אגדה מודרנית
בתפוז
אנשים

DJ$upreme

New member
אני יכול להוכיח שחברות התקליטים הצטמקו

בגודלן ובכספים שהם מוכנות להוציא על אמנים צעירים וגם אמנים ותיקים, באופן חד ביותר. זה מספיק טוב לך? לתת עוד תשובות אין לי כרגע זמן, אולי אח"כ.

זה נתון לא מעניין

אני שואל על גידול במספר האלבומים ביחס לגידול באוכלוסיה.

DJ$upreme

New member
זה שולי כי היכולת של אנשים להקליט בבית

ולצרוב לבד דיסקים השתנתה מהותית בגלל הטכנולוגיה, ועלויות הוצאת אלבום ירדו פלאים. השאלה המעניינת היא לכמה אנשים הגיעו האלבומים האלה.

volatile

New member
ללא מעט

אם האמן ידע היטב לנצל את הכלים העומדים לרשותו. דנג'ר מאוס, השם הזה אומר לך משהו? הוא גם הפר זכויות יוצרים עם האלבום האפור, (לא רק זה אלא העלה פואנטה משמעותית בקשר לזכויות יוצרים) איפה הוא היום, בכלא? בגלות אומנותית? לא הוא הפיק לגורילאז אלבום ונארלס בארקלי היה להיט היסטרי.

בהחלט מעניין

אבל אני חושב שברור שיותר אנשים שומעים יותר מוזיקה בגלל שיתוף הקבצים, מה גם שאם תכניס את תופעת הזנב הארוך לעניין אני חושב שהתשובה היא די ברורה.

volatile

New member
מעניין מאוד

אתה רוצה דוגמאות יותר מוחשיות? מכיר את האוזן השלישית? הסיבה שהם הצליחו כל כך והם עסק שוקק כחנות דיסקים וספריית סרטים היא שהם פונים לשוליים. והם יורים לכל הכיוונים להמון תתי ז'אנרים ומביאים דברים שאף אחד אחר לא מביא בגלל שהם לא פופולרים מספיק וזו בדיוק הסיבה שהם מצליחים.

or001

New member
השיקול בסראטו הוא בעיקר קילוגרמים ולא דולרים

volatile

New member
תגיד מה שתגיד

בסופו של דבר החסך הוא גם בדולרים. גם בקילוגרמים וגם במוגבליות טכניות.

or001

New member
לא בהכרח נכון, ויש יותר הגבלות טכניות כשאתה

עם סראטו

Psycho BuZZ

New member
בסופו של דבר

זה עניין מוסרי - או שתתמוך באמן שהשקיע מעצמו בשביל שתיהנה מהמוזיקה שלו, או שלא. אני לא חושב שהתמיכה צריכה לבוא מתוך כפייה לחוק. אני גם מוריד (לעיתים רחוקות מאוד) סרטים שאני לא מתכוון לראות בקולנוע או לקנות/לשכור בדיוידי, אבל בסופו של דבר אני משלם לחברת הלווין שתשדר את הסרט הזה כעבור זמן מה. גם את השירים אני יכול לשמוע באמטיוי שעליו אני משלם, ואם לא היה רווח מהשמעת השירים ברדיו, לא היו עושים את זה. מה כל כך נורא אם אני אראה את הסרט או אשמע את השירים האלה שוב בצורה פיראטית? ומה אם יש לך את כל הדיסקים של אמן מסוים, ואתה מחליט להוריד (בלי לקנות) את אוסף הלהיטים שחברת התקליטים החליטה להוציא כמה שנים אחרי שהאמן פרש? כמובן שהוא יקבל תמלוגים, אבל פשוט לא בא לי להוציא עוד כסף על שירים שכבר שילמתי עליהם. זו גם עבירה על החוק, אבל אני אומר שוב - למי אכפת מהחוק? עניין מוסרי נטו.

moshe alfasi

New member
../images/Emo45.gif

אף פעם לא יצא לי להקשיב להם, ואני רוצה לדעת אם לרכוש את האלבום. ד"א, ראיתי שחולוני המליץ על האלבום של הנחמות האלה וקניתי היום, איזה מאכזב, שעמום שרחמנא לצלן, כמעט נפטרתי באמצע ההקשבה =\ אבל צריך לתת עוד צ'אנס או 2... יותר מזה והאלבום ישב פה ללא מעש.

חולוני

New member
אז למה קנית?

למה ציפית? לאלבום היפ-הופ-Fאנק נותן בראש עם ביטים מפציצים? כתבתי שהאלבום מבוסס בעיקר על ההרמוניות הקוליות בין הבנות, ההפקה (של יונתן לוי מאיזבו) מינימליסטית לחלוטין וכמעט לא מורגשת על מנת לא להפריע להרמוניות. לטעמי זה אלבום נפלא ומרגש. אם זה לא השיט שלך, לא היית צריך לקנות בכלל, חבל שקנית על בליינד.

moshe alfasi

New member
הסינגל מגניב לגמרי...

וחשבתי שיהיה קצת יותר ווייב שמתאים מאוד לקרולינה... אתן לו שמיעה טובה גם מחר, יש מצב ששמיעה ראשונה לא באה לי טוב לאלבומים כאלה, כמו האלבום של שאנן, שעכשיו זה האלבום שאני הכי אוהב מהשנה הזו עד עכשיו. תודה בכל זאת על ההמלצה חבר! :))

dweck2k

New member
זה האלבום הכי משעמם אם לא הכי משעמם ששמעתי

הוא חוזר על עצמו, משמים, חסר כל יצירתיות מוסיקלית. אוקיי אז הן יודעות לעשות הרמוניה, סו פאקינג וואט, אין שום קצב שתופס אותך, אין שום נעימה או לחן קליטים. הכול יותר מדי שאנטי רוחני נשי אני זאבה שרצה עם הלהק. איזה כאב ראש. דוויק

חולוני

New member
שטויות, כל השירים נורא קליטים.

חכו ל-Ever המעולה שיהיה במיקסטייפ אוגוסט שלי.

למעלה