אהבה גדולה.

jako5

New member
אהבה גדולה.

זה יהיה קצר. אני כל כך אוהב אתכן בנות הפורום היקרות . אני פה בשבילכן . והדבר הכי חשוב מעבר לעשייה הוא החיוך, החיוך שחזר לפנים של כולנו והלוואי שישאר שם . הכל בשבילכן ולמענכן . ממני . ג'קו.

קניה 1

New member
אני אוהבת אותך יותר!!!../images/Emo23.gif

איזה שיר מדהים!! נשמה, הכי חשוב שטוב לך.. חולה עלייך!!!

talytal

New member
ג'קו - מתים עלייך!

רק תמשיך לעשות את מה שאתה עושה!

דורית41

New member
אתה לא מתאר לעצמך...

איך התרגשנו אתמול, איך אנחנו עדיין נרגשות, כמה אנחנו אוהבות אותך אהבה אמיתית מכל הלב,!!!! וכמה חשוב לי אישית שנכנסת הערב לכתוב לנו כמה מילים.

איפה ג'קו מופיע ביום העצמאות??

אם מישהו יודע איפה הוא מופיע ביום העצמאות (אם בכלל) אז בבקשה תגידו לי ובכלל איפה ההופעות הקרובות שלו ???? תודע :)

שונית 7

New member
עדיין לא פורסם אבלאני בטוחה שיהיו

עדכונים בפורום אם קראת הכל התחיל לזוז לכוון הנכון.

דורית41

New member
בעומר

סתם סתם סתם. התפלק לי. הוא יופיע במופע הזיקוקים של עיריית ת"א.בתור זיקוק.-( כי הוא מטאור.)

kapit5

New member
יו ג'קו -אתה פשוט גאון

שיר מדהים.ניכנס ללב.והמילים..........ממכרות. אוהבת אותך בכל ליבי שיהיה לך רק טוב.

בת 1986

New member
ג'קו!! איך ידעת מתי להיכנס???

זה ישמע אולי מעפן... אבל באמת שהיתה לי הרגשה שהוא יכנס!!! ג'קו- אני אוהבת אותך!!!!!!!

אסתילי

New member
נפלא נפלא, בשעה טובה../images/Emo50.gif

כבר יומיים שלא הייתי בבית ולא התחברתי למחשב. איזו הפתעה מתוקה. בשעה טובה ג'קו אייזנברג. אהבתי עד מאוד!! בהצלחה רבה רבה, ובאהבה רבה לא פחות.

Karina85

New member
יו ג'קו... ../images/Emo9.gif

כמה אושר... כמה ג'קו... אוף שיגמר כבר הפסיכו!!! אני אוהבת אותך המון, כולנו בעצם... אנחנו פה בשבילך... תמיד!!!

ג'קו יקירי, תעעעעעעעעננננננוג!

איזה עונג לשמוע ממך!!!!!! אמנם לא כותבת יותר בפורום אבל מציצה לעיתים. תמיד איתך!

למעלה