O0NoNi0O

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אפשר גם להמליץ על מתכונים../images/Emo9.gif

חח יש לי מלא מתכונית מעולים שאני רוצה לחלוק על העולםXDDD ממ..מה עוד? תמונות..כולמיני
אחלה רעיון לפינה=]

O0NoNi0O

New member
אוכל../images/Emo99.gif

חח סדיוק לפניי כמה ימים אמרתי לחברה שלי:"אני לא אוכלת כדי לחיות, אני חיב כדי לאכול!" חחח ואז הלכנו להוריד באגט עם צ'יפסXDDD ואני אוסיף אותך
שמנמה שכמותיXD;

just orr

New member
../images/Emo45.gif

נשמע ממש אחלה בחלה D: (רק צריך נראה לי שם אחר.. משו יותר קצר, וקליט XDD)

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifרעיון מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

ת'אמת אני יכולה לטפל בעניין של הסרטים... אני אשמח לעשות ספיישלים כל כל מיני סרטים חדשים וכל כל מיני להקות ושירים, ולפרסם קליפים ושירים חדשים

../images/Emo26.gifסיכום ביניים../images/Emo36.gif

בינתיים הנושאים הם: שיר להקה זמר זמרת אתר ספר מתכון תוכנית טלויזיה סרט תוכנה משחק תמונה/אתר תמונות חנות סרטון/קליפ והשם יהיה בינתיים "אתם ממליצים" כמו הפינה הקודמת עד שנמצא שם טוב יותר

למעלה